Privatne poruke su za privatne razgovore. Ne odgovaram na općenita pitanja vezana uz neku temu.
Privatne poruke su za privatne razgovore. Ne odgovaram na općenita pitanja vezana uz neku temu.
A1 optika - 500/350mbps...Zagreb - Dubrava. Cijena 189kn.
Najbolji način postavljanja optike po stupovima Hep-a tj najbrži.
S tim rjesenje nisu odusevljeni u HEP-u jer im telekom zice mogu smetati kad obavljaju radove na svom stupu u pogledu vlastitih. A niti telekomi nisu sretni jer u HEP-u nisu budale pa ce dati bilo kome da besplatno i po svom nahođenju kači zice po njihovoj infrastrukturi, kako su to u telekomu navikli kad se radi o privatnim kucama ili zgradama, i drugim privatnim objektima.
Vecina Hrvatske ima samo jednu mogucnost kad je u pitanju fiksna telefonija, pa zasto onda bezveze trosit novac i ulagati kad se lijepo dobit moze iznijet u Njemacku
A1 optika - 500/350mbps...Zagreb - Dubrava. Cijena 189kn.
Najbolji način postavljanja optike po stupovima Hep-a tj najbrži.
S tim rjesenje nisu odusevljeni u HEP-u jer im telekom zice mogu smetati kad obavljaju radove na svom stupu u pogledu vlastitih. A niti telekomi nisu sretni jer u HEP-u nisu budale pa ce dati bilo kome da besplatno i po svom nahođenju kači zice po njihovoj infrastrukturi, kako su to u telekomu navikli kad se radi o privatnim kucama ili zgradama, i drugim privatnim objektima.
Vecina Hrvatske ima samo jednu mogucnost kad je u pitanju fiksna telefonija, pa zasto onda bezveze trosit novac i ulagati kad se lijepo dobit moze iznijet u Njemacku
Ne znam od kud ti te bedastoce...
Ne sjećam se kad se HEP zadnji put popeo kod mene u ulici na neki stup i nešto radio po njemu. U 90% slučajeva Hep-ovci se penju po stupovima radi elementarnih nepogoda tj srušenih stupova i žica.
A1 za svako postavljanje tj spajanje korisnika na optiku šalje dopis HEP-u i kažu koji kvart, ulica, stup i čeka dozvolu Hep-a.Normalno A1 placa naknadu HEP-u.
Ne znam od kud ti ideja da se svatko može penjat po stupovima i radit što hoće.
Ti uopce nisi procitao sto sam napisao