Zemljački je pitati jesi li cijepljen.
Kao i koje si vjeroispovijesti i za koga glasaš.
Sa 5 tjedana staža na forumu nemaš što pitati. Ali podsjeti me za jedno 5 godina (arhiviraj si post) da ti odgovoram.
Na kraju krajeva zašto bi se netko stidio svoje vjere? Pa to je najgora stvar na svijetu. Zar je bitno za koga glasaš - svi ionako obećavaju brda i doline.
Tema je jasna kao dan: Hoćete li se cijepiti protiv Covida-19? Ne znam čemu okolišanje i šta ti tu nije jasno, da kažeš neću ili hoću.
Ali oko moj kite ukoliko lično tebe zanima rado ću ti odgvoriti ovdje javno jesam li obrezan ili nisam. Ali moraš mi reći da tebe zanima moja kita.
I kakve su to priče oko privatne stvari. Dobio QR kod na papiru i skeniraš ga i dobiješ odmah u Edge Ime i Prezime, je li validan ili šta već.
Mene osobno, zanima da li si se ti cijepio, a već si indirektno rekao da nisi. Eto možeš mi i u PP napisati, tako mi GDPR-a nitko neće znati da nisi vakcinisan.
I to je to. A što se tiče čune, rekao sam ti šta trebaš napisati ali mi je to malo pederluk.
Ako ćemo cjepidlačit, tema je hoćete li, a ne jeste li se...
* * *
Hoćemo cjepidlačit ćemo, ali dokle god je meni zabavno Nećemo oko pravopisa da li je ispravno "jeste li se" ili "da li ste se".
Uhhh, pade mi kamen sa srca.. već sam pomislio da moju baby face gleda neki muški kolega. Sad ti je i oprošteno što se nisi cijepio.
Tema je na kraju spala na to "da li ste obrezani ili ne"
Dok god je bolja polovica zadovoljna, drugo nije niti bitno
Zadovoljna ili zadovoljena? Može se to tumačiti kao ovako: nije zadovoljna ali svaki put bude zadovoljena ili zadovoljna je ali na kraju svaki put ne bude zadovoljena.
Dakle coderi da vas vidimo koji je ovo vrag:
0 AND 0 = 0
0 AND 1 = 1
1 AND 0 = 0
1 AND 1 = 1
Sad mi je jasno što su kolege sa discorda, pobudalile u ovoj temi.