Kako koristiti Revolut - digitalni pametni mobilni

poruka: 1.653
|
čitano: 906.006
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kako koristiti Revolut - digitalni pametni mobilni".
11 godina

Pozz ekipa,

da netko posalje iz Njem novac u Hrv je li najjednostavnije preko Revoluta?

Da ih uplati na Revolut i posle ih podigne na bankomatu.

Nezz koje su naknade uopce kad se salje na Hrv racun,inace sam u Bih pa nezz kako to idje kad se salje unutar Eu.Uglavnom stariji ljudi moraju platit nesto kod kuce i trebaju prebacit 2-3k E.

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Bok ekipa,

Nije Revolut al me zanima razlika između Wise i Revolut? 

Vaša iskustva?

Zasad će mi WISE možda trebati jednokratno a mogu zadržati ako će poslužiti i u buduće i ako mislite da zaslužuje ostati :)

Hvala.

P.S. Trebam nešto uplatiti ili preko WISE-a ili Telegram Wallet-a, nekako me više vuče da to odradim preko WISE-a...

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2025 17:26 (Chriss).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Kako koristiti Revolut - digitalni pametni mob
Pa registriraj se i za Wise i za Revolut, oba su besplatna pa te ništa ne sprječava.
Inače, prednosti Revoluta su jednokratne kartice (platiš preko interneta i ne moraš razmišljati hoće li netko nekad hakirati stranicu i doći do tvoje kartice) i mogućnost trgovanja dionicama i kripto valutama.
Dobra stvar je i što su Revolut i Wise međusobno "kompatibilni" pa možeš besplatno (do određenog iznosa) prebacivati novce s jednog na drugi.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice