Kakav je status kod vas sa switch desktop animation? Strašno me živcira nedostatak animacije u Windowsima 11, doslovno ne kužim kada switcham desktope na kojem sam i jesam li se uopće preswitchao. Probao sam neko third party rješenje, ali bezuspješno. Konkretno, referiram se na ovaj problem: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-virtual-desktop-animation/b5adac48-7c54-4fd4-8e5e-3e4adf3d3a26
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na linku koji si poslao spominje se Virtual Desktop Indicator aplikacija. Da li je to jedno od third party rješenja koje si probao? Ako da, zašto ti nije bilo dobro? Pitam jer sam autor te aplikacije, pa bi volio čuti što eventualno treba poboljšati.
Kad Win 11 postane koliko - toliko "gotov proizvod" izlazi Win 12 koji će opet pri izlasku biti također - poluproizvod. :) .. :) ..

Na linku koji si poslao spominje se Virtual Desktop Indicator aplikacija. Da li je to jedno od third party rješenja koje si probao? Ako da, zašto ti nije bilo dobro? Pitam jer sam autor te aplikacije, pa bi volio čuti što eventualno treba poboljšati.
Nisam probao sa ovog linka niti jedno rješenje, samo sam ga linkao za dodatni info o problemu. Probat ću tvoje rješenje popodne kad doma dođem, hvala ti!