I posljednja milijarda...
LinkedIn došao do prve milijarde korisnika
- poruka: 14
- |
- čitano: 5.845
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
takoder to mislim
nema kome se mreza nije zgadila....
u pocetku je bila super, sluzila je kako je zamisljeno a onda su dosli tipovi poput petrica koji tamo stavljaju svoje duboke misli, privatne slike i truju mozak svake normalne osobe....u tom trenu je postala obicni facebook.
takoder to mislim
u pocetku je bila super, sluzila je kako je zamisljeno a onda su dosli tipovi poput petrica koji tamo stavljaju svoje duboke misli, privatne slike i truju mozak svake normalne osobe....u tom trenu je postala obicni facebook.
I spam ljudi koji nude zivotne ponude za posao i slicno, dobro si rekao, dode mi kao Facebook da malo scrollam, procitam neku glupost i ugasim.
Nije bas isto kao Facebook. Na facebooku imam nekih totalno cool kontakta, koji su sposobni za humor, sarkazam i sl.
Suprotno tome, na LinkedIn najcesce krenem citati post jer vidim da je uzasno patetičan i zaboravim gdje sam - čitam do kraja očekujući neki sarkastični obrat, nešto duhovito...kad jok, lik fakat napisao takav post ozbiljno. E to je tragedija.
Linkedin je teški proser od mreže, zid je pun likova koji pišu lovačke priče.
takoder to mislim
Cek, hoces rec da ti spominanje rijeci "dildo" u postovima nije smijesno?
Kad si lik u opisu posla napise "Problem solver"... Nemrem to zaboravit, kakav proljev...
imam kolegu koji je na toj mrezi za profilnu sliku stavio sliku s curom
mislim da je on jedini tako od tih milijardu
Od toga je 900 milijuna rekrutera i fejk agencija, ostatak problem solveri, marketinški i prodajni geniji koji pišu postove tipa:
"Sraćk sraćk, zbljuv zbljuv....
slažete li se?"
Doduše to je u znatno manjoj mjeri prisutno u mojim stranim kontaktima. HR obično takve proljeve pišu.
Zadnjih godinu dana izbjegavam. Nakupilo se toliko retarada koji postaju non-related gluposti da je iritantnije od FB.
Higijena/pljevljenje kontakata pomaze, ali svejedno ih je hrpa sa slikama maca, pobjedama nad rakom, "ako ne podijelis ovu sliku baki ce ti narasti rogovi" i sl sadrzajima.
Vidimo razvoje, ali ako nema napretka u 24' brisem stvar.
ali svejedno ih je hrpa sa slikama maca
preko pokazivanja mace do boljeg radnog mjesta. to bar ima logike
Meni je super što mogu pratiti neke ljude i firme usko vezane za područje kojim se bavim (simulacije) i lako naiđem na zanimljivosti, znanstvene članke i sl.
Meni je super što mogu pratiti neke ljude i firme usko vezane za područje kojim se bavim (simulacije) i lako naiđem na zanimljivosti, znanstvene članke i sl.
istina, al toga je jako jako malo
a puno previse je postova o zivotnim situacijama, svojim potomcima i tako to..
p.s. kakvim simulacijama ako nije tajna?
Ha gle, ja ne pratim fejk postove ili ih proskrolam. Kao i svaka društvena mreža, generalno je s*anje, ali daleko od toga da ne može bit korisna ako isfiltriraš smeće. Simulacije su CFD (Computational Fluid Dynamics)