Ovo je diskriminacija starijih od 25 godina...
HT: neograničeni YouTube, Instagram, Tik Tok, Netf
- poruka: 10
- |
- čitano: 8.503
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Smart tarifa telemach (tele 2) 40kn 4gb,1000min razgovor placa se pozivni,ja sretan....
Smart tarifa telemach (tele 2) 40kn 4gb,1000min razgovor placa se pozivni,ja sretan....
Je, samo ko je ima od prije... :) imam je i ja... a kod nadoplate dobijem bonusa koji mi taman pokrije te naknade za pozive za ono malo što zovem obične pozive...
Za klince je najbolje bez tarife na bonove. Svome osnovcu uplatim 60 kn za SIMPU za tri mjeseca (uz ovo dođe 600 mb prometa) i uključim opciju internet S (1gb za 20 kn/mj). I tako razgovara/komunicira samo preko Whatsappa, a kod kuće i prijatelja je na lokalnim mrežama. Neutrošeni promet se prebacuje u slijedeći mjesec, a kada je kratak ubacim 40 kn za 3 gb.
Ovo je pretplata za naivne vise nego mlade.
U bonbonu se na pretplati dobije 40 GB za 100 kn i nitko te ne pita za godine, spol ili vjeroispovjest.
- Velika kombinacija (2.400 min, 300 SMS, 6 GB) za 55 kn (umjesto 95 kn),
- Jako velika kombinacija (2.400 min, 300 SMS, 20 GB) za 70 kn (umjesto 110 kn) te
- Jako jako velika kombinacija (2.400 min, 300 SMS, 40 GB) za 100 kn (umjesto 140 kn).
200kn za flat i samo pici bez brige i pameti
Da li je brzina ograničena? i Da li se moraju slati poruke nakon x GB?
ne razumijem pitanje, ako mozes pojasnit. kak mislis ogranicena brzina i kakvo slanje poruka?
brzina je 4G ili 5G zavisi kakav uredaj imas i na kakav repetitor se spajas. ja sam na 4g
ne razumijem pitanje, ako mozes pojasnit. kak mislis ogranicena brzina i kakvo slanje poruka?
brzina je 4G ili 5G zavisi kakav uredaj imas i na kakav repetitor se spajas. ja sam na 4g
Na Simpi je npr. Internet Dan bio ograničen na 75/25 mbita, a obično u pretplatama (koje su umaju razgovore/sms/gb, ne one namjenjene samo internetu) koje imaju flat znaju tražiti da pošalješ poruku nakon X gigabytea. Npr. Tele2 traži nakon 5GB potrošenih u danu pošalješ SMS "nastavi", mislim da je HT to tražio nakon 60GB i slično, vjerojatno da ne bi samo karticu ubacio u router i napravio 10TB prometa.
Na Simpi je npr. Internet Dan bio ograničen na 75/25 mbita, a obično u pretplatama (koje su umaju razgovore/sms/gb, ne one namjenjene samo internetu) koje imaju flat znaju tražiti da pošalješ poruku nakon X gigabytea. Npr. Tele2 traži nakon 5GB potrošenih u danu pošalješ SMS "nastavi", mislim da je HT to tražio nakon 60GB i slično, vjerojatno da ne bi samo karticu ubacio u router i napravio 10TB prometa.
hvala na pojasnjenju.
nisam za sada tako nesto iskusio. nema smanjenja brzine niti dobivam poruke. imam tarifu 6 godina