Q Q Q Q, ajd u Q!
uglavnom, dosadni ste sa tom agencijom, koliko vam placaju da stalno o njima pisete?
ono, nema dovoljno tvrtki u RH pa eto, morate o Qu pisati...
di je APIS, di je MSAN di je OMEGA i ostale tvrke????
Q Q Q Q, ajd u Q!
uglavnom, dosadni ste sa tom agencijom, koliko vam placaju da stalno o njima pisete?
ono, nema dovoljno tvrtki u RH pa eto, morate o Qu pisati...
di je APIS, di je MSAN di je OMEGA i ostale tvrke????
"di je APIS, di je MSAN di je OMEGA i ostale tvrke" pogodio si ko marica u kriv q :) ali pretpostavljam da si bio ironican.
Pa tko plati vise njegova djevojcica.
Nisam siguran koliko uopce citatelja gleda ovakve videje.
A i ti pitas za firme koje definitivno nemaju nikakvih problema s popunjavanjem kadrova i kojima realno ne treba bas nikakav medijski prostor.
Postoje ... JAKO PUNO drugih firmi za koje vecina ljudi nije niti cula, koje imaju primjerice 5 zaposlenih a nude jako dobre uvjete i koje nitko nece niti pogledati sto zbog cinjenice da im HR manager nije posh manekenka, jer ne rade u ultramodernim uredima na 69. Katu ili jednostavno nemaju cool klijente.
.
sve što traje više od 5 sekundi preskačem
A i ti pitas za firme koje definitivno nemaju nikakvih problema s popunjavanjem kadrova i kojima realno ne treba bas nikakav medijski prostor.
Postoje ... JAKO PUNO drugih firmi za koje vecina ljudi nije niti cula, koje imaju primjerice 5 zaposlenih a nude jako dobre uvjete i koje nitko nece niti pogledati sto zbog cinjenice da im HR manager nije posh manekenka, jer ne rade u ultramodernim uredima na 69. Katu ili jednostavno nemaju cool klijente.
Nemam ja problema ni za manje firme za koje nitko nije čuo, slobodno neka ih "guraju".
Evo recimo Gideon Brothers je 5. proizvođač autonomnih robota na svijetu , a ja sam slabo upratio da ih spominju i baš me konkretno zanima kako rade malo detaljnije.
.
kazu da z generacija nemre imat fokus dulji od pamcenja zlatne ribica :D tako da mi je jasno.
.
kazu da z generacija nemre imat fokus dulji od pamcenja zlatne ribica :D tako da mi je jasno.
moram priznati da ne znam što točno predstavlja Z generacija ili bilo koja slovna oznaka generacije i sl. retardacije. ne znam jer me ne zanima.
u četrdestima sam tako da vjerojatno spadam u ŽNJ generaciju.
a što se tiče fokusa satima/danima najmanji problem, od tog živim.
što se tiče videa, znanstvene / interesantne dokumentarce u dahu odgledam, a neka razglabanja o nečemu unutar nekog članka uglavnom ni ne otvorim.
.
moram priznati da ne znam što točno predstavlja Z generacija ili bilo koja slovna oznaka generacije i sl. retardacije. ne znam jer me ne zanima.
u četrdestima sam tako da vjerojatno spadam u ŽNJ generaciju.
a što se tiče fokusa satima/danima najmanji problem, od tog živim.
što se tiče videa, znanstvene / interesantne dokumentarce u dahu odgledam, a neka razglabanja o nečemu unutar nekog članka uglavnom ni ne otvorim.
a jbga, stari si ko i ja pa nemas vremna za "gluposti" kazes ;)
mislim, slazem se sa tobom, ono je bila lagana provokacija, neuspijela hahaha