Slabo i jadno
Weatherian - zgodno osmišljena aplikacija za brzi
- poruka: 14
- |
- čitano: 2.150
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
spao sam na samsungov defaultni app za vrijeme, nije loš, al nije ni do koljena darkskyju kojeg je apple zgrabio samo za ios, tj integrirao ga u njihov sistemski app
I dalje mi je WEAWOW numero uno.
Kod svih je točnost upitna, a ova aplikacija (weawow) barem izvrsno izgleda.
Zna se ko je standard u praćenju vremena: WeatherChannel i Foreca. Međutim najbolja aplikacija, a koju vi nikako da reklamirate/testirate je Weather&Radar. Isprobao sam sve, zaljubljeik sam u vrijeme i jedino ova aplikacija ima nevjerovatne podatke i nevjerovatan radar. Evo u Sarajevu upravo grmi, pogledam na radar kad tamo tačna pozicija grmljavine i padavina.
Zna se ko je standard u praćenju vremena: WeatherChannel i Foreca. Međutim najbolja aplikacija, a koju vi nikako da reklamirate/testirate je Weather&Radar. Isprobao sam sve, zaljubljeik sam u vrijeme i jedino ova aplikacija ima nevjerovatne podatke i nevjerovatan radar. Evo u Sarajevu upravo grmi, pogledam na radar kad tamo tačna pozicija grmljavine i padavina.
ispadala se haos
Jel nudi i najam kanua kod poplava?

Na mobitelu uvijek koristim osnovnu instaliranu aplikaciju, a na windowsima koristim YR.no godinama.
pukni ju i na mob i budi mini vakula
Ja koristim osnovnu aplikaciju koja dolazi sa MIUI, lijepa je samo zna omasiti nekoliko stupnjeva gore ili dole, te ne pokazuju tocno da li je suncano ili kisa. Ali, osim toga, stvarno je dobra.
The Weather Channel i Foreca mi se pokazale najtočnijima. Njih kombiniram s DHMZ i ta kombinacija rijetko kad fula.
Ja koristim osnovnu aplikaciju koja dolazi sa MIUI, lijepa je samo zna omasiti nekoliko stupnjeva gore ili dole, te ne pokazuju tocno da li je suncano ili kisa. Ali, osim toga, stvarno je dobra.
Znaci fula u svemu čemu služi. Al bitno da je lijepa :D
Kradem temu, nemojte mi lupiti žutanjak. Jeste li primjetili da dosta gradova microsoft weather (glavna windows aplikacija za vrijeme) pokazuje na totalno krivom mjestu ? Gradovi Bjelovarsko bilogorske županije su u Hercegovini, Zagreb je oko Crikvenice na karti. Neki ozbiljni bug imaju u zadnje vrijeme.