Ne poznam niti jednu osobu koja se je cijepila, a da je umrla ili imala nuspojave (osim naotecenog mjesta gdje si cijepljen s malo boli par dana), a to je puno ljudi.
Svi u mojoj obitelji cijepljeni 3-4 puta, nitko nije obolio osim brata koji je radio sa specijalnom sortom ljudi kao sto su neki komentatori ovdje. Moj tata koji je svaki dan radio s covid pacijentima nije obolio. Mama koja je u kontaktu s 300+ ljudi dnevno nije obolila, a svi okolo bolovali ko da su muhe navalile na govno.
A uvijek mi je super kad mi netko objasnjava kak je to cjepljenje lose i da je tamo neka teca njegove babe umrla nakon inekcije, a ta baba bas zivi u selu s vukovima na suprotnom dijelu zupanije, a ja bas tam imam poznanika pa ga pitam i on mi veli da je baba Barica umrla jos u 2017., korone nije ni vidla. Zasto lazes Mirjana?
Jesu li ugovori s cjepivom predatorski? Jesu. Treba li objaviti ugovore u potpunosti? Apsolutno.
Treba li ih sad raskinuti jer imamo viska cjepiva? Naravno.
Cijepljenje i ideja cijepljenja je glupa samo za budale i neznalice.
ALI, stavimo to sve na stranu. Samo odgovorite na jedno moje pitanje, od kad Hrvati bjeze od poklonjenog bolovanja?