Uskoro će usb kablovi za punjenje mobitela biti deblji od kabela za napajanje računala.
Realme objavio detalje o 240-vatnom brzom punjenju
- poruka: 7
- |
- čitano: 3.683
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam Relame 6 pro on ima 30w punjenje od 0-50% bas dostra vruć je kabel zanima me kako 230W biti
Pretjeruju s tim brzim punjenjima u zadnje vrijeme. Rade gluposti i to će biti opasno.
To je vrlo koristno kada imas malo vremena pa ajde 5-10 minuta i miran si, ali me smeta što nemogu ugasiti to brzo punjenje i svaki put kada ga puniš on koristi "brzo punjenje". Na starom S7 mi je bilo super mogao si ukljuciti brzo punjenje ili normlano- Brzo sam koristio samo kada mi stvarno je trebalo, a ovako ne zuri mi se nigdje a batarija će duže trajati.
To je vrlo koristno kada imas malo vremena pa ajde 5-10 minuta i miran si, ali me smeta što nemogu ugasiti to brzo punjenje i svaki put kada ga puniš on koristi "brzo punjenje". Na starom S7 mi je bilo super mogao si ukljuciti brzo punjenje ili normlano- Brzo sam koristio samo kada mi stvarno je trebalo, a ovako ne zuri mi se nigdje a batarija će duže trajati.
Valjda imas 20 razlicitih punjaca ili USBova u stanu, da ukljucis da ti se sporo puni?
Ionako ti se ne zuri, uzmes drugi punjac.
Uskoro će usb kablovi za punjenje mobitela biti deblji od kabela za napajanje računala.
Nek imaju samo adapter da mozes i auto startat kad ti se akumulator isprazni.
Isto tako i USB-C aparat za zavarivanje, da nosis samo kutiju, a ne i ogromne kablove.
Ja glasam za sporije punjenje, ali duze trajanje baterije!