s obzirom na cijenu papra, za ovu lovu dobije se nešto više od 31 kile (crni, u zrnu).
Samsung Galaxy S23 Ultra ima Snapdragon 'ispod hau
- poruka: 8
- |
- čitano: 11.258
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svake godine sve manje inovacija,ništa novo.
Ko ima S20 ili 21,22 nema nikakav razlog za kupnju novog mobitela (oisim ako je u onih,predpostavljam 1% kojima treba snažan mobitel iz nekog razloga).
Imam S20 ultra i baš sam razočaran,da moram čekat još minimum jednu godinu,vjerovatno i više da vidimo nešto novo i zanimljivo što bi me potaklo da idem uzet novi mob.
Ja sam na S20+ i ne mislim tak skoro mijenjati, mob je odličan...
Stvar je da je s22u osnovno kod nas bilo 12/256.
Nešto su dali, nešto uzeli. Sve u svemu, nema razlike. Gore nego s apple izmjenama. Aj, valjda će barem maskice biti kombatibilne sa starim
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Počeli smo sa cijenom od 5.000kn za flagship, sad je početna već 1.400€. Za još 5 godina ćemo doći do 5.000€ po kubnom milimetru mobitela pri čemu će najveća inovacija (koja će "služiti" običnom čovjeku) biti kamera od 502 megapixela za razliku od lanjskih samo 500 megapixela i svi će morati obavezno nadograditi svoj postojeći mobitel na kredit jer neće moći instalirati više nijednu aplikaciju na svoju prošlogodišnju pretpotopnu out starudiju.
Ono kad čuješ na ulici: "Ej, prodao sam garsonijeru u centru Splita za novi Galaxy S30 Ultra+ Deluxe Ultimate mobitel".
Počeli smo sa cijenom od 5.000kn za flagship, sad je početna već 1.400€.
Krajem 2010-e samsung Galaxy S i9000 u HR koštao je 3700 kn.
Ja kupih.
Flagship bez bljeskalice.
Dvoumio sam se između njega i HTc Desire,(šteta te firme, radili su odlične mob.) no prevagnuo je Samsung.
Kad pogledaš što je flagship iz 2010 imao, danas kupiš za 3700 kn 4x bolji mobitel.
S jedne strane danas su flagship mobiteli 3,4x skuplji, no s drugog gledišta, danas za tu cijenu kupiš vrlo odličan telefon.
Btw;
Evo spec. tog mobitela, koje će većini danas biti smiješne, no tada su bile top.
Mene je najviše impresioniralo video snimanje u 720 p koje do tada nisam imao ni slično na mobitelu, fot. kamera od 5 Mp (pravih) i sa samo 4 inča je za mene bio ogroman telefon.