Djeca više vremena provode na Internetu nego u stv

poruka: 33
|
čitano: 11.284
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Djeca više vremena provode na Internetu nego u stv".
10 godina
Re: Djeca više vremena provode na Internetu nego u
NetkoNegdje kaže...
Cansee kaže...
NetkoNegdje kaže...
Cansee kaže...
NetkoNegdje kaže...
Cansee kaže...

Više mi je stvarno dopizdilo kako cijelo društvo smatra kako je ono što je bilo "prije" ispravno, a ovo što je sada nije. Gdje su dokazi za to? Kad mi neko krene pričati "Joj prije smo svi sjedili na ulici tokom ljeta, pa zapalili vatru pa pekli kukuruze, baš nam je bilo lijepo". Pa boli me kurac što je tebi bilo lijepo, mene to ne zanima, ja ne želim peči kukuruze sa susjedima. Htjeli mi to ili ne, stvari se mijenjaju, život se mijenja, a ono što je meni bilo zabavno ne mora biti zabavno mome sinu. 

Druženje s drugim ljudima nije povezano s generacijama. Rijetko tko može ekstremno samovati. Ima takvih ljudi. Odu u šumu i žive tamo sami i mole boga da ne sretnu nikoga. Većina ljudi nije takva, a dokaz su ti društveni događaji na kojima se ljudi okupljaju. Taman da peku kukuruz. Današnji svijet je zatrovaniji, sebičniji, skuplji i još ponešto u odnosu na svijet od prije par desetljeća. Fućkaš sav napredak koji boosta statistiku da nam je u prosjeku bolje jer živimo dulje (kako tko), da je medicina napredovala (jest, ali samo za bogate), da je tehnologija napredovala, blablabla... Svijet je postao lošiji i bit će još i gore. Zašto? Zato jer je čovjek čovjeku vuk. A to si ti dokazao svojom porukom.

a tako znači, dakle čovjek je problem, zašto bi se onda htio družiti s njime? Nisam ništa dokazao svojom porukom nego ti izvlačiš stvari iz konteksta i pokušavaš mene odmah uglaviti u neku svoju kutiju predrasuda koju si sada zamislio na temelju tu nekoliko mojih rečenica. E baš to je jedan od problema interneta. Ja nisam rekao da nisam društven, nego da ne želim peči kukuruz sa susjedima svaki dan. Otići ću koji put s ekipom na pivo ili tako nešto, a najviše vremena provodim sa ženom i djecom i bratom. Tako da nisam asocijalan, niti tražim šumu da samujem, nego me boli kita za to kako su se prije ljudi zabavljali, ja ću se zabavljati kako ja hoću, a ne onako kako mi netko kaže da bi trebalo. 

Svoje sam zaključke napisao na temelju tvoje poruke.

Ako želiš stvoriti bolju sliku o sebi, onda napiši sve. Ovako si stvorio lošu sliku, da ne može biti lošija.

ti onda zaključuj po tome. A ja ću zaključivati o tebi čim napišeš koji ti je bio prošli nick ovdje na forumu i koliko si accova dosad promijenio

Badava ti sve, kada vidiš trun u tuđem oku, a balvan u svojem ne vidiš.

kako loše.

7 godina

Ja se idem dalje uhvatit posla. Savjetujem i tebi, multiću. Znaš onu, zauzeta pčelica nema vremena za loše misli. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
17 godina
cvaja997 kaže...

Ja se idem dalje uhvatit posla. Savjetujem i tebi, multiću. Znaš onu, zauzeta pčelica nema vremena za loše misli

To samo osinji lobi želi da mislimo 🤣

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice