Nadam se da će Apple nadograditi i svoju užasnu iCloud aplikaciju za windowse kojoj treba ogroman poticaj i puno molbi i strpljena za sinkronizaciju datoteka. Jednako je i sa fotografijama. Uglavnom odustanem, sinkroniziran sa OneDrive trenutno, a trk drugi dan vidim da se i iCloud probudio
Phone Link za iOS donosi iMessage na Windowse
- poruka: 2
- |
- čitano: 5.189
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nadam se da će Apple nadograditi i svoju užasnu iCloud aplikaciju za windowse kojoj treba ogroman poticaj i puno molbi i strpljena za sinkronizaciju datoteka. Jednako je i sa fotografijama. Uglavnom odustanem, sinkroniziran sa OneDrive trenutno, a trk drugi dan vidim da se i iCloud probudio
Potpisujem... iCloud sync je abnormalno spor.
Radio sam sync mailova frendu (ugašeni POP mail -> iCloud mail folder, nekih 50k mailova je imao lokalno koje je trebalo spremiti, a htio je da to bude na iCloud mail da uvijek ima pristup kad zatreba). Doslovno je dizao mail ili dva na sekundu (optički pristup netu, wifi).. prestrašno koliko sam čekao da to podigne kako bih mogao obrisati telefon. Mislim da je tek drugi dan bilo gotovo, išao sam spavati tako da nisam siguran kad je završilo.. ali živa žalost.
Inače Apple-ov backup (bilo lokalni ili cloud) ne radi backup mailova na telefonu - samo postavki računa. Da nebi bilo nismo znali