Bolnica u Sisku je inače najgora bolnica u Hr. Rupa u kojoj ni wc papira ni sapuna nisi mogao nači (prošlogodišnje stanje) WC-i zapišani, nema centralnog naručivanja. Doktor mi se žalio kako neki pacijenti prigovaraju kada treba dati mito.
Autonomni robot za UV dezinfekciju stigao i u Hrva
- poruka: 10
- |
- čitano: 3.901
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
svaka pojava ima nuspojavu (upamtiti za protivnički spol). kad je frka, samo valja odabrati prioritet (manju štetu). sunčevo je svjetlo (solarij?) ionak krcato uv-valnim duljinama. opekotina usput (kakav melanomčić) sim-tam, ak je virus postao tirus.
Valjda će svega toga biti kad doktore podmitite da naruče robot za brisanje g...
nije mi sasvim jasno jel mogla poslužit fiksna uvc lampa s prekidačem na malo dužoj žici za tu jednu dvoranu
umjesto preskupog robota koji ce se vrtiti po toj istoj jednoj dvorani, samo bi fiksna lampa bila 5 kuna jeftinija
nije mi sasvim jasno jel mogla poslužit fiksna uvc lampa s prekidačem na malo dužoj žici za tu jednu dvoranu
umjesto preskupog robota koji ce se vrtiti po toj istoj jednoj dvorani, samo bi fiksna lampa bila 5 kuna jeftinija
e al onda moraš zaposleniku dat zadatak da ode postaviti lampu, pa u to moraš uračunati njegovu pauzu, dodatni napor i rizik pri obavljanju radnih zadataka, posebno ga obučiti, mora imati bar diplomu iz prirodnih znanosti i vozačku B dozvolu, 5 godina iskustva na srodnim poslovima i biti u rodu s ravnateljem il njegovi bliskim prijateljima tj. suradnicima.
Zar uistinu misliš da ovaj robot nije isplativije rješenje? Pogotovo jer kad prestane raditi mu neće dati povlaštenu mirovinu
Osoba ne smije biti prisutna prilikom rada lampe, a sam princip djelovanja UVC zraka je takav da zraka mora pasti direktno na ono što tretira, nema djelovanja iza ćoška, pregrade i sl. Zato se mora kretati, ne može biti fiksno rješenje.
Osoba ne smije biti prisutna prilikom rada lampe, a sam princip djelovanja UVC zraka je takav da zraka mora pasti direktno na ono što tretira, nema djelovanja iza ćoška, pregrade i sl. Zato se mora kretati, ne može biti fiksno rješenje.
bio sam u preko nekoliko operacijskih dvorana i tamo gdje ih je bilo bile su fiksne uv lampe za sterilizaciju, na zidu zašarafane
stvarno neznam kako im nitko nije rekao da to ne može tako
Ovo je mobilni aparat koji može djelovati u bilokojoj sobi, ne samo u operacijskoj dvorani.
A mobilna lampa na produžnom ne može u svaku sobu?