slack integracija, to mi nije palo na pamet, uh kako bi to bilo cool :) pa nitko ziv vise nebi razmisljao
Moćni chatbot Claude.ai dostupan u gotovo cijelom
- poruka: 6
- |
- čitano: 8.879
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
slack integracija, to mi nije palo na pamet, uh kako bi to bilo cool :) pa nitko ziv vise nebi razmisljao
pravni odjeli na aparatima
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Igrokaz za javnost, malo fleksanja prema EU čiji je GDPR trn u oku svake korporacije jer im se neda za*ebavat sa "brigom" oko korisničkih podataka. Zato i retorika "bit će kroz par mjeseci", dok ako ih pitaš za nešto drugo uvijek je odgovor "u najkraćem roku" iako je "najkraći rok" često par mjeseci....
Na kraju kad dođu u EU, neće se ništa promijeniti osim malo HTML-a. Stavit će prilagođen Privacz policz i dodijelit odgovornu osobu za GDPR.
Chatbot im je kao i OpenAI-ev trenirna na enormnim količinama podataka sumnjivog porijekla, personaliziranih postova, scrapanja twittera, fejsa i bogznačega, misliti da će oni re-trenirati model u EU da se ne koriste ti podaci je šašavo
Kad Bing pitaš nešto neprimjereno, on prekine razgovor. Tako će ovdje eventualno biti neki frontend koji filtrira "nepodobne" razgovore "radi curenja podataka" i to je to.... predstava za javnost, bez stvarne zaštite podatak pojedinca jer ju je nemoguće provesti u praksi. Ne postoji transparentnost poslovanja gdje bi netko treći primjenjivao GDPR kao nadzornik u tim firmama, pazeći na koji podaci se koriste za treniranje i sl.
Nedostupan je i u BiH. Eeeee, al' zato mi NISMO u EU. :D
U Dalmaciji radi.