a što je ta umjetna inteligencija? još nismo vidjeli NIŠTA od toga
Što možemo očekivati od umjetne inteligencije u
- poruka: 9
- |
- čitano: 4.029
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam proljev od članaka o umjetnoj inteligenciji
Što su napravili s ChatGPT je vrlo zahtjevno i komplicirano. Ne može svaki geek iz garaže napraviti takvu AI. Potreban je najmanje cloud od Amazona i barem milijun $$$ samo za treniranje.
Što su napravili s ChatGPT je vrlo zahtjevno i komplicirano. Ne može svaki geek iz garaže napraviti takvu AI. Potreban je najmanje cloud od Amazona i barem milijun $$$ samo za treniranje.
ne znam.. impresivno jest, ali i na granici s beskorisnim... po meni, i za moje potrebe... možda griješim
AI mi služi samo kao odličan prevoditelj. A i to jako rijetko koristim.
AI mi služi samo kao odličan prevoditelj. A i to jako rijetko koristim.
ChatGPT v4, a i raniji, postali su toliko "lijeni" da su u principu neupotrebljivi za običnog juzera...
ne znam.. impresivno jest, ali i na granici s beskorisnim... po meni, i za moje potrebe... možda griješim
Beskorisnim ljudima je malo toga od koristi, da se razumijemo ne mislim nužno na tebe.
Despite this method seemingly providing a free gateway to unrestricted Windows 11 and Windows 10 keys, there is actually a catch. The keys generated were generic license keys, which means that while they will allow you to install or upgrade Windows, the resulting version of the operating system will be restricted and some features will be limited.