Xiaomi Redmi Note 4

poruka: 1.882
|
čitano: 520.406
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Ma užas, mediatekov note 4 je puno puno bolja kupovina od ovog

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
3 0 hvala 0
8 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 4
mbaksa kaže...
goldfinger kaže...

Ja sam kontakte eksportirao u .vcf (settings-sys apps-contacts-export) i poslao si na mail a poslije imprtirao tako da otvorim taj fajl. 10 sekundi posla.

Importirao kamo? Ako nisi mijenjao korisnički račun, ne treba ništa eksportirati ni importirati (jedino je bitno da si sinkronizirao mobitel s podacima u oblaku) - jednostavno se na drugi mobitel ulogiraš s istim korisničkim računom. To i je cijela poanta imanja podataka u oblaku.

Samo otvoriš taj vcf i sam ti vrati (importira) sve kontakte uključujući fotografije kontakata.

S oblakom imam neugodna iskustva pa nudim alternativu...

17 godina
moderator
goldfinger kaže...
Samo otvoriš taj vcf i sam ti vrati (importira) sve kontakte uključujući fotografije kontakata.

S oblakom imam neugodna iskustva pa nudim alternativu...

Al čim se ti ulogiraš sa svojim korisničkim imenom i lozinkom na novom Android telefonu, on ti iz oblaka povuče imenik, ne?

Osim ako na starom mobitelu nisi podesio da ti kontakte ne sprema u oblak nego samo u telefon. A ne znam zbog čega bi to netko išao raditi, jer onda znači da si ujedno moraš raditi backup imenika za slučaj da ti se nešto dogodi s telefonom ili ostaneš bez njega.

8 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Tako je; uvijek gasim sync/backup svake vrste (kontakti, fotos...) na iphoneu ili androidu jer imam neugodna iskustva s time. Full manual za mene!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tja , bar ce odlicna note baterija trajati jos duze na 4sd :)

Inace , ne vidim nikakav razlog za prelaz sa 3sd, prinjerice.

0 0 hvala 0
9 godina
@maks0806

Zašto krama ? taj SD 625 iako ima samo A-53 jezgre na 2.0Ghz se pokazao odličan i brz u R4prime sa neznatno manjim antutu score-om od SD 650, a isto vrti fhd rezu.
A da ne pričam da će podrška xda zajednice biti nemjerljivo bolja od MTK-a.
Znam da smo svi očekivali SD 652.
17 godina
moderator
Gogo222 kaže...
Zašto krama ? taj SD 625 iako ima samo A-53 jezgre na 2.0Ghz se pokazao odličan i brz u R4prime sa neznatno manjim antutu score-om od SD 650, a isto vrti fhd rezu. 

Gledao sam jedan review gdje se osoba žali da korisničko sučelje nije glatko koliko bi trebalo/moglo biti i da u igrama zna zatrznuti (lik doduše smatra da za to zapravo nije kriv sam procesor, nego ROM, no iz perspektive korisnika nije bitno tko je kriv, nego kako radi).

12 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Trebalo bi vec biti jasno da im nije cilj napraviti takav redmi note 4, s kojeg prijelaz na 5 ne bi imao smisla. Dakle u ovom cjenovnom razredu nema smisla trazit savrsen mob, kad to jos nisu niti flagshipovi(uvik problemi kao baterija npr). Svi imaju razlicitu viziju savresnog moba za sebe, ali neke stvari su univerzalne. Da imamo mob bez mane, upgradeali bi samo iz dosade ili objesti, a proizvođaci to nikako ne zele.

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Daj ne pričajte gluposti. Napravili su ne samo downgrade sa Rn4 nego i sa notea 3... Noviji model iste serije sa downgradeanim SoC-om... A da ne pričam o tome koliko je Helio X20 bolji od s625... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 4

Otkljucao sam bootloader i zelim da instaliram official stable preko updatera, dali ce mi se onda sve izbrisati ako to uradim?
Dali ima nacina da mi sve ostane a da instaliram novi rom?

http://nasiljubimci.com/

0 0 hvala 0
14 godina

po cemu je taj mtk bolji? pa pogledaj usporedbu na youtubu otvaranje aplikacija i brzina redmi note 4 helio x20 vs redmi 4 prime snapdragon 625

koliko vidim na snapdragonu 625 radi sve jednako brzo izuzevsi punu 1 sekundu razlike kod ucitavanja igrica a na 625 nesto cak i brze ide nego na helio x20 npr. otvaranje web stranica, scrollanje po play storu bez trzanja, mislim da je vaznije to nego 1 sekunda kod ucitavanja igrica koje ionako ne igram.. I onda na sve to usporedi podršku za mtk i za snapdragon na xda, 20 nm vs 14 nm koji ide u korist snapdragonu i objasni ti meni zasto je novi redmi note 4 krama? Jedino neznam kakav je senzor kamere na novom note 4, ako je bolji od ovog samsungovom koji je u helio x20 verziji onda se nema sta razmisljat o starom note 4 ako ce cijena bit tu negdje

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2017 13:01 (domac5).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Rn4 je imao s650 čip kojeg gazi Helio X20. Koristio sam Motorolu Z Play sa 625 i osjeti se da je lošiji od 650, meni dosta da zaključim to. A na rn4 ne vidim nikakvih trzaja ni problema u chromeu i slično. Nije brz ko Mi5, ali masu bolje radi od Motorole. Koja je stock

16 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Da li je sa novim ROMom dostupan HR jezik? 

0 0 hvala 0
13 godina
Developer verziju skini, ona ima hrvatski.
http://en.miui.com/download-309.html
Carpe Diem
8 godina
Xiaomi Redmi Note 4

pozdrav 

nemogu saznati imei svog mobitela imam orginal kutiju u kojoj je došao  pišu ti imei  brojevi a u mob nema tih brojeva i nemogu se prijaviti na mi račun

ako može pomoć sta trebam raditi

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2017 16:22 (čmrljo).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

unesi: *#06# 

8 godina
pokušo sam i tako ali piše unvable imei
mob radi sve normalno samo me to zeza nisam na to obraćao pažnju
13 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Prvi put čujem za unavailable IMEI... Nešto tu smrdi

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Instaliraj čisti ROM preko fastboota/SP Flash tool ovisno jel SD ili MTK verzija.

Xiaomi MIX 6/256GB 24K Gold Special Edition +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Xiaomi Redmi Note 4

evo našo sam na xiaomi forumu da je neke serije xiaomi 3/64  pojavila se ta  greška 

ja nisam puno obraćo pažnje na taj problem jer sam imao posla ali sad me malo nervira 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ne može ti mobitel normalno raditi ako nema IMEI. Kartica ti uopšte nije aktivna. Pokušaj pozvati nekoga ili bilo šta uraditi pa ćeš vidjeti. Jednostavno ti se izgubio IMEI. Znao sam često vraćati IMEI na Doogee, UMI i sličnim mobitelima kod kojih se isti izgubio nakon nadogradnje softvera ali ovo je prvi put da čujem da je Xiaomi izgubio IMEI.

8 godina

evo ja ga koristim vec 3 tjedna tako  mogu zvati slat poruke i internet koristiti al je nemohu se prijaviti na  MI račun i piše mi da nema imei

šta je najgore bio mi je na reklamciji radi drugog problema a sada ovo 

11 godina
neaktivan

E to je sad baš čudno da kartica radi iako nema IMEI-ja

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 4

kako su lijepi

0 1 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Da budem iskren, izgledaju kao svaki drugi kinez samo u drugoj boji. Lenovo, Meizu, you name it... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Jel netko možda nabavio Snapdragon varijantu ?
Imam Mi4c, a dvoumim se ozmeđu Mi max i Redmi note 4/pro.
Max mi je mrak, ali ne znam u praksi kak se ponaša 6,44" :)

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 4

Ej ljudi planiram da kupim ovaj uredjaj, u planu imam Snapdragon verziju (cisto radi bolje podrske na xda), ali gledajuci recenzije na youtube-u, nesto mi je zapalo za oko. ZNate kako su rekli da rn4 ima metal unibody? Eh, stvar je u tome (bar se meni tako ucinilo) da helio x20 verzija zaista ima metal unibody, sa gumenim linijama za antene, dok Snapdragon verzija ima plastiku na vrhu i dnu (gdje su navodno smjestene antene) a da je samo srednji dio od aluminija, i "antena linije" na toj verziji mi izgledaju kao ispolirane ivice tog metalnog dijela. Jel moze neko ovo potvrditi?

0 0 hvala 0
8 godina
Xiaomi Redmi Note 4

pozdrav svima danas sam odnio mob ponovo na servis u roku dva sata riješili su problem sreća pa živim blizu njih 

morali su ručno upisivati imei   vratili su na MI version 8.0.4.0 prije mi je bila 8.1.4.0 koju je i xiaomi povukao 

rekao  sam im ako me bude zezo opet nešto mobitel da ću im ga vratiti

0 0 hvala 0
9 godina
@čmrljo

Gdje je kupljen mob. ?
8 godina

neutrinomobile

Nova poruka
E-mail:
Lozinka: