Google planira premjestiti proizvodnju svojih mobi

poruka: 4
|
čitano: 3.835
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google planira premjestiti proizvodnju svojih mobi".
6 godina

Kina...rastu plaće...strože eko mjere...pa ovi naši sa zapada koji ne daju punjače radi ekologije sele u Indiju gdje su eko standardi manji nego u Kini

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina

Nema šanse da kupim mobitel tog monopoliste Google-a. Kad već moram koristiti njihov softver svaki dan jer su pokupovali iole kvalitetnu konkurenciju u svom segmentu. Ionako deru i zarađuju milijarde od oglašavanja firmi na searchu i displayu. U stvari tu se radi o primarno oglašivačkoj kompaniji koja tako zarađene milijarde koristi za tobože besplatan softver. Koji pak opet pokopa konkurenciju i nametne svima kao još jednu svakodnevnu potrebu bez koje ne mogu živjeti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.6.2023 23:31 (another).

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Google planira premjestiti proizvodnju svojih
Ha, da mi je gogl nešto mio, baš i nije. Ajde, koristm gmail još od samih početaka, tražilicu isto, sve đabalesku.
A i mob im nije loš, uzeo nedavno pixel 6a za cca 320 eura, kamera odlična, ekran solidan, čisti android za mene samo plus.
Sve u svemu nije ni tako loše, kad gledam opcije poput zmazunga ili jabuke koju je već netko ugrizao prije mene i od njih nikad ništa besplatno, svakako mi gugl bolja korporacija
15 godina
Re: Google planira premjestiti proizvodnju svojih
Nije li neki dan bio clanak o tom kako USA vraca proizvodnju doma? Je, vraca...
Brkoni

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice