Lenovo predstavio ThinkPad E16 koji donosi benefit

poruka: 5
|
čitano: 8.177
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lenovo predstavio ThinkPad E16 koji donosi benefit".
10 godina

Ovaj bi mogao biti moj sljedeći laptop.

ThinkPad imam i sad, stari T480, dobar radni konj.

Nisam pretjerano zahtjevan (rekli bi obični uredski korisnik), ali mi je važna tipkovnica i ekran.

S obzirom da je 16" to će povoljno djelovati na moje oči.

U toj kategoriji možda ima više sminkerskijih laptopa, ali ovo je ipak ThinkPad. Još ako je pouzdan kao i ovaj stari - to je to.

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ovo bi mogao biti odličan linux strojček.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Zanima me, koliko bi bio bolji, čitaj skuplji ako bi imao 32GB RAMa, 2TB interne memorije i kada bi plavi zub bio 5.2 ili koliko vidim da postoji i 5.3?!?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Lenovo predstavio ThinkPad E16 koji donosi ben
ATJLučko kaže...

Zanima me, koliko bi bio bolji, čitaj skuplji ako bi imao 32GB RAMa, 2TB interne memorije i kada bi plavi zub bio 5.2 ili koliko vidim da postoji i 5.3?!?! 

Ram i ssd si možeš sam nadograditi, a za BT imaš razne dongleove (nije niti bitno je li 5.0 ili 5.3 osim možda za bežične sluške)

15 godina
neaktivan
Re: Lenovo predstavio ThinkPad E16 koji donosi ben
ATJLučko kaže...

Čak i da postoji varijanta s više RAM-a i SSD-a, prvo treba provjeriti isplati li se više uzeti odmah sve od Lenova ili uzeti osnovnu verziju i sam je nadograditi zasebno kupljenim hardverom. Lenovo nije Apple. 🤷‍♂️

Što se Bluetootha tiče, BT hardver u svim novim Lenovo laptopima je kompatibilan s verzijom 5.2, ali se zbog softverskih limitacija koristi 5.1. Drugim riječima; softverskom nadogradnjom drivera možeš dobiti BT 5.2 ili 5.3 kad ista bude dostupna.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.12.2023 13:14 (Marko :D).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice