Pregršt novih filmova stiže na Netflix ove godine
- poruka: 15
- |
- čitano: 23.990
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neka samo, prekjučer odjavio nakon x godina. HBO mi je za sad puno bolji. Badava ti hrpetina sadržaja kad je pola gotovo pa i smeće, a druga polovica, onako - jedva prosjek s tek pokojom iznimkom. O woke glupostima, Resident Evil/Witcher seriji i sl. mislim da više nema smisla govoriti. Fragmentacija je ogromna, mogu i moraju bolje.
Ja kad otvorim taj netflix više vremena potrošim na traženje nečeg gledljivog nego na samo gledanje sadržaja.
Pokušao sam naći nešto zanimljivo i našao samo prosječno.
Vidio sam da ima ona fora sa vpn-om i registracijom u nekoj drugoj državi gdje se nudi količinski i kvalitetom bolji sadržaj.
Oh vidi, hrpa generickih multirasnih/multivjerskih heroina rjesava random akcijske zadatke u kojima su jace od muskaraca.
Zasto od mene, bijelog muskarca na poziciji moci, ocekuju da financiram tudje politicke pamflete umotane u sadrzaj?
Neka samo, prekjučer odjavio nakon x godina. HBO mi je za sad puno bolji. Badava ti hrpetina sadržaja kad je pola gotovo pa i smeće, a druga polovica, onako - jedva prosjek s tek pokojom iznimkom. O woke glupostima, Resident Evil/Witcher seriji i sl. mislim da više nema smisla govoriti. Fragmentacija je ogromna, mogu i moraju bolje.
Ja kad otvorim taj netflix više vremena potrošim na traženje nečeg gledljivog nego na samo gledanje sadržaja.
Pokušao sam naći nešto zanimljivo i našao samo prosječno.
Vidio sam da ima ona fora sa vpn-om i registracijom u nekoj drugoj državi gdje se nudi količinski i kvalitetom bolji sadržaj.
Pa kad je pederski servis, nesto za normalne ni ne mozes pronaci na tom woke/broke americkom smecu.
Ima hrpa odličnog sadržaja.
Dokumentarci:
Madoff: The monster of Wall Street
Tinder swindler
Social dilemma
My octopus teacher
Trust no one
Fantastic Fungi
Great Hack
Icarus
Last dance
The Hatcher Wielding Hitchhiker
Myth & Mogul: John DeLorean
The movies that made us
Toys that made us
High Score
Filmovi noviji:
The pale blue eye
Stranger
Nobody
Glass Onion
God's Crooked Lines
The Girl in the Yellow Jumper
Hustle
White Noise
His House
Roma
Irishman
Marriage Story
The Power of the Dog
The lost daughter
Enola Holmes 1&2
White Tiger
All Quiet on the Western Front
Da 5 Bloods
Emily the Criminal
Space Sweepers
The Gray Man
In the shadow of the moon
Stowaway
Annihilation
The Adam Project
Pinocchio
Blade Runner 2049
Prey
Serije:
The Playlist
Stranger Things
Cobra Kai
Kominsky Method
Seinfeld
Kaleidoscope
Wednesday
Walking Dead
Russian Doll
1899
Peaky Blinders
Guillermo Del Toro's Cabinet of Curiosities
Criminal
Sandman
Midnight Mass
Crown
Umbrella Academy
Love, Death + Robots
Black Mirror
After Life
Silent Sea
Mindhunter
Call my Agent
Squid Game
Ozark
Dark
Better Call Saul
Sad su dodali i hrpu dobrih starijih filmova:
Along came a spider
Ready Player One
Fury
Girl on the Train
Legend
Everest
All the money in the world
Butterfly effect
Monthy Python
Hurt Locker
Hell of high Water
It Follows
Inglorious Basterds
Saving Private Ryan
Godfather
Forrest Gump
Pulp Fiction
Scarface
Gladiator
Training Day
300
Snatch
Eyes Wide Shut
Big Lebowski
Django
Whiplash
Dirty Dancing
Back to the Future
Karate Kid
Rush
Mumija
Elysium
Inception
Ja stvarno ne kužim što bi vi još htjeli? Svaki dan 5 novih vrhunskih filmova i serija?
EDIT: dodao još malo sadržaja za gledanje
Pa kad je pederski servis, nesto za normalne ni ne mozes pronaci na tom woke/broke americkom smecu.
Ja sam onda očito ili peder ili nenormalan ili oboje jer svaki dan pronađem nešto kvalitetno i jako zanimljivo. Jbga, tko ti je kriv kad si normalni hetero.
Da se udruze Netflix,Disney+ i Amazon Prime dobio bih jedan ok servis koji vecinom ima nesto zanimljivo za pogledat ali NE uvjek.Ovako svaki za sebe vecinom nemaju nista zanimljivo i kvalitetno za pogledat,kakvi su HBO,Apple tv te ostali za koje ni ne znam kako se vise zovu ne mogu komentirat jer ih nisam koristio.
Imao sam po pola godine free koristenja za Apple tv i jos neke ali nisam imao volje opet radi acounove za nove streaming platforme.
Sad doslovno svaka TV ili Movie kuca ima ili ce imat svoju streaming platformu....bizarno.
Odličan popis stvari koje neću nikada gledati.
Ja sam onda očito ili peder ili nenormalan ili oboje jer svaki dan pronađem nešto kvalitetno i jako zanimljivo. Jbga, tko ti je kriv kad si normalni hetero.
Ma zeka peka, daleko od toga da nema nesto za pogledati. Ali sve je vise bezvezarija, netflix ima dobrih dokumentaraca uz tu i tam koju gledljivu seriju. :D
Nabrojim ti gotovo 30 u najmanju ruku dobrih serija i ti napišeš da ima tu i tamo koja gledljiva serija. A ovo sam nabrojao iz glave, da idem pregledavati bilo bi ih vjerojatno 3-4 puta više.
Da se udruze Netflix,Disney+ i Amazon Prime dobio bih jedan ok servis koji vecinom ima nesto zanimljivo za pogledat ali NE uvjek.Ovako svaki za sebe vecinom nemaju nista zanimljivo i kvalitetno za pogledat,kakvi su HBO,Apple tv te ostali za koje ni ne znam kako se vise zovu ne mogu komentirat jer ih nisam koristio.
Imao sam po pola godine free koristenja za Apple tv i jos neke ali nisam imao volje opet radi acounove za nove streaming platforme.
Sad doslovno svaka TV ili Movie kuca ima ili ce imat svoju streaming platformu....bizarno.
Svaki od njih pojedinačno ima jako puno dobrog sadržaja. Zajedno već imaju i previše sadržaja za jednu osobu kojoj dan traje samo 24h. Svaki od njih košta jako malo u usporedbi sa drugim životnim "luksuz" troškovima, recimo jedna pizza je barem 10 eura, hamburger isto tako. Znači za cijenu jedne pizze možeš imati gotovo dvije pretplate.
Nekadašnje videoteke su rentanje filmova naplaćivale oko 10kn po filmu, danas je to oko 15kn (maxtv, iskon... noviji filmovi).
Sad ti vidi što je povoljnije, rentati 4 filma ili imati pretplatu na recimo HBO Max gdje imaš hrpu sadržaja koji možeš gledati bez limita.
Ima ih odličnih, većina je zanimljivija i edukativnija od većine današnjih serija i filmova, ali ljudi imaju nekakvu averziju prema dokumentarnom filmu, valjda ih je strah da će postati pametniji i nešto novo naučiti.
S druge strane gutaju sve informacije koje im serviraju razni influenseri, jutjuberi i ostali likovi bez ikakvog stručnog obrazovanja i edukacije.
Zanimljivo.
U biti i nije, ako uzmemo u obzir da se danas više vrednuje jedan takav "virtualni" lik nego renomirani znanstvenik ili doktor.
Odličan popis stvari koje neću nikada gledati.
Hvala na obavijesti.
Meni i ostalim ukućanima je Netflix još uvijek najzanimljiviji.
U zadnje vrijeme gledamo dosta strane (ne-američke) mini-serije i to mi je super, ima ih nekoliko koje su nam jako zanimljive. A klincima su super crtići koji su sinkronizirani, što nažalost na Disney-u još uvijek nisu. Nadam se da će se i to uskoro riješiti ili ću otkazati pretplatu na Disney kada ga ne gledamo toliko. HBO gledamo tu i tamo nešto, od ta tri servisa najmanje.
Ali da, sranje je jer sad ima hrpa tih streaming servisa i svaki od njih ima neku "ekskluzivu" na neku seriju/film i puno onoga manje zanimljivoga, ali tako je i na ostalim servisima, nije netflix po tome poseban.