Znači, istina je.
Kovid agenda je gotova, sad počinje zelena agenda
Znači, istina je.
Kovid agenda je gotova, sad počinje zelena agenda
O majketi nema više teme, članka, kurca palca da ovi kovid luđaci ne iskoče ko iz paštete.
Zanimljivo je to klimatsko grijanje....
Ja svakodnevno palim stare gume u vrtu iz prkosa prema Putinu i skupom plinu i mogu reći da stvarno djeluje jer nikad toplija zima, osim onog kratkog perioda od listopada do prosinca kad je bilo ledeno i padala kiša svaki dan.
Osim toga stvarno super djeluju ove stare gume!
Preporučam svakome da spaljuje što više fosilnih goriva i derivata jer ćete dugotrajno smanjiti troškove grijanja. Okanite se auta na struju i hibrida jer tako smanjujete troškove grijanja samo u Kini, Kanadi, Africi i Srbiji di se proizvode baterije i rudari litij.
Nećemo valjda imati hladnije zime od komšija.
O majketi nema više teme, članka, kurca palca da ovi kovid luđaci ne iskoče ko iz paštete.
Bome nema jer SVE je teorija zavjere, doslovno sve i samo oni znaju istinu naravno i još par izabranika na Fejsbuku
Bome nema jer SVE je teorija zavjere, doslovno sve i samo oni znaju istinu naravno i još par izabranika na Fejsbuku
ja im sve opraštam osim jedne degutantne stvari iz real-lifea..
to je toliko podmuklo, pokvareno, bezobrazno, zlo... mrtvo-hladno na svaki spomen BILO KOJE preminule osobe, postave zaključak "cijepio se".
kod nas u dalmaciji je dnevna rutina čitat osmrtnice na publicitetu... uredno pročitaju i sve pokojnike proglase cijepljenim izgubljenim dušama.
osobno sam već 3 puta došao u situcaju verbalnog sukoba na granici fizičkog. pitaš gubavo smeće, kako ima obraza bez ikakvog dokaza, polupoznatu preminulu osobu iz zajedničke nam ulice proglašavat žrtvom cjepiva.
ja im sve opraštam osim jedne degutantne stvari iz real-lifea..
to je toliko podmuklo, pokvareno, bezobrazno, zlo... mrtvo-hladno na svaki spomen BILO KOJE preminule osobe, postave zaključak "cijepio se".
kod nas u dalmaciji je dnevna rutina čitat osmrtnice na publicitetu... uredno pročitaju i sve pokojnike proglase cijepljenim izgubljenim dušama.
osobno sam već 3 puta došao u situcaju verbalnog sukoba na granici fizičkog. pitaš gubavo smeće, kako ima obraza bez ikakvog dokaza, polupoznatu preminulu osobu iz zajedničke nam ulice proglašavat žrtvom cjepiva.
Srecom u Splitu ne susrecem te ljude. Mozda jednostavno previse izbjegavam ljude?