navodno će se navoditi navodnjavanje (ultra navodno).
Samsung Galaxy S23 Ultra navodno će imati novi 200
- poruka: 9
- |
- čitano: 4.507
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znači realno kome treba 200MP senzor kamere u mobitelu i za šta mu to treba
Da zakrca 1 TB memorije mobitela sa slikom od senzora veličine riže
I svakim danom sve više gledam da si uzmem (prošlogodišnji) iPhone jer ovo je već postala smijurija. A Android ko android, što ga više koristim to mi više smeta sa svojim notifikacijama, zakompliciranim postavkama, često drugačijim sučeljem, itd.
I onda će opet slijedeće godinje nastat ćuđenje kada im ostanu milioni neprodanih mobitela, "kako to, kako to"?
Da zakrca 1 TB memorije mobitela sa slikom od senzora veličine riže
Pa slabo tko ce i slikati sa punom rezolucijom ali ovo bi trebalo znaciti veci senzor, bolji pixel bining i najvjerojatnije bolje fotografije u nocnim uslovima sto je najveca boljka svih smartphone kamera.
Na kraju ce opet izbacivati fotke u rezi od oko 20 MPix.
Ne vidim cemu toliko hejtanje jer ovo ne bi trebalo dizati cijenu koja bi trebala biti ista kao i posljednji ultra model, a samo ce pojacati konkurenciju sto se tice kamera u ovom segmentu sto je dobra stvar za krajnje korisnike ne samo skupih ultra modela vec i mid range telefona jer dize opci standard.
Zahvaljujuci napuhavanjima i konkurenciji u flagship modelima danas imamo veoma solidne kamere i na vecini mid range mobitela.
Bio godinama na iosu. Sad je, meni osobno, jedina mana baterija. Ne pratim ove nove stvari, bio je neki right to repair pokret u UasSofA tako da se nadam da je moguce promijenit kodiranu bateriju, home button, tipke, staklo, zvucnik... bez slanja u njihov Apple servis. Stvarno nemam potrebu mijenjat apple mobitel svake 2 godine, al imam potrebu za novom baterijom. Trenutno na nekom prastarom Huawei, s obzirom da nisam platio nista, jako dobar. Internet, YT, messenger, wapp, pozivi i poruke. Nista vise od njega ne trazim. Slika, ak je nesto bitno. Sad bih bas volio imat nesto bolje, kad koristim da bude kvalitetno.
Moj ajfon iz kraja 2016. i dan danas radi top, brzo, baterija nije nis posebno losa... i danas nakon skoro punih 6 godina, najnoviji OS i pitam se cemu mjenjati kad sve uredno radi, kamere su mi i tako sporedne da uhvate nesto usput. Kad mi treba nesto ozbiljno uzmem fotic kojeg srecom imam.
upravo to, zaboravio si i dodati kome treba vise od 1GB rama na telefonu, hd rezolucija etc etc