Xiaomi Redmi Note 5 Pro

poruka: 2.739
|
čitano: 850.958
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 5 Pro
MRSKI kaže...

Uključujući DHL dostavu bez carine? Daj link

Yep, sveukupno sa dhl-om me izašlo 286,99 $ i sa tekućeg mi skinulo 1767 kn.

Doduše, uzeo sam glass film paket i puko 4$ kupon pa razlika u cijeni može biti +-4$

https://www.aliexpress.com/store/product/Global-Version-Original-Xiaomi-Redmi-Note-5-4GB-RAM-64GB-ROM-SmartPhone-Snapdragon-636-Octa-Core/311331_32856462704.html?spm=2114.12010612.0.0.209ac6f7G5B3Om

Ne treba ti nikakav devizni račun, možeš platiti i Maestrom i Visom i potvrda uplate ti traje cca 24 h nakon što sljedi procesiranje narudžbe. E sad, koliko sam čitao to procesiranje zna trajati zavisno o tome koliko prometa imaju pa inače šalju u roku od 3-8 dana od potvrde uplate ali možeš u tom periodu bilo kada otkazati i vratiti će ti novac.

Ja još uvijek čekam to procesiranje (potvrda uplate je bila 25.) pa javim kada krene shipping i kad stigne.

Battlelog: [G] pijana_carapa
11 godina
neaktivan
Granzon kaže...
MRSKI kaže...

Uključujući DHL dostavu bez carine? Daj link

Yep, sveukupno sa dhl-om me izašlo 286,99 $ i sa tekućeg mi skinulo 1767 kn.

Doduše, uzeo sam glass film paket i puko 4$ kupon pa razlika u cijeni može biti +-4$

https://www.aliexpress.com/store/product/Global-Version-Original-Xiaomi-Redmi-Note-5-4GB-RAM-64GB-ROM-SmartPhone-Snapdragon-636-Octa-Core/311331_32856462704.html?spm=2114.12010612.0.0.209ac6f7G5B3Om

Ne treba ti nikakav devizni račun, možeš platiti i Maestrom i Visom i potvrda uplate ti traje cca 24 h nakon što sljedi procesiranje narudžbe. E sad, koliko sam čitao to procesiranje zna trajati zavisno o tome koliko prometa imaju pa inače šalju u roku od 3-8 dana od potvrde uplate ali možeš u tom periodu bilo kada otkazati i vratiti će ti novac.

Ja još uvijek čekam to procesiranje (potvrda uplate je bila 25.) pa javim kada krene shipping i kad stigne.

Kod DHL piše 34-46 dana rok dostave. Dali je to doista tako ??? 

14 godina
Goldway, note 5, global b20, 64:

Za dhl pise dostava 11 do 20 dana.

Inace, nisam vec dugo narucivao sa alija, Goldway, dhl i to je to, ne? Nema carine jos uvijek na dhl opciju valjda?:)

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Mah, sad pise 37-45 dhlom.

Narucio, na kraju je ipak pisalo 10-20 dana.

Inace, 1400kn , 32gb, zlatni (crni je inace 100kn skuplji).

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2018 17:02 (mcf).

0 0 hvala 0
12 godina
To uvijek tako pise za sve stvari
14 godina
Markić7 kaže...

Kod DHL piše 34-46 dana rok dostave. Dali je to doista tako ??? 

https://imgur.com/xzRrads

Kod mene je ovako pa se ti misli

Ali zaista nemam pojma kad će ga poslati, budem pitao prodavača koliko mu treba za to "procesiranje" jer koliko vidim većinu vremena ode na to....sam shipping je 11-23 dana.

Battlelog: [G] pijana_carapa
11 godina
neaktivan
Budem i ja naručio, ali večeras ;)

Zlatni, 64, 4 ;)
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

ja sam narucio prije mjesec dana sa mi global store sa aliexpressa crni 4/64.Izasao me skupa sa dhl dostavom 211 eura .Jucer posaljem poruku kada da ocekujem da ce dobiti mobitel na stanje ,kaze mi kinez za 2 tjedna 

Kazu tko ceka taj doceka :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Pitaj ga bas pa mozes javit
13 godina
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Daj vi koji ste poručili  stavite link  da malo usporedimo cijene. Global verzija, sa DHL dostavom unutar EU warehouse, tj bez plaćanja dodatnih davanja, vrijeme isporuke.....

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Pa svi linkovi su ti gore. Moj je 1400kn, goldway, 32gb, dhl, zlatni.
11 godina
neaktivan
mcf kaže...

Mah, sad pise 37-45 dhlom.

Narucio, na kraju je ipak pisalo 10-20 dana.

Inace, 1400kn , 32gb, zlatni (crni je inace 100kn skuplji).

Ja sam platio ispod 1800 kuna, Zlatni 4, 64, odabrao sam i dodatni paket Mi band 2 jer sam ga htio otprije :) 

17 godina
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

I ja cu ga uzeti ali cu pricekati jos tih tjedan dva da fakat dodu na zalihe.

Jos ih nitko nema jer nema ni jednog unboxing videa global verzije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

imam redmi note 3 pro preko 2 godine i gledam novi mob, najvise me zanima kamera i koji od njih ima najbolju, posto ne znam koju vise recenziju gledati:

note 5, mi note 3 ili 6X?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2018 14:34 (JuXo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Preorderao sam prije mjesec dana ali su mi javili da kasni isporuka od proizvođaća i da je tako sa svim trgovinama. Da će se poćeti slati krajem 4. mjeseca. Ako cu pricekat da ce mi dati kožnu futrolu...

Crni sa Glass n Nillkin Case-om --------242 dolara

Zlatni sa Glass n TPU Case-om  --------235 dolara

+ poštarina

512 dolara sve skupa... sa MI global stora. No custom duty-DHL

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Jos ti nisu poslani? Kraj je mjeseca vec
7 godina
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Našao ovoga danas,iako prvi put čujem za dućan: 

https://www.teknistore.com/en/64-bit-cpu/1271822-xiaomi-redmi-note-5-smartphone-cpu-qualcomm-octa-core-64gb-rom.html#/28-color-black/58-size-3_gb_ram_32_gb_rom

200 eura za no customs shipping za 32/3 i oko 300 eura za 64/6 ,270 za gold.

Malo su šturi s  informacijama pa je vjerojatno kineska verzija. 

0 0 hvala 0
15 godina
JuXo kaže...

imam redmi note 3 pro preko 2 godine i gledam novi mob, najvise me zanima kamera i koji od njih ima najbolju, posto ne znam koju vise recenziju gledati:

mi note 3 ima najbolju kameru, za tih 1800-1900 kn kolko dode to je najbolji kompromis izmedu baterije (8h sot), kamere i cijene..ovaj redmi ima samo bolju bateriju i ne vrijedi ovih novaca naspram mi note 3, ekran mu kvalitetom prikaza boja i gledanja sa kuteva nije na razini mi note 3.. a 6x nije uopce vrijedan spomena, baterija 3000 mah na onako veliki ekran a kamera losija od mi note 3..bitno da je cijena ista, prelose

9 godina
neaktivan

Poslao sam im poruku danas pa ćemo vidit... a šta ću. Bar je povoljno iako sam obolio čekajući jer imam stari galaxy s3 i jedva radi kad stavim sve applikacije koje mi trebaju...

13 godina
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

naručila sam kinesku verziju i sada cekam da mi stigne..mene zanima da li moram cekati otkljucavanje 15-tak dana kako bih globalnu instalirala ili to mogu odmah napraviti? Bitno mi je da ima hrvatski..

0 0 hvala 0
15 godina
domac5 kaže...
JuXo kaže...

mi note 3 ima najbolju kameru, za tih 1800-1900 kn kolko dode to je najbolji kompromis izmedu baterije (8h sot), kamere i cijene..ovaj redmi ima samo bolju bateriju i ne vrijedi ovih novaca naspram mi note 3, ekran mu kvalitetom prikaza boja i gledanja sa kuteva nije na razini mi note 3.. a 6x nije uopce vrijedan spomena, baterija 3000 mah na onako veliki ekran a kamera losija od mi note 3..bitno da je cijena ista, prelose

ma glavni nedostatak 6x je to da nema headphone jack, preglupo

10 godina
neaktivan

660 je štedljiv procesor..:D sasvim solidno,a za kameru cemo jos vidjet :D usudio bih se reći da ce bacat iste rezultate

15 godina
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

iste rezultate naspram kojeg? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Miki_16 kaže...

naručila sam kinesku verziju i sada cekam da mi stigne..mene zanima da li moram cekati otkljucavanje 15-tak dana kako bih globalnu instalirala ili to mogu odmah napraviti? Bitno mi je da ima hrvatski..

Ma to ti je relativno!

Govorim iz vlastitog iskustva.

Naime, ja sam uzeo dva komada (jedan supruzi, jedan meni).

Kada sam poslao zahtjev za otključavanje svog mobitela, odobrenje je došlo u roku od par sati.

Za ovaj drugi sam poslao prije par dana, i evo odobrenje još nije došlo!

Eto, nit za glavu nit za rep al' uglavnom strpljen spašen tako da to je ono što ti mogu reći iz vlastitog iskustva.

Uglavnom, nisam ti baš pomogao al' eto, bar znaš na čemu si.

7 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

24.4. navecer sam narucio note 5 6/64gb, stigao 27.4., kupljen preko honorbuy-a, dosao iz italije, sve skupa placen 2000kn

mobitel je super, stvarno sam zadovoljan, mobitel odlicno radi, baterija drzi 2 puna dana bez problema, kamera je dobra citac otiska prsta i face id radi savrseno

1 0 hvala 0
12 godina
Jesi to uzeo globalni ili ipak kineski?
14 godina
Je li netko zna da li je global verzija na stocku kod goldwaya?
Kupio sam ga u subotu 4/64 gb.
Poslao sam im danas upit pa čekam odgovor.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nitko nazalost nezna, nejavlja se seller
14 godina
Nema ga sigurno. Vec bi fotke bile in stock. Ah...
12 godina

Nema nikakvog feedback-a, tako da nitko nije ni dobio jos mobitel od seller-a, neznam sto vise cekaju, global je vani, a na stranici nikakvih informacija oko isporuka ili dostupnosti.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice