ihush u ovoj temi sam se pokusao postaviti najneutralnije sto sam mogao ali i kao roditelj, naravno ne nuzno tog djeteta ali djeteta te dobi koje je podlozno raznim manipulacijama poznatih/nepoznatih osoba te koje tesko da moze odgvanuti cinjenicu da je to sto je ucinio je ucjena i da je kazeneno djelo jer u jednom dijelu svoga pisanja po tockama sam rekao da puno mladih ljudi potice iz siromasnijih sredina jer srednji stalez koji je nekada jako davno postojao je nestao te imamo siromasne i bezobrazno bogate. Subjektivno kao roditelj ne mogu opravdati cin jer mogao se posavjetovati sa nekime od starijih oko toga ne ucini to no iz perspektive roditelj opet mogu reci sto ako bas taj dan nije imao podrsku nikoga a nagovor ovdje upitne osobe je bio isuvise primamljiv jer time on kao dijete ce pomoci kucnim financijama te ce mozda njegovi roditelji manje raditi a time i biti slobodni i vise sa njime te ponosni na njega sto im pomaze.
Znas tesko je ponekad uci u djeciji um i shvatiti kako on funkcionira jer meni kao roditelju 28-godisnje djevojke i sada vec zene kroz cijeli njen zivot sam pokusao predvidjeti, puno razgovarati da predvidim moguce probleme te tako sam na svu srecu uspio sagraditi snaznu osobu koja stoji cvrsto na zemlji i na koju se iznimno ponosim te sada znam da nece zastraniti ali u dobi tog klinca nije ni ona bila daleko od toga.
Tako sam i ovu prethodnu pricu isao u pokusao sagledati ne kao krimen sto naravno i je nego kao svi mi ovdje koji smo vjerujem roditelji te shvatiti ovaj razlog toga cina. Svakako najveci dio krivnje je ipak na A1 jer time sto nisu adekvatno postupili i zastitili vlasnistvo koje po GDPR-u su morali zakonski stititi su sami krivi za taj cin te kato tvrtka A1 su duzni odgovarati a kako ce oni interno rijesiti sigurnosni problem to vise nije predmet price, po meni jedini i glavni krivac koji je vise uzrok i posljedica.
Kao sto si rekao moramo se izboriti da rijesimo mitologiju, korupciju i slicno od Vlade pa prema Uskoku i svim institicijama prema dolje tek tada ce se sve ostalo samo po sebi rijesiti a do tada ce mo imati anarhiju u kojoj ce navise stradavati pijuni na sahovskoj ploci dok ce stvarni krivci zauvijek ostati nepoznati i nedostupni nasem pravosudju kao sto je to bilo nebroj puta do sada.