A cemu sve to? eSimpa opcije su prakticki identicne kao Simpa opcije (istih naziva: XS, S, M, L, XL) u kojima su prakticki identicne u lipu opcije (iako fali XS u ovim novima, kao i XL). Razlike su sitne, kao sto su i par kuna vece naknade, pa prosjecnom korisniku dolazi na isto.
Uz sve to, na Simpa L imam popust na Deezer i HBO (iako ih ne koristim, ukucani ponekad pa ajd nek stoji) s popustom, a kod eSimpe se to nigdje ne spominje. Inace, kakva korist od svih tih silnih gigabajta, evo gledam moja statistika:
- Simpa L: 21 GB
- Deezer: 1,9 GB
- HBO: 0 (potroseno)
- Internet - preostali promet: 49 GB
Dakle imam na raspolaganju 49 GB samo radi nadoplata direktno putem Moj Telekom appa, uz Deezer i HBO dolazi 1GB mjesecno, uz Simpa L jos 10. Kakva korist do svega toga?! Kad odviknem obitelj od HBO-a (cim postane "Max") i sredim malo kucnu arhivu MP3ja, odlaze Deezer i HBO, a onda i L nema vise svoj smisao... imho, najbolje bi bilo iskljuciti bilo kakve opcije, mjesecno doplatiti neki iznos i s vremenom se akumulira promet, ako ne gledas Jubito, TikToke i ostala s-anja putem 4/5G imat ces dovoljno za svu komunikaciju Telegramom/Viberom/Whatsappom, poziva ionako imam skoro 0 min mjesecno.
Mobilne tarife su najveca pljacka ikad, od Zmaje je cijena samo rasla, a sve ostalo je stagniralo, prodavaonica magle.