#promo
Deutsche telekom zadovoljno trlja ruke, dok istovremeno naši mali dioničari (raja) broji dividene u lipama, pardon, centima.
Uskoro pada još jedna "pozajmica" DT-u.
#promo
Deutsche telekom zadovoljno trlja ruke, dok istovremeno naši mali dioničari (raja) broji dividene u lipama, pardon, centima.
Uskoro pada još jedna "pozajmica" DT-u.
-koja bljuvotina koju umjesto oznake promo potpiše autor ... koji ako već želi nešto pisati o temi, može npr da država može (mora!.. kad bi postojala 'želja') lupiti extra porez na extra profit u krizi, podizanjem cijena.. što eu dozvoljava i članice mogu primijeniti tj ta odluka služi upravo tome da se izbjegne krizno profiterstvo, inflatorne cijene-zarada itd.. no naravno, neće, jer ipak je to hr, kolonijalizam i šefovi.
Neto dobit od 53,3 milijuna eura približna je predpandemijskoj razini
u međuvremenu
Hrvatski Telekom najavio je dopunu svojih Općih uvjeta poslovanja. Ona se odnosi na eventualne izmjene cijena usluga zbog inflacije, a promjene će stupiti na snagu u prvoj polovici 2023. godine
Jadni oni, stvarno ne znam kako krpaju kraj s krajem
Za koliko su ono povisili cijenu usluga?
Ne znam jer nisam na HT-u, ali po indeksnoj klauzuli mogu do 10.8% ove godine
Ne znam jer nisam na HT-u, ali po indeksnoj klauzuli mogu do 10.8% ove godine
-svi, 8,2-8,3-8,5%... tak, osam-nešto.. + vjerojatno je umjesto decimale važnije zaokružiti lipe-cente pa ima 'oscilacija'.. dok postoji i mogućnost da država-regulator-hakom vidi i recimo nedozvoljeno povezivanje (konkurencija) što je kažnjivo.. (ako bi se dokazalo da su zajedno s dogovorom podigli cijene.. što jesu, no naravno nije lako dokazati čak i kad se želi, dok hakom to ne želi..).