Ako ikada budem milioner, definitivno ih uzimam! A do tada, u tom cjenovnom razredu prednost dajem automobilima.
KEF LS50 Wireless II - 20 kilograma čistog zadovol
- poruka: 11
- |
- čitano: 11.233
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nabrijan sam na obicne Kef LS50 Meta + zasebno pojacalo/streamer. Ugrađeno pojacalo u ovima wireless2 mi ne opravdava toliku razliku u cijeni.
Ako ikada budem milioner, uzet ću pretplatu na bug da mogu pročitati recenziju za Kef Wifi II
Ako ikada budem milioner, kupit ću auto, jer sam trenutno potrošio pare na LEF LS50 Wireless II, pa nemam i za auto.
pošto bubrezi nemaju veze sa užitkom slušanja ove stereo pozornice...nakon prodaje jednog bubrega, treba još po kontejnerima skupit oko 16 000 plastičnih boca.
Jako lijepo je znati koji zvučnici kako rade, tako i za ove kefiće, ali brate, cijena je da se smrzneš. Baš me zanima koliki postotak nas BUG forumaša uopće može realno razmatrati tako nešto. Slično tome i gamersku karticu od 10kk ili nešto slično. Ja ću definitivno o njima moći i dalje samo sanjati, mada, na preporuku BUGa sam kupio KEF Q150 i bogami sam zadovoljan. Bio je to jedan sretan trenutak kada je posve slučajno i nenajavljeno stigla neka svotica na koju nikako nisam računao, pa sam ju "spalio" na ono što sam želio (uz urednu dozu mrgudanja minstra financija ). Za ovo ne znam koliko bi sreće trebalo biti da se i to isfinancira, naročito sa subwooferom.
Nema ništa o toe-inu, dvaput sam pregledao članak i nisam našao ništa.
U pravu si, ali opet, to ovisi o tome što su ti prioriteti. Ja bih za tu lovu radije uzeo neki fini fotoaparat i / ili neki Celestron teleskop sa automatskim navođenjem. U toj shemi, zvučnici kao što su ovi su mi tek na 3. mjestu, mada bih od te dvije navedene stvari više imao koristi samo ja, dok su zvučnici za cijelu obitelj (dobro, fotoaparat također može koristiti svima u kući), dok bi teleskop bio samo za mene i eventualno moje učenike u školi.