Koliko ste spremni platiti za mobitel?

poruka: 65
|
čitano: 30.371
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Koliko ste spremni platiti za mobitel?".
15 godina
neaktivan
Re: Koliko ste spremni platiti za mobitel?

Neću prestati lupati o tome jer sam na svoje oči svjedočio, čak i pokušao spojiti jedne jeftine BT slušalice na iPhone i nikada ih nije bilo moguće dobiti da rade obje istovremeno samo jedna. Spojim na tri različita Android telefona, slušalice su se uredno obje spojile i radile istovremeno. Da, jeftine su slušalice bile u pitanju, ali ako su radile na tri Android uređaja, a ne na iPhone-u to govori da baš i nisu svi gadgeti 100% kompatibilni s iPhone uređajima.

Također, opet tvrdim, čak i da spojiš uređaj s iPhone-om i on je kompatibilan, neće imati sve moguće funkcije koje Apple sa svojim servisima nudi prema svojim gadgetima.

Btw još uvijek čekam da mi kažeš što ti to tvoje slušalice spojene na iPhone daju, a da iste te slušalice spojene na Android ne daju...

17 godina
Marko :D kaže...

Neću prestati lupati o tome jer sam na svoje oči svjedočio, čak i pokušao spojiti jedne jeftine BT slušalice na iPhone i nikada ih nije bilo moguće dobiti da rade obje istovremeno samo jedna. Spojim na tri različita Android telefona, slušalice su se uredno obje spojile i radile istovremeno. Da, jeftine su slušalice bile u pitanju, ali ako su radile na tri Android uređaja, a ne na iPhone-u to govori da baš i nisu svi gadgeti 100% kompatibilni s iPhone uređajima.

Također, opet tvrdim, čak i da spojiš uređaj s iPhone-om i on je kompatibilan, neće imati sve moguće funkcije koje Apple sa svojim servisima nudi prema svojim gadgetima.

Btw još uvijek čekam da mi kažeš što ti to tvoje slušalice spojene na iPhone daju, a da iste te slušalice spojene na Android ne daju...

Samsungove Buds slušalice imaju delay na iPadu. A vjerojatno je i obrnuto, jer oboje koriste neke svoje protokole da bi eliminirali lag.

To je nama naša borba dala. Nema do slušalica na žicu, al eto, to je sad daleka prošlost nažalost.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
Koliko ste spremni platiti za mobitel?

Evo, prije koji dan sam naručio ovaj mobitel. Do sada, skoro 5 godina me je vrlo dobro služio isto Cubot King Kong 3.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Imam dva para Denverki BTH-290 iz Kauflanda, rade kao sat na iphonima, Androidima i Windowsima...i jedne SwitchON-ove jeftinjarke, isto iz Kauflanda, niti s njima nikakvog problema na kojem god OS-u probaš...Wtf...?

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
9 godina
neaktivan

Sam si si odgovorio prije nego što si postavio pitanje. A to je, ujedno i ono što dubim već par puta u ovoj temi...

Ja rekoh
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice