ček malo, čitam sad više nećemo cijepiti astra zenecom? do jučer je valjala. do prekjučer su pozivali da se cijepimo i kleli se u nju.
dakle švabo si je navukao na skupljeg pfizera, svemirsku eksperimentalnu tehnologiju?
dakle mi sa prvom dozom vektorskog docijepit ćemo se nekim od cjepiva drugačije tehnologije, uz niti jednu pravu studiju kako će miks cjepiva zaista i djelovati? uz obećanja dežurnih navlakača da bi 'trebalo biti i bolje' i da 'ne vide zašto ne', jer oni ionako ne odgovaraju za ništa što izgovore.
pa tko ne bi bio antivakser uz ovakav pristup pandemiji?
i naravno, počinje sedma neprijateljska ofenziva: ne vidimo zašto ne, ali ako ipak bude problema, sami ste si krivi .
dakle nema istraživanja kako će djelovati kombinacija vakcina različitih tehnologija proizvodnje, ali ima napomena proizvođača i regulatora da u tom slučaju ne preuzimaju odgovornost za posljedice.
veri najs.
mislim, znam da smo u većini budale i idioti, ali ovo što se događa je biblijskih razmjera. frendu mi starci zakačili koronu. bili na testiranju ima tjedan dana, nitko im još nije javio da su pozitivni i kako da se ponašaju. stari prije par dana završio na zaraznom, upala pluća. dobio neke lijekove i poslali ga kući, nije ni testiran, vode ga pod nespecificiranom virusnom pneumonijom. zarazio se i sin. bio na testiranju, brzi test na antitjela negativan. dok se čeka drugi test pitao doktoricu šta da radi ova mu odgovorila - ništa.
ovaj jučer i prekjučer obišao sve birtije, valjda se opraštao prije samoizolacije. ja mu skinem sve svece i popizdim on odgovori nisam zaražen dok ne potvrde i mogu gdje hoću. tako mu rekla doktorica, i još on mora starcima kupiti kruh i lijekove jer nema tko...
gdje im kupuješ sunce ti *ebem, u birtiji? pa ubit ćeš nekog! pa jučer si me molio da pogledam nalaze od starog usran kao grlica...
ovo nema nikakvog smisla.