Na novim kanalima najavljuju HNL 1, HNL2 ,ženski HNL i mali nogomet. Lijepo! A nije šteta za sportklub . Neće mi nedostajati njihov program.
U zamjenu daju Balkan Trip Toxic Folk . Ne,hvala.
Na novim kanalima najavljuju HNL 1, HNL2 ,ženski HNL i mali nogomet. Lijepo! A nije šteta za sportklub . Neće mi nedostajati njihov program.
U zamjenu daju Balkan Trip Toxic Folk . Ne,hvala.
Dobih i ja mail, što se svega narode novoga nuđa, ali nigdje ni , o F1?!?!
Budem ionako dok mi traje "ugovor" testirao pa se raz/uvjerio, isto im se piše!
Formula na sportklubu? Dobra stvar . Ali imaju pregršt stvari koje me ne zanimaju,a neke me i živciraju.
Taman sam mislio da se možda vratim T-Com-u kad ono, izbacuju Sport klub. A ovi taman otkupili prava na sve utakmice kvalifikacija za EURO i SP u nogometu te Ligu Nacija do 2028. Moguće da se naša repka neće ni moći gledati drugdje osim na Sport klubu.
Moguće da se naša repka neće ni moći gledati drugdje osim na Sport klubu.
Nije moguće. Sva natjecanja koja su od nacionalnog značaja i gdje se natječe Hrvatska kao tim moraju biti dostupni za besplatno gledanje i to je, ako se ne varam, regulirano zakonom. Upravo iz tog razloga se sve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na FTA kanalima (HRT/Nova TV/Doma TV).
Nositelj prava za sve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije je United Grupa, odnosno, United Media iliti vlasnik Sport Klub kanala. Budući da United Grupa u svojem vlasništvu ima Novu i Domu TV, utakmice će se nastaviti emitirati na njima. Sve druge utakmice europskog i svjetskog nogometnog prvenstva emitirat će se isključivo na Sport Klub kanalima.
Mislim da se varaš.
Takva regulacija ili ne postoji, ili je puna rupa te tako obuhvaća samo mali postotak sportova koji spadaju u tako regulirani zakon o pravu na besplatno gledanje.
Ne pratim aktivno sportske događaje, ali bio bih lud ako bi u sadašnje vrijeme uzeo pretplatu s nekim od (legalnih) operatera samo zbog nekog sportskih prijenosa koje bih volio pogledati.
Štetaje što HT ne uči na tuđim greškama (A1 - PlanetSport), nego pokušava napraviti isto s boljim rezultatom.
Žalosno je i što ilegalni iptv selleri/reselleri ne bi imali što prodavati kada ne bi bilo ovih kupaca kod legalnih operatera.
I na kraju opet na piratstvo. Na MaxTV jedni, na Bnetu drugi. I da zelim legalno ne mogu.