Prednost upotrebe kalcijeva klorida (prva vijest) je u tome što je ta sol nusprodukt pri proizvodnji sode, dakle tvornički otpad.
Dovoljan je gutljaj alkohola da se mozak trajno pr
- poruka: 5
- |
- čitano: 4.973
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prijelazno razdoblje između kapitalizma i socijalizma (u oba smjera) naziva se alkoholizam.
Čim sam pročitao naslov, odmah mi se mozak promijenio na lošije. Ne utječe samo alkohol na mozak, već i stupidni naslovi, glupi razgovori, glupi političari, sve utječe na naš mozak svakodnevno.
Ali kako, i u kojoj količini ?!
Površno, nestručno, NETOČNO objašnjenje o alkoholizmu na njegov utjecaj na neurone, sinapse ... na prognozu tko će biti alkoholičar, a tko neće, to su malo delikatnije stvari, opskurno objašnjene.
O tome bi nešto iz stručne literature mogao napisati DR. Igor Berecki, iako ni on nije psihijatar specijaliziran za alkoholizam.
Članak je Clickbait..
Ne volim, niti sam ikada komentirao naslove i članke, ali ovo je nonsens.
btw;
Ovo nije atak na gdina Smrekara, no ubuduće se treba držati znastvenih objašnjenja koja nisu medicinska, jer je medicina malo osjetljivije područje od tehnoloških dostignuća u znanosti.
Idu dvije krave jedna lijevo druga desno, koliko kosta kila asfalta ako pauk zivi 16 godina...Tekst povezan kao i moj komentar