Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 896.532
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Onda je to dobar znak, svejedno pričekaj još.

Ako ne uspije onda opet flashaj opet.

Xiaomi MIX 6/256GB +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3

ma vraga... ne ide... 

a ne znam kako flashat opet, kad pokušam otić u edl preko adb metode, nakon što upišem 'adb devices' u command, izbaci mi 'sideload', i ne ubaci ga u edl mode, pa ni ne mogu flashat. nemam pojma što sad.

13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Imaš li flashing kabel?

Probaj ući u download mode ako ti je dostupan i onda preko njega flashat opet ROM preko fastboota.

Xiaomi MIX 6/256GB +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Ak je u miflashu izbacilo da je completed successfully onda si ga trebal ostavit da se upali.. Nekad se brzo digne nekad mu treba po 1h.. Iz fastboota ga ne mozes ubacit u edl sa adb reboot edl, nez tocno kak ide, ima na redditu u wiki kak prebacit u edl, mislim da treba neki zip skinut..

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

misliš na ovo: http://en.miui.com/thread-290959-1-1.html

ali ja nemam nikakvog zeca na ekranu! ;)

uspio uć u edl!

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2016 16:15 (neonatus).
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

jer ja zapravo ne mogu ugasit mobitel. automatski se sam pali i pojavljuje se mi-znak s tri točkice kao da se učitava. jedino ga mogu ubacit u recovery mode tj. volume-up + power button i onda mi se pojavi onaj simbol da uštekam mob u pc. to je jedino što mogu.

uspio sam uć u edl!

sad samo ponovim sve sa mi-flash i sad čekam oko sat vremena? ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2016 16:16 (neonatus).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

evo već 45 min traje, i dalje se učitava: tri točkice i mi-znak... 

0 0 hvala 0
9 godina
Si siguran da onda dobar rom flashas? Jer je meni svaki put uspjelo, i edl upravo sluzi za to, ak se bricka da se moze flashat..

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

a skinuo sam ovaj Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download s linka koji si mi ti dao. unzippan ima 3,28 GB, kenzo je autor. ne kužim. a sve sam prošao po uputama. što može bit još krivo?

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2016 18:04 (neonatus).
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

ma na kraju ću morat vratit global stable na isti način, samo skinem taj rom, valjda može?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

@neonatus jel ti vindoz 32-bitni?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

64-bitni, miflash radi super...

jedina razlika u proceduri je u MiFlashu, pod device mi piše COM10, a na slici je COM20... ne znam je li to bitno...

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2016 18:35 (neonatus).

0 0 hvala 0
9 godina
Ak imas redmi note 3 pro kak si reko, onda treba taj valjat.. Ja flashal prije kojih tjedan dana bez ikakvog problema.. Probaj stable vratit

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

evo vratio sam stable, bez problema. ali na 8.0.6.0., i ne očitava mi sim karticu i ne mogu se prijaviti u google račun... ajme baš me neće!

0 0 hvala 0
15 godina
Uskoro kreću CM14.1 nightlies.
https://review.cyanogenmod.org/#/q/kenzo
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Trenutno imam Miui verziju Global 7.3. stable (kupljen u Hr shopu) i nudi mi update na V8.0.4.0. - hoću li ga updateati ili ga ostaviti na 7?

Na par mjesta sam čuo negativne komentare u vezi verzije 8, te mi kolega preporučio da ga ne updateam na 8. Što vi predlažete?

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
9 godina
Si uspio slozit kaj se sima tice? Jer nisam bas cuo da je neko na note 3 pro imal takvih problema..

Ja sam bil na stable miui 8 i bil mi je dobar, sad sam na deb, na android 6 i isto mi je super :) kaj ti je kolega reko zas ne?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

ništa nisam sa sim karticom riješio, on je očita, ali piše kao da nije aktivirana (u drugom mobitelu radi bez problema) i nema signala i mob je neupotrebljiv. idem sutra na servis.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Probajte ga vratiti na početne postavke,

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Ja sam bil na stable miui 8 i bil mi je dobar, sad sam na deb, na android 6 i isto mi je super :) kaj ti je kolega reko zas ne?

Žalio se da mu miui 8 troši više baterije nego sedmica. isti komentar pročitah sad gore od kolege. jesu li to sredili?

Can't find a better Jam!
17 godina
neonatus kaže...

ništa nisam sa sim karticom riješio, on je očita, ali piše kao da nije aktivirana (u drugom mobitelu radi bez problema) i nema signala i mob je neupotrebljiv. idem sutra na servis.

Nisam baš pratio previše tvoje probleme, ali to što si sad opisao je klasična greška kada flash-aš Kenzo na Kate.....

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

isuse pa da... užas. a kako sam ja to mogao znat, da li imam special edition ili ne?! ja sam kupio redmi note 3 pro i mislio da sam to i dobio...

a bilo mi je malo čudno zašto najnoviji global stable ima oznaku 8.0.6.0, a ja na mobu ima 8.0.4.0. i sad vidim da je to za special edition!

sad ću stavit global stable za special edition preko iste edl metode, valjda može. 

imate li info za global developer za special edition kakav je, valja li i ima li hrvatski? ;)

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

To malo "pronjuškaj" na http://en.miui.com/forum-86-1.html.  Generalno nebi trebalo biti nekih problema.
Btw, ne znam gdje si kupio, ali sam primjetio da naši prodavači uopće ne navode na stranicama koje modele prodaju ( Kenzo ili Kate ), tako da treba pripaziti na to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Skini na play store aplikaciju aida64, kad ju pokrenes odaberi system pa vidi sta ti pise pod device

0 0 hvala 0
17 godina
Ja sam nadogradio na miui 8 i imam do 3h manje Sota za razliku od miui 7 a nisam vidio neka poboljšanja sta naprema miui 7
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Evo da javim da sam uspio instalirat global developer rom za RN3 special edition, ima hrv i sve funkcionira! Probao sam i global stable, ne znam zašto ali to mi nije uspjelo, miflash izbacio error... Ali developer, još bolje! Hvala svima na savjetima! ;)

2 0 hvala 0
9 godina
Najlaksi nacin za provjerit jel special edition je izmjerit visinu, ili od nekog ko ima isti mob uzet masku i isprobat.. Special edition ti je 2-3mm visi i maske ne pasu :D sretno i uzivaj u koristenju, javi jel svuda imas 4g ak si na tcomu, posto bi sa kate trebal imat.

Meni je sot isti na miui8, u zadnje vrijeme cak i malo veci, 3g- wifi surfanje najvise.. 2h sot i nekih 5-6h od skidanja s punjaca i mob je na 85% :D jedino kad mi je slabiji signal onda zna malo vise trosit.. Ima ss na prosloj stranici na global dev miui 8 :)

0 0 hvala 0
17 godina
Ja sam na rn3 mtk i vidi se da je SOT osjetno manji nego na miui 7, dobijem max 5h i nešto sitno za razliku od miui 7 gdje sam dobivao min 7-8h
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
9 godina
Za mtk necu komentirat jer ga nisam imal, al na sd je meni bolji sot i sve ostalo :D
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

2 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice