Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 897.229
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Meni se to jednom na tclu dogodilo na miui romu.. Lako moguce da je samo neka softverska greska pa da se zato dogodilo.. Tcl mi i dalje radi bez problema i bez zamjene ekrana.. Da je do ekrana nebi ni dalje radil.

Treba drzati power gumb 10-15 sekundi pa onda restarta mob.. To je valjda u slucaju da zasteka posto nemos bateriju izvaditi pa to sluzi ko reset gumb na kompu.

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Poz, jel netko koristi AudioFX na cm13/RR romu?

Imam one usr*** iphone slusalice na kojima mi je prejak bas, iritantno jak i htio bih ga smanjiti, ali koji god preset da uzmem bas je i dalje jednako jak, koliko znam trebali bi equalizeri radit na svim slusalicama zar ne? Ugl, ako je bug do ROMa ili aplikacije, jel koristio netko onaj Viper4Android na cm based romovima?

0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Instalirao sam http://en.miui.com/thread-193681-1-1.html ovu verziju softvera za svoj RN3 MTK ali nemam google store...i napravljeni backup na prosloj verziji rom-a ne mogu da nadjem na ovoj novoj

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pojavile se maskice za Kate, International verziju

0 0 hvala 0
15 godina

Daj stavi linkove

16 godina
neaktivan
Lenuo music II Series Leather Back Cover Case For xiaomi Redmi Note 3 Pro International Edition 152mm Phone Bag Cover
http://s.aliexpress.com/Uj2eAZ3y
(from AliExpress Android)
11 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Planiram uzet pro verziju al koliko vidim nitko nema international verziju, u cemu je tocno razlika osim vec spominjanih drugacijih dimenzija uređaja, hoce li raditi 4g od tcoma na kineskoj verziji?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
International je malo veća, nemas brige s 4g nikakve, i imas OTA update. Sad vec imas i maskice, a i kaljeno na honorbuyu
10 godina
neaktivan
@jaZey sve ti je isto osim sto je Kate (internacionalna verzija) veci par mm od Kenza (obicna) jer ovaj ima i antenu i za 800 MHz 4g koji je kod nas dosta zastupljen, obje verzije pokrivaju sve ostale nase frekvencije i u vecim gradovima bi trebo imat 4g na oba. Ako imas mogucnost odabira mozda radije kate jer su svi romovi medjusobno kompatibilni samo sto za internacionalnu verziju moras jos flashat jedan zip da radi sve normalno, ali zato imas bolju 4g pokrivenost. Ja osobno koristim samo 3g i potpuno mi je dovoljno brz, na tebi je odluka.

0 0 hvala 0
9 godina
Na kojem androidu je global stable zadnji? Naso sam app za lockati mob pritiskom na fp al radi samo na 6.0+..
I na kojem je dev? Jel dev ima root il se mora rootat svakim updateom? I jel aplikacija od banke(mpbz) radi nakon updatea ili prelaska na dev? Il se mora u banku opet?

0 0 hvala 0
11 godina

Hvala Nix666&fpozar, 

uzeo bih Kate, 3/32 grey ali nema je na Honouru, niti na Grossu a ni na TopOne a pikiram sutrasnji dan ili ti ga Black Friday za kupnju, ostaju mi samo shopovi sa carinom

11 godina
Ekipa, jel ima netko problema sa stock weather aplikacijom. Ne mogu dodati lokaciju, niti ne zeli dodati preko gps-a. Od jucer je tako.

1 0 hvala 0
13 godina
Dario7 kaže...
Ekipa, jel ima netko problema sa stock weather aplikacijom. Ne mogu dodati lokaciju, niti ne zeli dodati preko gps-a. Od jucer je tako.

Privremeni bug, uklonjen je na nightly ROM-u.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Koristi li netko od vas cleaner i virus scan u security appu?

valja li to koristiti, postavke?

te šta točno deep clean napravi mobu?

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Naravno, cleaner je poželjno koristit bar tjedno jedanput da oslobodiš memoriju od cachea.

Deep clean ti pomaže očistiti velike datoteke, duplicirane fotografije i slično.

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Dali sve teme funkcioniraju i na dev romu ili samo odredene? Ima tko iskustva s temama mozda? Naso sam MYUI8 temu al ju nemrem nikak nac za skinut.. http://en.miui.com/thread-282823-1-1.html
I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am!

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3 PRO International

Pozdrav,

imam Redmi Note 3 PRO International 3/32 i koliko vidim na njemu je MIUI 8 Global 6.10.13 Beta od 1.7.2016. na System updates kaže da nema novih verzija za download.

Inaće mob radi savršeno i ništa ne fali, samo mi je čudno kako Beta verzija, kako to da nema stable  i hoće li biti kakvih nadogradnji ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
International je malo veća, nemas brige s 4g nikakve, i imas OTA update. Sad vec imas i maskice, a i kaljeno na honorbuyu
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Jel netko dirty flashao sa stable na dev ROM (Xiaomi.EU)? Naravno, napraviti ću backup ROMa u TWRPu, ali čisto pitam, ima tko iskustva, kako mu je prošlo? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koristi li itko ovaj mob na Tele2 sa novom (4G) SIM karticom? Kupio sam mob od čovjeka koji je koristio oba utora.. u jednom vip u drugom bonbon karticu i nije imao problem kao ja. Dakle, mob mi samo izgubi mrežu, primjetim po tom što ne ga ne mogu otključati preko fingerprinta i traži mi PIN. I tako 5-6 puta u danu.

Nema pravila. Pomislio da je problem u SIM kartici. Koristim je u microSIM (SIM1). Nisam još probao u nanoSIM. Možda gubi kontakt ili može bit problem u ROMu?

Ima itko?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem ti je 99% u romu s obzirom da ti je gore "prastari" vendor rom
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
10 godina
neaktivan
Sutra je black friday? Koje stranice imaju popust? Mislio sam naruciti pro verziju jos jednu za rodjaka, sto je sa onim popustom za topone sa telekineza foruma?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Kupio Note 3, pa ću napisati kratak osvrt kroz desetak dana nakon što ga isprobam :)

Za početak 2 pitanja, tražim pomoć:

dobio sam ovaj utikač/punjač (kupljeno u HR shopu)- http://prnt.sc/dbg1ud

zar nije ovo "engleski" utikač? što da ja sad radim s tim? Jel se može to koristiti, zbunjen sam?

druga stvar, instalirao antutu, ali mi izbacuje upozorenje da otvorim Permissions i stisniem Enable all, ali ja to nigdje ne mogu naći?

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Trebao bi imat jedan ovakav nastavak(slike).

Sto se antutu-a tice, jel imas skinut antutu 3d bech? Odi u settings, permissions, tamo nadji antutu i enable sve.

Battlelog: D-Ki11aML
9 godina
Treba nastavak neki bit ko sa slike iznad,u permissions mozes uc i preko security app, jel moze ss about phone i od kud si kupio?

Ja sam si bas zbog takvih utikaca kupil xiaomi produzni, da imam usb za punjenje i adaptere za sve uticnice

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dario7 kaže...

Ista stvar i kod mene.. od jučer, trenutno sam, na global developer rom (od jutros verzija 6.11.24)

Probao promijeniti  jezik  , restart,  gasiti paliti lokaciju, gps, ..ne pomaže

@Cromaki , to što su napravili ,( popravil)i, na  nightly ROM-u , nama ništa ne znači ..možda neko riješenje za ovaj rom.....

Koliko čitam baš i nema  rješenja ( ili ja ne mogu pronaći ) … osim nanovo( clean)  instalirati rom..pa ako radi radi

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2016 9:53 (razjaren).
11 godina
razjaren kaže...
Dario7 kaže...

Ista stvar i kod mene.. od jučer, trenutno sam, na global developer rom (od jutros verzija 6.11.24)

Probao promijeniti  jezik  , restart,  gasiti paliti lokaciju, gps, ..ne pomaže

@Cromaki , to što su napravili ,( popravil)i, na  nightly ROM-u , nama ništa ne znači ..možda neko riješenje za ovaj rom.....

Koliko čitam baš i nema  rješenja ( ili ja ne mogu pronaći ) … osim nanovo( clean)  instalirati rom..pa ako radi radi

da i ja sam od jutros na 6.11.24 i ništa se nije promijenilo vezano za taj problem.

možda napravim factory data reset , možda to pomogne. (trebao bi ostati na istom romu jel tako?)

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2016 10:02 (Dario7).
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Nemojte raditi factory reset jer neće pomoć.

Eventualno probajte pobrisati data/cache od aplikacije i ispocetka dodati.

Ako ne upali, pricekajte update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Cromaki kaže...

Nemojte raditi factory reset jer neće pomoć.

Eventualno probajte pobrisati data/cache od aplikacije i ispocetka dodati.

Ako ne upali, pricekajte update.

pobrisao sam cache/data i nije pomoglo.

Problem je bio na ROM-u 6.11.03 , danas sam update-ao na 6.11.24 i nije pomoglo.

13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Imaš li mogućnost "Uninstall updates" ?

Probaj to napraviti, upravo smo raspravljali o tome i nekima je pomoglo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice