Dovoljan je gutljaj alkohola da se mozak trajno pr

poruka: 5
|
čitano: 4.973
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dovoljan je gutljaj alkohola da se mozak trajno pr".
9 godina

Prednost upotrebe kalcijeva klorida (prva vijest) je u tome što je ta sol nusprodukt pri proizvodnji sode, dakle tvornički otpad. 

4 0 hvala 5
16 godina
neaktivan

prijelazno razdoblje između kapitalizma i socijalizma (u oba smjera) naziva se alkoholizam. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
9 0 hvala 0
3 godine

Čim sam pročitao naslov, odmah mi se mozak promijenio na lošije. Ne utječe samo alkohol na mozak, već i stupidni naslovi, glupi razgovori, glupi političari, sve utječe na naš mozak svakodnevno.

Ali kako, i u kojoj količini ?!

Površno, nestručno, NETOČNO objašnjenje o alkoholizmu na njegov utjecaj na neurone, sinapse ... na prognozu tko će biti alkoholičar, a tko neće, to su malo delikatnije stvari, opskurno objašnjene.

O tome bi nešto iz stručne literature mogao napisati DR. Igor Berecki, iako ni on nije psihijatar specijaliziran za alkoholizam.

Članak je Clickbait..

Ne volim, niti sam ikada komentirao naslove i članke, ali ovo je nonsens.

btw;

Ovo nije atak na gdina Smrekara, no ubuduće se treba držati znastvenih objašnjenja koja nisu medicinska, jer je medicina malo osjetljivije područje od tehnoloških dostignuća u znanosti.

Du bist eines meiner kleinen Schweinchen !
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2022 11:16 (Zaporožac).
Moj PC  
9 0 hvala 0
8 godina
Re: Dovoljan je gutljaj alkohola da se mozak trajn
Zaporožac kaže...

Čim sam pročitao naslov, odmah mi se mozak promijenio na lošije. .

(zaboravio si zakeljit link )

pan y agujas
10 godina

Idu dvije krave jedna lijevo druga desno, koliko kosta kila asfalta ako pauk zivi 16 godina...Tekst povezan kao i moj komentar

“Computers make excellent and efficient servants, but I have no wish to serve under them.”
Moj PC  
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice