POCO lansirao dva nova flagshipa: POCO F3 i POCO X

poruka: 43
|
čitano: 11.894
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "POCO lansirao dva nova flagshipa: POCO F3 i POCO X".
14 godina
Re: POCO lansirao dva nova flagshipa: POCO F3 i PO

500€ sam stavio kao neku gornju granicu. Ovaj sam ispregovarao s T-comom za 100 kn/24 rate i ako od toga odbiješ 100€ koliko koštaju slušalice koje sam svakako namjeravao kupiti (možda ne baš Samsung/AKG) ispada da ga ni ja nisam platio puno iznad 1500kn.

Ček, jel ti misliš da te kao taj telefon koji inače košta preko 3000kn kod operatera izašao samo 2400kn? I još kao misliš da su ti "poklonili" i sluške neke koje "vrijede" 100 eura?

14 godina
neaktivan
Ti misliš da nije?
17 godina
BlueMax kaže...

500€ sam stavio kao neku gornju granicu. Ovaj sam ispregovarao s T-comom za 100 kn/24 rate i ako od toga odbiješ 100€ koliko koštaju slušalice koje sam svakako namjeravao kupiti (možda ne baš Samsung/AKG) ispada da ga ni ja nisam platio puno iznad 1500kn.

Ha ha ha... Uzimanje na "rate" kod naših telekoma ti se obično vrati na nekim ludim tarifama i 2 godine ugovora. Kada sam rekao da uzimam mobitele do 1500 kn mislio sam internet inozemne mobitele i nikakvi ugovori i nikakve preplate sa domaćim lopovima. Već mi je previše što mi uzimaju 49 kuna preko Zicer tarife na tomatu. Inače meni samo treba 1 GB interneta i recimo 2-3 sata razgovora zabadava, nažalost nitko ne nudi isto za nekih 30 kuna mjesečno. Obično svi ljudi koji se hvale da su jeftino prošli sa Samsung Galaxijima i slično na kraju plate 2x vrijednosti mobitela kada se sve stavi na papir. Kod mene je mobitel od 1500 kn i 49 kn mjesečno na tarifu. Niti kune više.

il2 Sturmovik, DCS, War Thunder
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2021 17:54 (Korny1603987).
14 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

Ha ha ha... Uzimanje na "rate" kod naših telekoma ti se obično vrati na nekim ludim tarifama i 2 godine ugovora. Kada sam rekao da uzimam mobitele do 1500 kn mislio sam internet inozemne mobitele i nikakvi ugovori i nikakve preplate sa domaćim lopovima. Već mi je previše što mi uzimaju 49 kuna preko Zicer tarife na tomatu. Inače meni samo treba 1 GB interneta i recimo 2-3 sata razgovora zabadava, nažalost nitko ne nudi isto za nekih 30 kuna mjesečno. Obično svi ljudi koji se hvale da su jeftino prošli sa Samsung Galaxijima i slično na kraju plate 2x vrijednosti mobitela kada se sve stavi na papir. Kod mene je mobitel od 1500 kn i 49 kn mjesečno na tarifu. Niti kune više.

Nisam ja baš od jučer. Kad sam zadnji put bio u T-centru radnica na šalteru me pitala "kako ovo?" kad je vidjela koliko plaćam usluge T-coma.

Ja sam si ispregovarao i tarifu i cijenu uređaja tako da ono što netko plaća 230kn ja plaćam 119kn. Uglavnom, račun po tom broju zadnja dva mjeseca, pošto je istekao ugovor bio je cca 150kn. Meni takva tarifa treba i svakako sam namjeravao produžiti ugovor da ne plaćam mjesečno 30kn više. Kad sam to ispregovarao onda sam pregovarao i cijenu za mobitel koja je trebala biti 125kn mjesečno pa sam i to spustio na 105kn mjesečno.

Znači ja bi tarifu uzeo sa ili bez uređaja.

Btw, koja je to tarifa od 49kn?

PS, sad sam vidio da si napisao. To meni ne zadovoljava dnevne a ne mjesečne potrebe.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2021 20:12 (BlueMax).
14 godina

Opet ove priče o forumskim pregovaračima koji ugovore tarifu za 5kn, uređaj za 10kn i još im zaposlenici odabranog operatera golicaju testise pri plaćanju računa.

Postoje cjenici svih usluga online, ispod toga ne ide. Priče o pregovaranjima prodajte ekipi za šankom.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
TibzzX kaže...

Opet ove priče o forumskim pregovaračima koji ugovore tarifu za 5kn, uređaj za 10kn i još im zaposlenici odabranog operatera golicaju testise pri plaćanju računa.

Postoje cjenici svih usluga online, ispod toga ne ide. Priče o pregovaranjima prodajte ekipi za šankom.

Postoji nešto što se zove "služba za zadržavanje korisnika".

ADSL, Halo i MaxTV plaćam 209kn mjesečno, Po cjeniku je 299.

Evo ti ispod koliko plaćam tarife 20+10GB i Unlimited.

A ti plaćaj po cjeniku.

13 godina

Gdje kupiti Poco F3? Jel se sa europskih skladišta od kineza plaća porez?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne bi se trebalo plaćati ako je dostava iz EU.
Ja sam sebi upravo naručio POCO F3 iz POCO Storea na Aliexpressu, dostava iz Francuske.

13 godina
pandza94 kaže...

Ja sam sebi upravo naručio POCO F3 iz POCO Storea na Aliexpressu, dostava iz Francuske.

Po kojoj cijeni? koje si kupone koristio? Može link?

15 godina
neaktivan
tomislav10 kaže...
pandza94 kaže...

Po kojoj cijeni? koje si kupone koristio? Može link?

Crni, 128GB, mislim da je cijena bila 2.212 HRK (347 USD).
Kod je bio POCO50

13 godina
Bio je to dobar popust, al ga više nema, ajd javi kad ga dobiješ...
5 godina

Danas stigao poco 8/256 ,narucen  06.04. sa aliexpresa dostava iz Francuske.

10 godina

Kakvi su prvi dojmovi? 

I jel netko zna kad bi mogli vidjeti F3 u hr trgovinama

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice