tardis mora ostati.
Ni u eri mobitela Britanci se neće odreći starih t
- poruka: 9
- |
- čitano: 6.865
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tardis je policijska kutija, ne telefonska kutija
Zar nisu ne tako davno povukli one crvene autobuse na kat? Čitao sam prije par godina nešto o tome. Nisam siguran više. Tradicija polako odumire. Ostaju samo neki vječni spomenici starim vremenima. Poput Engleske kraljice koja se rodila prije mojih baka i djedova. Nadživjela je sve njih i mog oca, pa vjerovatno će i mene.
Pricalo se za govornice u HR kako ce se pretvorit u wifi hotspotove, no ostalo je na pricanju...
prije koji tjedan sam vidio osobu kako prica na telefonsku govornicu!
ja sam isto redovno vidjao u Dublinu, samo kaj osoba nije pricala nego je nasla sigurno utociste za konzumaciju metha/heroina.
iduci dan je bila koristena kao javni wc, pa opet dan kasnije neki drugi bogec je nutra bio sa iglom u ruci..
Zar nisu ne tako davno povukli one crvene autobuse na kat?
Postoje i dalje.
Pogledaj fotke već na ovoj početnoj stranici: https://tfl.gov.uk/modes/buses/
ja sam isto redovno vidjao u Dublinu, samo kaj osoba nije pricala nego je nasla sigurno utociste za konzumaciju metha/heroina.
iduci dan je bila koristena kao javni wc, pa opet dan kasnije neki drugi bogec je nutra bio sa iglom u ruci..
ne ne, stvarno!
ovo je bilo na placu u utrini. zena pricala, zavrsila, izvadila karticu i otisla.
Zar nisu ne tako davno povukli one crvene autobuse na kat? Čitao sam prije par godina nešto o tome. Nisam siguran više. Tradicija polako odumire. Ostaju samo neki vječni spomenici starim vremenima. Poput Engleske kraljice koja se rodila prije mojih baka i djedova. Nadživjela je sve njih i mog oca, pa vjerovatno će i mene.
Bio sam u Londonu prije 3 godine i tada je još bilo i aktivnih govornica i autobusa na kat, ali kakvo je sada stanje sa autobusima nisam siguran. A treba ostaviti neke od tih govornica, makar i neaktivne, one su kao neka vrsta simbola Velike Britanije.