Košarkaška lopta ispisana na 3D pisaču neće se nik
- poruka: 7
- |
- čitano: 8.830
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovakve mi se inovacije svidjaju ali sad ce ih kupit netko tko ne zeli dat narodu loptu koja se ne moze probusit i ispuhat 😁
Ovakve mi se inovacije svidjaju ali sad ce ih kupit netko tko ne zeli dat narodu loptu koja se ne moze probusit i ispuhat 😁
Skuplja lopta nego da kupis sve lopte koje bi sje*** za svoj cjeli zivot
"igrači neće morati prekidati ili otkazivati igru ako im se lopta ispuše ili probuši" - a to se kao redovito događa? Kako riješiti nepostojeći problem.
Pretpostavljam da ova lopta košta 10 puta više od obične ali zato traje 3 puta kraće. :-)
Bas me interesuje kakav je osjecaj pod rukom. Koliko se razlikuje od spaldingove?
To mi izgleda slicno kao i ovo https://www.fizik.com/rw_en/drops/adaptive.html
Tj. istom ili slicnom tehnologijom napravljeno.
Ta sjedala su oko 300 eura
If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Bas me interesuje kakav je osjecaj pod rukom. Koliko se razlikuje od spaldingove?
Obzirom da se ne može ni napumpati niti ispumpati a samim time niti prilagoditi preferencijama vlasnika, pretpostavljam
da će ovo zaživjeti samo na papiru, eventualno na policama bogatuna.
Svojedobno sam aktivno i trenirao i haklao košaricu i imao sam svoju loptu.
Svi smo imali vlastite lopte i svaka je bila nampumpana točno prema ukusu vlasnika.
Osim toga ove rupe će biti magnet za smeće i bakterije.
Klasična lopta se lako obriše, no kad se na ovoj zguljena koža, znoj i prašina zavuku i zapeku ispod, brrr...