oh neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Što ćemo sad?!
Što ćemo sad?!
Što ćemo sad?!
Plagirat ćemo plagijatora.
Evo opet Apple odvjetnika po službenoj dužnosti :)
Pa ko je ovdje u pravu? Apple ili Ive? Ko više gubi ovim razlazom?
Tko će sad dizajnirati 0,2mm manji notch!
Definitivno bi trebali refresati jer ja vise nit ne znam kako izgleda iPhone.
A šta vise treba dizajnirati mobitele, pa zadnjih 5 godina svi su isti, vise, manje.... samo neki stave ovakvu ili onakvu kameru i to naplate ko svetog petra kajgana..
Tko je dizajnirao iPhone 4(s) i 5. To su mi jedni od najljepših Appleovih proizvoda?
A tko je dizajnirao onu radnu stanicu kao rende za sir i prije nje popularno nazvanu - pretis lonac?
Niti jedna ni druga mi se ne sviđa.
Fali mi još jedan Mac Pro stari da mogu napraviti cool klupu doma u hodniku gdje se oblači obuća:
Ukucaj na Google Image "Mac Pro bench" nema što nećeš dobiti od klupa do ladica napravljenim od Mac Pro-a.
Problem je jedino naći neoštećen aluminij na ovo mkućištu... svaki koji sam tražio je izgreban.
A generalno ljudi napustili fenomenalan dizajn i otišli u onaj pretis lonac dok je Lenovo i HP i Dell isti koncept od Applea i prihvatili i unaprijedili.
PS: Što je to pretis lonac. Evo slike i detalje ovdje:
Imaš slike ovog Mac Pro (klupa) i poslije (pretis lonac) koliko je samo konektora potrebno za ovaj Pretis Lonac... ne mogu tu sliku sada naći (nije da ne mogu ali imam prečeg posla) gdje iz Pretis Lonca izlazi šuma adaptera i kablova.. pa su to opet kao popravili sa ovim Rende om za Sir.
Googlaj i naći ćeš.
PS: Mislim ideja sa hlađenjem u vidu dimnjaka je valjda bila dobra ideja... koliko dobra da vidimo da smo dobili Rende za Sir.