Bicikl s AI-jem: kvocat će kao mama dok si bio klinac "pazi preko zebre! Gledaj ispred sebe! Zašto ideš tuda? Nemoj se voziti po rinzolu! Kupi mlijeko kad si već kod dućana!"
Acer predstavio brojne novitete, uključujući i ele
- poruka: 8
- |
- čitano: 22.914
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
citiram: " zahvaljujući AI-ju, ovaj bicikl ima mnoštvo pametnih značajki, poput detekcije sudara ili kontroliranja stupnja prijenosa i brzine ovisno o okolini u kojoj se vozi. Ebii, također, dolazi s opcijom automatskog otključavanja na blizinu, kao i s mogućnošću 24-satnog praćenja putem ugrađenog GPS lokatora."
OK, a gdje je u svemu tome AI? Radi se o featureima za koje ne treba nikakav AI već vrlo primitivan softver i senzori. Očito prodaju maglu jer AI je novi buzzword. To je kao revolucionaran frižider kojem AI pali svjetlo kad otvoriš vrata.
AI ovo.
AI ono.
AIdi više u Πčku mater.
citiram: " zahvaljujući AI-ju, ovaj bicikl ima mnoštvo pametnih značajki, poput detekcije sudara ili kontroliranja stupnja prijenosa i brzine ovisno o okolini u kojoj se vozi. Ebii, također, dolazi s opcijom automatskog otključavanja na blizinu, kao i s mogućnošću 24-satnog praćenja putem ugrađenog GPS lokatora."
OK, a gdje je u svemu tome AI? Radi se o featureima za koje ne treba nikakav AI već vrlo primitivan softver i senzori. Očito prodaju maglu jer AI je novi buzzword. To je kao revolucionaran frižider kojem AI pali svjetlo kad otvoriš vrata.
Hehe, a pogotovo ova detekcija sudara... na biciklu... pa ja ću se ubit.
Bicikl je toliko inteligentan, toliko je velika ta AI, da detektira sudar i javlja vam SMS porukom odmah nakon što oderete koljena i laktove. Naprosto pršti od inteligencije i ne znam kako itko uopće može voziti bicikl bez tolike, praktički nasušne inteligencije.
Bicikl je toliko inteligentan, toliko je velika ta AI, da detektira sudar i javlja vam SMS porukom odmah nakon što oderete koljena i laktove. Naprosto pršti od inteligencije i ne znam kako itko uopće može voziti bicikl bez tolike, praktički nasušne inteligencije.
Ne, ne. AI javlja tvojoj ženi da si se razbio i da zbog razderane guzice i lakta nećeš moći postavljati novi luster i farbati zidove sobe u boju koju je jučer odabrala. Tu dolazimo do problema s AI. Umjesto da ženu uvjeri da vam sve to uopće ne treba on te još i "cinka". Možda javlja i osiguranju da ti podignu premiju osiguranja jer padaš s bicikla. Kako god okreneš AI je čovjekov (najveći?) neprijatelj.
Captain obvious AI