Crash Bandicoot 3 origigi...1999...300Kn...nakon toga 2 za PS4 po 150kn...sve ostalo od 0-100kn
Koliko ste najviše platili ili plaćate za igru?
- poruka: 19
- |
- čitano: 17.568
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Diablo 3... i to jos onaj bez nekromancera, a da je taj izaso u startu, valjda bi jos ganjo kosture po livadi ko Djuro snajku po onkrajku...
Posao, brak, zdravlje :)+ nekih 500-600kn da ne cekam u redu, al nijesam lipe na RMAH potrosio, nije mi bilo do tog, al da je digitalna droga, je.
A eto tamo cetvorka mi se mrko sulja... i kao necu.. al ocuuuu... samo, ovaj put pametnije, samo 17 sati dnevno...ma 21 sat, dost mi je 3 sata sna,
sta ce mi vise, moram sam smislit kak ne gubit vrijeme na gluposti tipa jest, pit, sr4t i p1shat :)
Trebat ce mi jedno od onih Fremenskih odjela iz Dune-a.
P.S.
Salim se, da me ne bi neki biser doslovno svatio.
BTW.
Bug-ovci, trebam poso, a imam prica , da bi ljudi i platili da mogu citat, tak da jav'te se da vam dignem tiraz...
I kod mene je to Diablo 3. 60€ je bila base igra i onda sam za DLC dao još 20-30€. Generalno ili igram igre na gamepassu/PS plus extra ili ih kupim na akciji/rabljene.
Dakle tu nema onih koji su igrali neku pay2win igru ? :)
Uglavnom ja sam na jednu mobilnu igru ostavio toliko novaca da pamet stane...i opet nisam bio niti blizu onih koji u toj igri ostavljaju po par tisuca eura mjesecno.
Niti za WOT nisam dao nista manje kroz ove sve godine...
A ako pricam bas o kupnji igre mislim da me ovaj preorder diabla 4 kostao najvise sto sam do sada dao za igru...
WoW svi nastavci preorder preko sada mrtvog Algoritma, čekanje u redovima sa ekipom , a prije i poslije klopa i cuga.
Pretplata za iste, iz mjeseca u mjesec, godinu za godinom ...
Gold nisam kupovao , grindao sam , ali bilo bi jeftinije kada pogledam utrošeno vrijeme da sam ga kupovao ..........
WoT ... Po defaultu besplatna igra ali sam se toliko bio navukao u startu da sam kupovao gold za free exp convertiranje da otključam Jagdpanzera T IX tada... Sram me uopće reći koliko ...
Bf svi nastavci preorder do Bf 1 kada sam stao.
Nakon toga nekoliko godina ništa, samo besplatne igre iz PS pretplate , Epic gamesa do zadnjeg CoD a i za PS5 GoW zadnji i Hogwarts.
Sada smatram da ipak pretplate na Origin , PC Game Pass daju puno više za novac.
postoji i nešto što bi se moglo nazvati polu-zen pristup. saqmo jednu kutiju sam nabavio prije iskušavanja: valve orange box, a i to radi TF2 (što je, pak, bila jedina meni suvisla i zabavna mrežna igra uopće i još uvijek mislim da to jest). sve ostalo bih prvo izgnjavio na računaljki/ps-u (1,2,3 ...)/x-boxu (naprave posuđene, igre već instalirane) i, ako se pokazalo vrijednim, nakon svega kupio fizički medij (ništa "digital download" budalaštine), iz pijeteta prema autorima. diskete/diskovi su još netaknuti na polici (half life - oni početni, bioshock 1, 2, dishonored, 1, 2, 3, COD MW, tomb raiderica ...) i nadam se da su programeri dobili štogod od tih kupnji. načelo je, dakle, prvo skinem s neta pirat-lokum i opletem. ako je ok (što zapravo znači igrivo nekoliko puta - ne samo jednom ili ni toliko), onda kupim ("fizički") medij s igrom. ako nije .. ah, što ćemo. nije lako. u neka najnovija vremena samo pogledam igranje na jubituu (theradbrad; njega plaćaju da se igra, mene ne) no ne nalazim gotovo išta više vrijedno truda. svugdje se forsira forma ("hardverski zahtjevi i preporuke") nauštrb sadržaja. tu je i nekoliko malih običnih igara za pauze u radu (plants/zombies još uvijek, 786. put, world of goo i candy crush saga na blue stacks "simulatoru" androida). no bilo je zanimljivih "indie" igara (recimo, hollow knight) ...

Najviše 100€ za ETS2 sa dlc-ovima ali i imam više od 2500h sati u igri. Uglavnom se vrtim oko do nekih 30€. AAA naslove samo na akcijama i to kad padnu ispod tj. do 30€. Na steam-u 210 u kolekciji te neš sitno na epicu i ubisoftu. Naravno i dosta besplatnih na epicu ali nisam baš sve redom na epicu grabio.
Eh da jesam za Everspace 2 dao 35€ dok je bila u EA prije dizanja cijene na 50€.
Uglavnom recimo GTA5, RDR2, Cyberpunk (ovo još uvijek nisam ni zaigrao, al nek se nađe), Division 2, Ghost reacon breakpoint, Witcher 3, Mass effect kompletan i još tako neke slične naslove sam samo po akcijama skupio i to nikad skuplje od 30€
Mislim da oko 130 eura, Escape From Tarkov full verzija (EOD).
Crash Bandicoot 3 origigi...1999...300Kn...nakon toga 2 za PS4 po 150kn...sve ostalo od 0-100kn
paprene su bile cijene za to vrijeme 98-99, ali se isplatilo..
još imam te igre.. u Algoritma se bogatstvo ostavljalo.
ovo sam drljao danonoćno..
snes i ps1 te saturn igre i do 450 € komad
Vidim da nas je dosta sa original Diablo 3 kutijom koja se onako lijepo otvara i jos ima crteze. Pravi old school :D
Sjećam se jedinog originala koji sam greškom dobio mislili su da su mi dali demo verziju PS2 vrh igra The Getawey kao Gta samo radnja u Londonu...
Vjerovatno sam najvise potrosio na WOW ako se ekspanzije i pretplata racunaju kao jedna igra te Final Fantasy 14....iz istog razloga.
Age of Empires iz, naravno, Algoritma, tamo u proljeće 1998. Zarazio se demom s BUG-ovog CD-a, cijena 600 tadašnjih kuna, skupljalo se dugo. Jedna od najdražih mi igara ikada.
postoji i nešto što bi se moglo nazvati polu-zen pristup. saqmo jednu kutiju sam nabavio prije iskušavanja: valve orange box, a i to radi TF2 (što je, pak, bila jedina meni suvisla i zabavna mrežna igra uopće i još uvijek mislim da to jest). sve ostalo bih prvo izgnjavio na računaljki/ps-u (1,2,3 ...)/x-boxu (naprave posuđene, igre već instalirane) i, ako se pokazalo vrijednim, nakon svega kupio fizički medij (ništa "digital download" budalaštine), iz pijeteta prema autorima. diskete/diskovi su još netaknuti na polici (half life - oni početni, bioshock 1, 2, dishonored, 1, 2, 3, COD MW, tomb raiderica ...) i nadam se da su programeri dobili štogod od tih kupnji. načelo je, dakle, prvo skinem s neta pirat-lokum i opletem. ako je ok (što zapravo znači igrivo nekoliko puta - ne samo jednom ili ni toliko), onda kupim ("fizički") medij s igrom. ako nije .. ah, što ćemo. nije lako. u neka najnovija vremena samo pogledam igranje na jubituu (theradbrad; njega plaćaju da se igra, mene ne) no ne nalazim gotovo išta više vrijedno truda. svugdje se forsira forma ("hardverski zahtjevi i preporuke") nauštrb sadržaja. tu je i nekoliko malih običnih igara za pauze u radu (plants/zombies još uvijek, 786. put, world of goo i candy crush saga na blue stacks "simulatoru" androida). no bilo je zanimljivih "indie" igara (recimo, hollow knight) ...
Ali programeri su se mučili i za lošu igru, treba platiti kako bi napravili bolji dlc i drugi put će biti bolje a ako se ne plati nema drugog puta.
Diablo III (DVD izdanje s knjižicom i ostalim fora sadržajima) platio čini mi se 400 kuna u Rijeci dok je još Ventex imao trgovinu u centru. Letio sam cijeli taj dan po gradu i tražio igru, nazivao telefonom i ništa. Pri kraju dana sjednem u kafić prekoputa i vidim na ulaznim vratima od Ventexa naljepnica Diablo III. Uletim unutra, prodavač me čudno gleda onako zajapurenog i mrtav-hladan izvuče ispod pulta jednu kutiju. Još nadoda kako ima dva primjerka i kako su mislili da ih nikada neće prodati
Još sam kasnije kupio online Reaper of Soul (ne znam 20 ili 30 €) i to je to.
Da ima Diablo IV hard copy vjerojatno bih uzeo za kolekciju, a ovako se premišljam hoću li ga uopće kupiti.
Mislim da se radi o DCSu. Svaka kupnja (prijevozno sredstvo) po 25 USD.