ja znam da su na forumu uglavnom ITevci (kojima u Hrvatskoj treba i posebni poticaj da zaraze curu koronom), ali da se baš nitko nije sjetio grijanja "tijelo uz tijelo" ?!?!
ponudih u "dopuni ankete" no ovdje sve celibatni pustinjaci tipa ajzak N.
eh da je Ajzek jedini....
I "Bog je s nama al ne može" nije umočio...
Grijem se grafama, al doslovno, ne palim grijanje.
Samo se hladim.

-Čime se zagorci griju po zimi a počinje na z?
- Zdrvima !

Ne pališ grijanje ali plaćaš struju. Odmah si trebao kliknuti (nadam se da jesi) na Električnu Energiju!
Ne pališ grijanje ali plaćaš struju. Odmah si trebao kliknuti (nadam se da jesi) na Električnu Energiju!
Plaćam da, ali mnogovišestruko dobijam tako da nisam u minusu.
možda ne plaća ni struju... skrenuo je žicu prije sata, u sobu za rudarenje..
To je onda već PRO level rudarenje

Plaćam da, ali mnogovišestruko dobijam tako da nisam u minusu.
Nema veze, ja ti samo ukazujem na što si trebao odabrati tj. električnu energiju.
Možeš ti istu koristiti umjesto rudarenja na tople bazene a višak energije ide tebi u kuću, opet da ugriješ te tople bazene ulažeš u struju. Ovo je pod uslovom umjetnih ne pravih termalnih toplica. Samo sam htio ukazazi da si imao izbor prilikom ankete.
Mada je anketa po meni trebala da ima višestruk izbor.
možda ne plaća ni struju... skrenuo je žicu prije sata, u sobu za rudarenje..
Nisam ima di spojit...
Nisam ima di spojit...
logično, Logicus...
tu "nestalu" el. energiju dobavljač nama poštenima ubaci u račun pod stavku; Naknada za poticanje proizvodnje iz obnovljivih izvora
Nisam ima di spojit...
logično, Logicus...
tu "nestalu" el. energiju dobavljač nama poštenima ubaci u račun pod stavku; Naknada za poticanje proizvodnje iz obnovljivih izvora
Hahahahahahahah