Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 899.144
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Uh, a istina je, ali nisu nešto noćne slike na S6, na S7 oo daa, ali sa Note 3 na S6? Nez, baterija je doslovno duplo lošija, te samo 20 i kusur gb memorije :/. Uzevši u obzir da će ju duplo doći, nije neki buy radi nešto bolje kamere i ekrana. Neka pričeka malo S8 jer će S7 pasti na 2300kn cca i neka to uzme. 

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Aj da i to docekam od tebe 😂 to je ono kaj i tvrdim cijelo vrijeme, super mobac s obzirom na cijenu.. A zanima me, kaj ljudo stvarno tolko slikaju po noci? Ja u 3 godine kak koristim kineze i kak se sjecam dobro, nisam nijednu sliku po noci slikal. Ak su joj tolko bitne nocne slike nek kupi oneplus 3 i nauci podesavat postavke, jer nez bas da ce na s6 imat puno bolje nocne slike neg na note 3 :)

A fluidnost, moj subjektivan dojam je da i nakon vise od pol godine je ko prvi dan, puno fluidniji nego a i j serije samsunga, one ko da nisu samsungove :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Uh, a istina je, ali nisu nešto noćne slike na S6, na S7 oo daa, ali sa Note 3 na S6? Nez, baterija je doslovno duplo lošija, te samo 20 i kusur gb memorije :/. Uzevši u obzir da će ju duplo doći, nije neki buy radi nešto bolje kamere i ekrana. Neka pričeka malo S8 jer će S7 pasti na 2300kn cca i neka to uzme. 

Ja sam mislio da hoće S7 kad je rekla "kamera", ali kaže S6 za oko 2000-2500kn nov/zapakiran/2god garancije.

Imao sam S6 i mogu reći da su noćne slike meni bile odlične. Stvarno se ne mogu požalit. Sad da me netko pita koji mob ti je poslje S7 najbolji u noćnim uvijetima - rekao bi S6. Na auto postavkama s blicom su nočne slile bile tip top...ali bez blica nije lovi toliko svjetlosti zbog otvora blende. S7 je druga priča zbog dual pixela i otvora blende...

blackeagle29 kaže...
Aj da i to docekam od tebe 😂 to je ono kaj i tvrdim cijelo vrijeme, super mobac s obzirom na cijenu.. A zanima me, kaj ljudo stvarno tolko slikaju po noci? Ja u 3 godine kak koristim kineze i kak se sjecam dobro, nisam nijednu sliku po noci slikal. Ak su joj tolko bitne nocne slike nek kupi oneplus 3 i nauci podesavat postavke, jer nez bas da ce na s6 imat puno bolje nocne slike neg na note 3 :)

A fluidnost, moj subjektivan dojam je da i nakon vise od pol godine je ko prvi dan, puno fluidniji nego a i j serije samsunga, one ko da nisu samsungove :)

A vidiš kolega 

Ja npr slikam "taman"(ni premalo ni previše")...noć/dan/kiša/sunce...pa mi je na prvom mjestu kamera. Ok mi je imat pored sebe mob s odličnom kamerom gdje slike neće ispast bezveze. Doslovno nema brige jer svaka slika je odlična.

Nekom su bitne performanse i fluidnost pa mu je bitan procesor i rami - Ja to razumijem - svakom ima nešto svoje što mu je bitno. Nekom je bitna cijena i to mi je razumljivo. Ima nas svakakvih.

Po meni će više korisnik skužit razliku u kamerama nego u fluidnosti...

Za tih 179 dolara mob je za 5. Fluidan je...notifikacije joj rade(pitao sam da li joj možda štekaju), baterija odlična - mislim nemaš što prigovorit. Ona je rekla da joj je jedina mana ta kamera. Čak po danu nisu slike loše..., nego je baš spomenula noćne uvijete.

Kažeš Note 3 s S6. Iskreno mislim da se ne mogu mjerit slike ni u jednim uvijetima s S6. Ipak je to 2015. godine bio samsungov top model.

Opet kažem - kome kamera nije bitna, za tu cijenu je mob stvarno ok.

Ps. ne znam kakva je kamera na mi5...tj na Xiaomi top modelima (mislim nisam ih imao u rukama)...al npr dat 3000-4000kn za Xiaomi i imat lošu kameru mi je stvarno glupo. Razumljivo mi je za ovaj Xiaomi srednji rang, ali kod top modela to ne opraštam.

9 godina
Pa upravo to i govorim, ja jedino za kaj koristim kameru je kad treba neki papir nekom poslat a neda mi se skenirat, il kad ljepsa polovica uzme mob i opali 10-20-50 selfija 😂

I navodno ce na miui 9 il kad vec, dosta popravit softver kamere.. Makar se i sad uz root mogu nocne slike popravit s aktiviranjem nekog api.. A nocne slike bez blica mislim da ipak oneplus 3 ima :D bila je u temi neka slika, izgledala ko da je po danu slikana, bez ikakvog suma ili iceg..

Makar za kamere treba prebacit slike na komp i na istom ekranu ih gledat onda.. Brat curi uzeo letv le2, kad jos nisi slikal vec izgleda cisca slika neg na xiaomiju, mozda je tolko bolja slika, a mozda je opet i samo ekran bolji ;)
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Imam china developer rom, sve radi super.

Ali gps nikako da upalim, jednostavno nece da se upali.

Dali mogu ovo ikako srediti bez novog roma/

http://nasiljubimci.com/

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Imam redmi note 3 pro(3gb verzija) i u posljednje vrijeme me stalno nesto zeza prilikom razgovora. Jednostavno prestanem cuti drugu osobu i nemoguce je koristiti ga za pozive.  Stavljen je 8.1.1.0, pa neznam sad dal je do softvera ili hardver, no mikrofon mislim da radi ok jer viber funkcionira. Ima li netko da je imao sličan problem i uspio ga riješiti? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Ja sam imao taj problem, ali cesce je bilo da sugovornik mene ne cuje, iskljucio volte u postavkama i sad radi normalno
13 godina
blackeagle29 kaže...
Ja sam imao taj problem, ali cesce je bilo da sugovornik mene ne cuje, iskljucio volte u postavkama i sad radi normalno

Hvala! Meni se jednom dogodilo, i izgleda da sam rješio prije nego se opet pojavi :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina
blackeagle29 kaže...

Eh, zaboravio sam na to. Sad sad stavio reset i onda budem iskljucio volte. Valjda bude ok.

EDIT:

Ako iskljucim volte onda ne cujem nista. Ako je ukljuceno opet ne valja, jer prekida, malo cujem malo ne cujem. Trenutno mogu samo ko mp4 koristit mob.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 13:01 (dustY).
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ovo sinkroniziranje unistava :S recimo kad pregledavam slike u galeriji neke nemogu viditi u punoj rezoluciji jer pise da je treba preuzeti sa mi clouda...a i da ne bi doslo do toga sam iskljucio tu postavku da mi zamjenjuje slike mutnim replikama zbog ustede prostora...zna li neko kako to popraviti ? mogu preuzeti sliku ali opet ce se vratiti u mutnom

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 0:10 (dasan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Da se pohvalim, uspio sam iscjedit bateriju od jutra do veceri uz manje od 7h sot... Vecina je bilo 4g ukljucen, jedan dio wifi, i jedan manji dio bio wifi ukljucen(a da nije spojen na neku mrezu), igrao hill climb racing 2 i pawn stars, oko 3h ukupno mislim da je bilo igrano, i 3h surfanja.. Sve na velikoj svjetlini, blizu max

1 0 hvala 0
13 godina
blackeagle29 kaže...
Da se pohvalim, uspio sam iscjedit bateriju od jutra do veceri uz manje od 7h sot... Vecina je bilo 4g ukljucen, jedan dio wifi, i jedan manji dio bio wifi ukljucen(a da nije spojen na neku mrezu), igrao hill climb racing 2 i pawn stars, oko 3h ukupno mislim da je bilo igrano, i 3h surfanja.. Sve na velikoj svjetlini, blizu max

Od 13 sati, ti si 7 sati gledao u mobitel

Malo smanji ovisnost

I ja imam oko 7 sati. Obično kroz dva dana.

Al imam stalno uključen WiFi, GPS, sinkronizaciju nekoliko mailova, Viber whatsapp....

Uglavnom, sve što imam je stalno uključeno. Još da i o tome razmišljam? Pff, baš

9 godina
To mi bilo da vidim jel se moze ispraznit do kraja, inace mi ide navecer na punjac na 40-60%, sad imam 88 😁
13 godina
blackeagle29 kaže...
To mi bilo da vidim jel se moze ispraznit do kraja, inace mi ide navecer na punjac na 40-60%, sad imam 88 😁

Haha, onda sve 5

9 godina
Ok, recite od Vas vlasnika jel tko prelazi na RN4 ?

0 0 hvala 0
13 godina
Gogo222 kaže...

Mislim da nema smisla. Čeka se neki veći napredak.

Zapravo, kad sam kupovao RN3, već je izašla četvorka, i svejedno ju nisam uzeo, bilo je manje ROMova, nije bilo pro modela, nije bilo Snapdragon-a itd...

Npr Mi5 s 5.5" ekranom :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2017 13:15 (CyberDemonVZ).
11 godina
CyberDemonVZ kaže...
Gogo222 kaže...

Mislim da nema smisla. Čeka se neki veći napredak.

Zapravo, kad sam kupovao RN3, već je izašla četvorka, i svejedno ju nisam uzeo, bilo je manje ROMova, nije bilo pro modela, nije bilo Snapdragon-a itd...

Npr Mi5 s 5.5" ekranom :D

također i ja isto uzeo RN3 pro dok je već izašao RN4.

za sad ne mislim ništa mijenjat . eventualno planiram prelazak na mi 6

do tad rn3 pro razvaljuje po svemu :)

13 godina
kada izlazi Nougat za Rn3 pro?
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Ja sam uzeo Max-a koji je u biti RN3 sa 6,44 ekranom i mob je brutala.
Čak i nije prevelik, brdo romova, 4850mAh baterija još ima i GG 4 zaštitu.
Ne treba mi ništa više od 2/16 ispod soma i pol kuna. I kamera je skroz ok.

0 0 hvala 0
12 godina
Na Youtubu je puno videa gdje naprave na RN3pro da se može istovremeno upotrebljavati i sd kartica i obje sim kartice.
Je li to uspio napraviti netko od nas?

0 0 hvala 0
17 godina

Koristim već više od pola godine (Bonbon sim + Tele2 zalijepljena na mSD karticu 16GB). Do sada bez problema, nadam se da nisam urekao. :)

Snapdragon, ne MTK!

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2017 0:49 (Bura).
12 godina
Jesi li radio nekakve posebne postupke kod podešavanja Sim kartice prilikom lijepljenja na Sd karticu? Naime, pokušavam već nekoliko puta, ali mi Sim nikad ne prepoznaje. Sd uvijek.
Kad stavim samo obje Sim kartice, normalno ih prepoznaje.
Mob je Redmi Note 3 Pro Special Edition, onaj 2 mm duži, sa svim 4g frekvencijama.
17 godina

Nista posebno. Samo sam oprezno pobrusio smolu (zaštita čipa) sa sim kartice, da bude što niže. Provjeri jesi li dobro pozicionirao sim na karticu.

12 godina
Koliko vidim, na potpuno je istom mjestu kao da se nalazi u svojoj plastici. Pobrusio sam smolau, ulazi prilično lagano, orijentirana ja isto kako je u plastici...
Pokušao sam sim staviti malo više lijevo-desno, naprijed-natrag (zalijepljen je s dvostruko ljepljivom trakom) isto tako bez uspjeha.
A baš mi trebaju 2 sima i sd.
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Probaj je zarotirati (za 180 stepeni) mozda si je pogresno okrenuo. Moze biti da si je i ostetio dok si skidao cip.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2017 15:32 (spaceload).

1 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Kvaliteta slika je poprilično loša po mome mišljenju. Picture quality je na high, ne znam jel sta drugo može utjecati od postavki?

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Koja ja ikona za 4G?

Na bonovima sam kod T-mobila, 4G se treba dodatno kupiti. I sad sam kupio, i gore piše 3G ili H+.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4G mi je pisalo na 4g bonbonu, sad imam unutra vip bez 4G pa pise H+
13 godina
mcf kaže...
4G mi je pisalo na 4g bonbonu, sad imam unutra vip bez 4G pa pise H+

Interesantno...

Ostali, na T-mobile?

11 godina
Ja sam na bonovima u bonbonu i na pretplati tmobile i pise mi 4g.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice