- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imamo u kući OP3,xiaomi mi 5S i oba su na usb C.
Super mene boli racku kakav je kabel. I na mico i na tip c ga moram imat i gurat svaki put kod punjenja.
Da si rekao da imaš sve sa bežičnim punjenjem još bi te razumio, ali da ti je razlika kabela deal breaker mora da se šališ.
Ok sve je bolje na tip, ali da ce napunit telefon za 5 min nece, da ces dobit bolje performanse neces.
kaj je to tocno bolje na type c osim kaj ulazi s obadvije strane? di god dodes a trebas napunit niko ti nema ni tog kabla ni adaptera kod sebe
kad treba globalna verzija doci u prodaju? 15.04.?
kaj je to tocno bolje na type c osim kaj ulazi s obadvije strane? di god dodes a trebas napunit niko ti nema ni tog kabla ni adaptera kod sebe
Teze se pokvari tj izdrzljiviji je i ako se ne varam prijenos je brzi.
Btw jel netko napravio kakvu prednarudzbu za global?
Pa slabija je prednja kamera i to je to.
Jel pošteno tražit 900kn kešovine za redmi note 4 global star 2 mjeseca kupljen na geekbuying ?
Htio bih ga prodat i upiknut tu peticu al globalnu verziju.
Btw jel netko napravio kakvu prednarudzbu za global?
Uh!
I sam se lomim u vezi toga!
Osim toga, ja bih odmah uzeo 2 kom. tj. jedan za suprugu i jedan za mene, naravno GLOBAL verziju(jednostavno je prevelika razlika u omogućenim bandovima, a putuje se, dakle to treba)!
Ima li tko kakova iskustva s tom prednarudžbom tj. koliko su Kinezi realni sa tom isporukom od 10 dana, nako što vide da im je legao novac?
I da, vidim na lektu ako se ide s DHL-om, u EU ide bez carine, a ne ide s EU skladišta?!
Jel tomu tako ili ne?!
Pitam jer sve što sam do sada uzimao bilo je s EU skladišta, isto je išlo DHL-om, ali to dođe za 4 do 6 dana i gotovo, a ovo mi je nepoznato (isprika ako pitam glupost).
Inače, apropo ove "velike" razlike u kamerama, po ovom njemačkom testu, tomu baš i nije tako strašno, a po njima, nazivno je čak i display bolji, ako sam dobro shvatio! Sad, vjerujem da ćemo imati uvid u realno stanje tek kada budemo mobitel držali u rukama i sami napravimo test jer koliko vidim, svašta se tu kombinira (prednja kamera od ovoga, a može od ovoga, a može i zadnja od ovoga, a može i ovo...).
Znači niš?!
Od sto glasa, glasa čuti nije!
Nitko ti ne pise jer se nista striktno jos nezna. Koliko sam ja shvatio pricajuci sa sellerima ocekuju globalnu verziju sredinom ovog mjeseca odnosno prije krajem mjeseca. Ako napravis preorder tvoja jedinica je rezervirana i cim dobiju globalne verzije salju ti u prvom krugu. Moras imati na umu da kada i izade globalna verzija opet ce trebat neko vrijme da stignu na eu skladista. Ako ti seller navodi da salje dhlom i da ne placas carinu to je to. Vrlo vjerovatno ce poslat direktno iz kine u neku eu zemlju pa iz nje u Hrvatsku. Moj savjet je da selleru prije preordera posaljes poruku i upitas za detalje koji te zanimaju, pa tako i kolika je procjena dana da ti stigne.
Sto se tice verzija kamera i ekrana opet je to loto jer globalna nije izasla. Ako pogledamo povijest bilo je svega i svacega. I to takvih slucajeva gdje je svaki mob bio drukciji. Hoce li nastaviti takvu politiku pitanje je vremena.
Ako hoces ic na sigurno pricekaj jos cirka mjesec dana da vidimo prve testove i recenzije.
Ono sto ja zasigurno znam da je navodno ekran na rn5 cak mrvicu losiji od redmi 5 plus. Takoder je i baterija losija ali je telefon po svemu ostalome bolji i definitvno ce biti najprodavaniji njihov uredaj ove godine.
Ruku na srce bez obzira na sve mane i potencijalno lose senzore mislim da se za tu cijenu isplati uzeti mob bez obzira na sve.
Ja cu pricekati da krene prodaja, prve recenzije i cim stigne na eu warehouse odmah uzeti. Ako smo cekali do sad onda cemo izdrzat jos koji tjedan, nije da cemo umrijet bez telefona.
Ako te jos sta zanima pitaj, rado cu ti odg ako znam posto vec dosta vremena pratim scenu za rn5.
Hvala ti! Na sve mi odgovori!
Svaka čast i iskreno, hvala Ti!
Sad, što se tiče samog mobitela, vrlo vjerojatno ću ići na tu prednarudžbu i nadati se najboljem. Same specifikacije mobitela, a što reći, je, senzori mogu biti malo bolji, malo lošiji, al hajd', bit će to dobro. Inače, meni je fantastično kad vidim da je to jedan od mobitela koji je odmah postavljen na službenoj Project Treble listi, a što za sobom povlači da će na njega bez problema ići svi custom ROM-ovi.
Uglavnom, vidjeti ćemo što je tko kad prihajaju!
Srdačan pozdrav i hvala Ti!
Hvala ti! Na sve mi odgovori!
Svaka čast i iskreno, hvala Ti!
Sad, što se tiče samog mobitela, vrlo vjerojatno ću ići na tu prednarudžbu i nadati se najboljem. Same specifikacije mobitela, a što reći, je, senzori mogu biti malo bolji, malo lošiji, al hajd', bit će to dobro. Inače, meni je fantastično kad vidim da je to jedan od mobitela koji je odmah postavljen na službenoj Project Treble listi, a što za sobom povlači da će na njega bez problema ići svi custom ROM-ovi.
Uglavnom, vidjeti ćemo što je tko kad prihajaju!
Srdačan pozdrav i hvala Ti!
Nema problema i drugi put, tu smo da si pomognemo ;)
Nemoraš bit u strahu što se preordera tice, kinezi jesu kakvi jesi ali prodaju smatraju jako ozbiljno.
Da i krene nesto po zlo poslat ce novi telefon ili na kraju krajeva refund.
Znam da su toliko fer da u večini slučajeva za preorder stave i neki dodatni poklon uz paket tipa prijenosih punjača ili npr slušalice.
Tako da samo naprijed nemaš brige. Njima je bitan zadovoljan kupac.
Došao jučer Redmi Note 5 (China) 3/32 sa Goldwaya. 10 danas točno otkad je poslan. Odličan mob. Kamera dosta dobra, vidi se poboljšanje od rn4. Sa google kamerom i igranjem sa postavkama još i bolja. Zasad sve 5. Preporučam
Stigao i meni neki dan, malo prije sam stigo doma pa isprobao, izrada vrhunska, kamera solidna.
Ocjena sa moje strane koristenje kakvih pola sata, čista desetka.
Ideš na MI store aplikaciju, u tražilicu upiši google i trebalo bi instalirati google aplikacije (gapps).
Ovo zbilja, zbilja lijepo izgleda, a mogu misliti kako radi u živo!
Jedino mi žao što nema omogućene LTE bandove, al' kad bih znao da bi se to moglo u budućnosti omogućiti, odmah bih i ja uzeo dva ovakova.
Onda sad nam global stize? Ima netko links za potvrdeni global sa b20?
Danas mi javio goldway da neslužbeno dobivaju global verzije 15.4.
Onda sad nam global stize? Ima netko links za potvrdeni global sa b20?
Evo ti link za prednarudžbu.
Dakle, ono što je meni čovjek rekao je to da ako sad napravim prednarudžbu, mobiteli će stići za 10 do 20 dana, od potvrde primitka uplate!
Slijedi implicira da im ti mobiteli s GLOBAL LTE bandovima stižu pred kraj ovoga mjeseca.
To je ono što ja znam.
Sad, sam odluči, isto kao i sam, jel'
Ako koga zanima, malo sam gledao maskice vjerojatno bi ja naručio unapred neku da dođe prije smartphonea. Usput sam zaljepio naslove koji pišu u oglasima
Izvukao sam najbolje, Meni je najbolja 3 link kožna :)
Ja iz osobnog iskustva mogu reci da 2. odlicno stiti rn4 jer ima mjesta izmedju ekrana i maskice da ne padne direktno na ekran, jedini minus je sto je mobitel dosta ogromniji sa njome. Ova 3. je ista samo je izvana koza. Btw sta ovo vec i za mi 6x :P
Ako koga zanima, malo sam gledao maskice vjerojatno bi ja naručio unapred neku da dođe prije smartphonea. Usput sam zaljepio naslove koji pišu u oglasima
Izvukao sam najbolje, Meni je najbolja 3 link kožna :)
Isto tako!
Naručeno, komada dva!
Hvala za listu i dobar izbor!
Mozda napravim prednarduzbu sutra, malo mi se zuri, xiaomi koji trenutno koristim samo sto se nije raspao (padalo se dosta, heh).
Mozda napravim prednarduzbu sutra, malo mi se zuri, xiaomi koji trenutno koristim samo sto se nije raspao (padalo se dosta, heh).
Oboje smo imali davno Zenfone 5 i sada smo opet skupa kao kolege po mobitelu :D :D :D
U prednarudžbi je 32gb (interna memorija ) najjeftiniji a verzija sa 64giga je previše preskupa prelazi 300dolara, treba ćekati da padne cijena ili da neka druga trgovina ponudi jeftinije. Meni ne dolazi u obzir prelazti na 32giga kada sam na svojem postoječem starom uspio napuniti 64giga :D A na microsd ne želim prebacivati aplikacije već samo da budu tamo videozapisi i slike.
Ma ja cu na 32, sve mi ide u claud , ili se streama sa njega, tako da mi je par giga skroz dosta :)
Btw mislim da na miui bez roota ni nemozes prebacivat appove na sd.
Jesu poceli slati globalnu verziju?
Ja lagano gubim strpljenje..razmisljam da uzmem kinesku verziju pa lako kad dode globalna instaliram (valjda se ni to dugo jos cekati nece) imam Redmi 5 plus kinesku verziju i sa mrezom sve normalno radi od ZG do ZD i po selima..