How yes no... Slušamo već godinama kako će svaki novi Samsungov flagship svugdje dolaziti s Snapdragonom, pa nam na kraju uvijek serviraju Exynos smeće.
Galaxy S24 Ultra imat će Snapdragon u svim regijam
- poruka: 9
- |
- čitano: 4.120
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Potpuno razumijem i podržavam ljude koji se bore sa Exynosom.
Koliko puta sam do sada kao vodeći ekspert na područjima COVIDa, chemtrailsa, rata u Ukrajini, javne nabave u RH, Rimac, Rafali, 7G zračenje(vi ste tek na 5), lijek za rak i Alzheimera, pečenje odojka, plavu svjetlost iz svemira, prehranu, playstation 5, matrice tv panela, Konzum zamjenski sir, audio uređaje, audio kabele i kablove, i dr, lagano plakao u sebi jer nisam imao performanse Snapdragona u ruci!!!
Da sam imao, vjerujte mi, da bi svijet izgledao u svakom pogledu bolje.
Samsunže ne igraj se sa nama! Ovo mora stati. Promijenimo svijet na brže, bolje, skuplje.
Ne čini kontinentalnu diskriminaciju jer je i više nego očita!
Koliko puta sam do sada kao vodeći ekspert na područjima.... , pečenje odojka,...
Kolko grama soli stavljaš po kili žive vage?
Krpa u slanu vodu i mažeš dok se vrti?
Žar formiraš u dvije hrpice (ispod vrata i ispod buta)?
Spustiš okretaje nakon kaj sukrvica izađe?
Pitanja, pitanja...
Exynos izgleda vrlo dobro. 10 jezgri, grafika ima ray tracing i svašta nešto. Naravno, korisnik neće primjetiti razliku između Snapdragon-a i Exynosa.
Ne radi se tu o "sirovoj snazi" Exynosa, u tom pogledu Exynos je uvijek bio uz Snapdragon vise ili manje.
Ovdje se radi i optimizaciji i prilagodjenosti Androida na odredjenom cipu. Exynos je uvijek bio daleko losije optimiziran uz slicne performanse u odnosu na Snapdragon.
Malo smo van teme, ali kako vidim da te intrigiraju pečeni odojci i exynos, samo ću dodati da exynos ima više zračenje u idnosu na snapdragon pa odojka treba prekriti alu folijom da ga se zaštiti. Na repu napraviš onaj alu folični šiljak.
S druge strane treba istaknuti da se exynos i više zagrijava, pa ako želiš hrskavije uši, ja ga smjestim točno između njih.
Treba raditi kompromise.
Poslao bih ti tablicu istraživanja u excelu ali mi sporo otvara...osuđen sam na exynos.
Exynos izgleda vrlo dobro. 10 jezgri, grafika ima ray tracing i svašta nešto. Naravno, korisnik neće primjetiti razliku između Snapdragon-a i Exynosa.
Naravno da neće primjetiti kada neće imati oba modela pa da ih može usporediti. Kada bi koristio i Exynos i Snapdragon varijantu, razlika bi bila očita. I ovdje ne govorim o benchmarkovima i takvim glupostima...
Ne radi se tu o "sirovoj snazi" Exynosa, u tom pogledu Exynos je uvijek bio uz Snapdragon vise ili manje.
Ovdje se radi i optimizaciji i prilagodjenosti Androida na odredjenom cipu. Exynos je uvijek bio daleko losije optimiziran uz slicne performanse u odnosu na Snapdragon.
Ne samo to nego baterija kraće traje na Exynosu nego na Snapdragonu jer je Snapdragon energetski učinkovitiji.
Malo smo van teme, ali kako vidim da te intrigiraju pečeni odojci i exynos, samo ću dodati da exynos ima više zračenje u idnosu na snapdragon pa odojka treba prekriti alu folijom da ga se zaštiti. Na repu napraviš onaj alu folični šiljak.
S druge strane treba istaknuti da se exynos i više zagrijava, pa ako želiš hrskavije uši, ja ga smjestim točno između njih.
Treba raditi kompromise.
Poslao bih ti tablicu istraživanja u excelu ali mi sporo otvara...osuđen sam na exynos.
Badava ti folija preko odojka ako nemaš kapu od aluminijske folije na glavi, znaš da Ameri daljinski čitaju misli i jednako tako mogu usaditi misli u glavu. Zamisli da ti narede da presoliš odojka. Tragedija.