...i fucking support koji mi riješi jebeni problem kroz par sati. Evo dva tjedna ovi debili iz A1 mami nikako riješiti kvar.
Ne možeš uspoređivati podršku operatera koji je dostupan u cijeloj Hrvatskoj i koji ima preko milijun korisnika, s operaterom koji dostupan u par kvartova, te nema ni 100.000. 4Tel ima puno lakši posao od jednog A1 koji ima za održavati cijelu Hrvatsku. Tako je i Amis bio, svaki problem riješili su instant, nije bilo govornog automata, nazvao si i doslovno ti se u 10 sekundi javio čovjek koji je nešto znao. Ako nije mogao riješit problem na daljinu, sljedeći dan u dogovoreno vrijeme je došao tehničar i riješio kvar. Takvu podršku kakvu je imao Amis, nema niti jedan operater u Hrvatskoj i neće imati niti jedan operater u Hrvatskoj. No činjenica je da je to sve bilo moguće jer je Amis bio lokalni operater i nije imao toliko korisnika kao veliki telekomi, pa su se posebno mogli posvetiti korisniku. Kako A1 ima puno više korisnika od jednog 4Tel, a nedovoljan broj stručnih ljudi, nakon što ti i dođu otklonit kvar, tehničari bježe na drugu lokaciju; jer kad si veliki igrač, problema je puno, a vremena malo. Još tome nadodaj da na tržištu nema toliko puno kvalificirane radne snage.
Nemoj misliti da branim A1, ne branim, mrzim ih jer su mi se popeli na vrh glave svojom neprofesionalnošću i bezobraznošću. Ali činjenica je da je uspoređivanje podrške velikih operatera i malih uspoređivanje krušaka i jabuka.
Za 267.5 kn dobijem 300/100, hrpu TV programa gdje je uključen HBO...
Ako gledamo daleko najbolju ponudu kod svih operatera, Telemach tu ispada kralj i nitko mu ne može doći ni blizu.
EON Trio Premium:
– 1000/500 totalni flat
– neograničen telefon (s besplatnim pozivima prema UG)
– EON TV Premium + HBO Max
– EON Smart Box + EON Smart TV + EON aplikacija (gledanje na 5 uređaja; 3 istovremeno)
– TIDAL
= 42,90 € ili 44,90€ (ako nisi Telemach korisnik)
ili
EON Trio Full, sve isto osim HBO-a i TIDAL-a za 34,40€, odnosno 35,90€ ako nisi Telemach korisnik.
Ovako kompletnu ponudu i po toj cijeni nisam našao još ni kod jednog operatera. Ako se ne varam, može se dobit još jeftinije, ima u cjeniku na kojem se prodajnom kanalu može dobiti po onoj staroj cijeni.
Izgubio si me na riječi Telemach i 10/0.5 koje mi nude a u SB dobijem oko 7.5/0.2
Odustao od njih prije 6g kad je 4tel provukao optiku. Možda je tebi nebitan odziv supporta meni koji radi od kuće je to bitno.