Treba drzati power gumb 10-15 sekundi pa onda restarta mob.. To je valjda u slucaju da zasteka posto nemos bateriju izvaditi pa to sluzi ko reset gumb na kompu.
Xiaomi Redmi Note 3
- poruka: 5.327
- |
- čitano: 897.232
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Treba drzati power gumb 10-15 sekundi pa onda restarta mob.. To je valjda u slucaju da zasteka posto nemos bateriju izvaditi pa to sluzi ko reset gumb na kompu.
Poz, jel netko koristi AudioFX na cm13/RR romu?
Imam one usr*** iphone slusalice na kojima mi je prejak bas, iritantno jak i htio bih ga smanjiti, ali koji god preset da uzmem bas je i dalje jednako jak, koliko znam trebali bi equalizeri radit na svim slusalicama zar ne? Ugl, ako je bug do ROMa ili aplikacije, jel koristio netko onaj Viper4Android na cm based romovima?
Instalirao sam http://en.miui.com/thread-193681-1-1.html ovu verziju softvera za svoj RN3 MTK ali nemam google store...i napravljeni backup na prosloj verziji rom-a ne mogu da nadjem na ovoj novoj
Daj stavi linkove
http://s.aliexpress.com/Uj2eAZ3y
(from AliExpress Android)
Planiram uzet pro verziju al koliko vidim nitko nema international verziju, u cemu je tocno razlika osim vec spominjanih drugacijih dimenzija uređaja, hoce li raditi 4g od tcoma na kineskoj verziji?
I na kojem je dev? Jel dev ima root il se mora rootat svakim updateom? I jel aplikacija od banke(mpbz) radi nakon updatea ili prelaska na dev? Il se mora u banku opet?
Hvala Nix666&fpozar,
uzeo bih Kate, 3/32 grey ali nema je na Honouru, niti na Grossu a ni na TopOne a pikiram sutrasnji dan ili ti ga Black Friday za kupnju, ostaju mi samo shopovi sa carinom
Koristi li netko od vas cleaner i virus scan u security appu?
valja li to koristiti, postavke?
te šta točno deep clean napravi mobu?
Naravno, cleaner je poželjno koristit bar tjedno jedanput da oslobodiš memoriju od cachea.
Deep clean ti pomaže očistiti velike datoteke, duplicirane fotografije i slično.

Pozdrav,
imam Redmi Note 3 PRO International 3/32 i koliko vidim na njemu je MIUI 8 Global 6.10.13 Beta od 1.7.2016. na System updates kaže da nema novih verzija za download.
Inaće mob radi savršeno i ništa ne fali, samo mi je čudno kako Beta verzija, kako to da nema stable i hoće li biti kakvih nadogradnji ?
Jel netko dirty flashao sa stable na dev ROM (Xiaomi.EU)? Naravno, napraviti ću backup ROMa u TWRPu, ali čisto pitam, ima tko iskustva, kako mu je prošlo?
Nema pravila. Pomislio da je problem u SIM kartici. Koristim je u microSIM (SIM1). Nisam još probao u nanoSIM. Možda gubi kontakt ili može bit problem u ROMu?
Ima itko?

Kupio Note 3, pa ću napisati kratak osvrt kroz desetak dana nakon što ga isprobam :)
Za početak 2 pitanja, tražim pomoć:
dobio sam ovaj utikač/punjač (kupljeno u HR shopu)- http://prnt.sc/dbg1ud
zar nije ovo "engleski" utikač? što da ja sad radim s tim? Jel se može to koristiti, zbunjen sam?
druga stvar, instalirao antutu, ali mi izbacuje upozorenje da otvorim Permissions i stisniem Enable all, ali ja to nigdje ne mogu naći?
Ja sam si bas zbog takvih utikaca kupil xiaomi produzni, da imam usb za punjenje i adaptere za sve uticnice
Ista stvar i kod mene.. od jučer, trenutno sam, na global developer rom (od jutros verzija 6.11.24)
Probao promijeniti jezik , restart, gasiti paliti lokaciju, gps, ..ne pomaže
@Cromaki , to što su napravili ,( popravil)i, na nightly ROM-u , nama ništa ne znači ..možda neko riješenje za ovaj rom.....
Koliko čitam baš i nema rješenja ( ili ja ne mogu pronaći ) … osim nanovo( clean) instalirati rom..pa ako radi radi
Ista stvar i kod mene.. od jučer, trenutno sam, na global developer rom (od jutros verzija 6.11.24)
Probao promijeniti jezik , restart, gasiti paliti lokaciju, gps, ..ne pomaže
@Cromaki , to što su napravili ,( popravil)i, na nightly ROM-u , nama ništa ne znači ..možda neko riješenje za ovaj rom.....
Koliko čitam baš i nema rješenja ( ili ja ne mogu pronaći ) … osim nanovo( clean) instalirati rom..pa ako radi radi
da i ja sam od jutros na 6.11.24 i ništa se nije promijenilo vezano za taj problem.
možda napravim factory data reset , možda to pomogne. (trebao bi ostati na istom romu jel tako?)
Nemojte raditi factory reset jer neće pomoć.
Eventualno probajte pobrisati data/cache od aplikacije i ispocetka dodati.
Ako ne upali, pricekajte update.
Nemojte raditi factory reset jer neće pomoć.
Eventualno probajte pobrisati data/cache od aplikacije i ispocetka dodati.
Ako ne upali, pricekajte update.
pobrisao sam cache/data i nije pomoglo.
Problem je bio na ROM-u 6.11.03 , danas sam update-ao na 6.11.24 i nije pomoglo.