Za mamurluk je najbolje popiti pivu do dvije, nikako tri jer ćete nakon nje nastaviti s opijanjem.
Nema uvjerljivih znanstvenih dokaza o djelotvornos
- poruka: 13
- |
- čitano: 4.384
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prije toga jednu kratku da ti se ruke ne tresu od mamurluka

a zakaj kava vulgaris bezšećerikus nije uzeta u izračun?
a zakaj kava vulgaris bezšećerikus nije uzeta u izračun?
Baš to, odmah te potjera na WC i nakon toga si odmah ko novi (bar želudac i crijeva više ne zajebavaju).
Poruka znanstvenicima koji su radili to istraživanje - ni za guske sijeno...
Mogli su se zaletit pred prvi dućan i pitat "dežurni kadar" - tko zna zna.

Mamurluk se izbjegava tako da se ne prestaje piti. (c) Charlie Sheen
RU-21 radi, nije 100%, ali ujutro osjetis samo 30% mamurluka.
Jel ovaj članak trebao biti objavljen 1.travnja, pa je netko nešto krivo stisnuo?
Koji je benefit za ljudski rod da pronađemo "lijek protiv mamurluka" i da na račun toga participanti u studiji konzumiraju alkohol, uz sve njegove posljedice? Pretpostavljam da kontrolna skupina koja nije konzumirala alkohol ne postoji.
J**** mamurluk, alkohol ubija jednokratno i na rate.
Nije li dehidracija jedan od problema kod mamurluka (jer alkohol je diuretik)? Znači bilo kakva tekućina će pomoći, zbog čega postoji sto narodnih lijekova, jer svaki od njih povećava hidrataciju i pomaže, ali u placebo studiji nijedan se ne razlikuje od uzimanja iste količine tekućine bez tog sastojka.
Poruka znanstvenicima koji su radili to istraživanje - ni za guske sijeno...
Mogli su se zaletit pred prvi dućan i pitat "dežurni kadar" - tko zna zna.
Ovo je meta istraživanje, znači analiza drugih objavljenih radova, pa nisu imali utjecaj što je i kako rađeno u njima. I sami su zaključili da ta istraživanja nisu kvalitetno provedena.
Pitanje je treba li svijetu uopće lijek protiv mamurluka. To je kao da ukloniš bol pri guranju ruke u vatru. Bol je samo indikator da radiš nešto loše svom tijelu.
Različite studije, koje su prikupljene s raznih strana, nisu međusobno metodološki usklađene?
Ma, zamisli čuda.
Ne obrađuju iste preparate protiv mamurluka?
Ma zamisli čuda.
Neke imaju samo muške ispitanike?
Pa što, to nije greška, nego ograničenje istraživanja.
Zašto nisu oni sami proveli istraživanje, kada znaju kako?
Ovako je jedini zaključak da su random istraživanja neusklađena i nepogodna za meta-zaključke.
Jaka znanost, nema što.
Kao certificirani alkoholicar i uzivatelj rakije, mogu potvrditi da ispijanje ciste vode uz alkohol ponistava mamurluk iduci dan.
Ako se zanesete i zaboravite se hidratizirati, 300mg ibuprofena cini cuda.
Ja samo znam da od reglana teblete bude puno bolje.... a od reglana u venu jedem sve zivo nakon 5 min i nerigam...
Mamurluk se izbjegava tako da se ne prestaje piti. (c) Charlie Sheen
u ovo sam se uvjerio osobnim eksperimentom od nekih 10+ godina, čarli je potpuno u pravu
srećom po mene, eksperiment je završio dok je jetra još donekle bila obnovljiva, iako jedva