Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 896.612
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Nije doslovno grupna da svi zajedno narucuju, nego ekipa glasa koji modeli ce biti na akciji
i onda par dana traje ta akcija. Zasto se to zove grupna, nemam pojma. Samo prenosim informacije sa telekineze. Ali najbolje kontaktiraj Sashu. Imas ga na temi o kineskim mobitelima.
9 godina
neaktivan
evo me i ovdje.. :)
grupna se zove jer smo grupa ljudi koji zele velike popuste za odredene modele.. :D
grupna je malo zapela jer je Talijan odlucio ne javljati se par dana (mislim da je u Kini) pa cekam da dode opet online..
to sta si u DE ne mjenja stvari, kad grupna krene dobiju se kuponi koji se iskoriste za odredeni model i to je to.. ako ti je bas hica evo ti kupon od 6€ na GS shopu - DS-TLKZ
u vezi grupne ces vise saznati na Telekinezi ili PC ekspert forumu gdje imam svoje posebne teme za to, ako trebas jos koji info pisi na PM.. pozz..

1 0 hvala 1
13 godina
Dario7 kaže...
Stavi nova launcher i smanjis ikone kak ti pase :)

power_user kaže...
Grozni_Zabac kaže...
....

U postavkama možeš staviti font na very small i kao što su ti već rekli, Nova Launcher i manje ikone. Ili stavi CM i na njega, CM13 radi savršeno, a čak bi i CM14 trebao biti OK(njega još nisam probao). 360DPI i uživaš ;)

Font sam prvo stavio na najmanje ali to mi je bil ogromno. Samo postavljanje novog launchera nema smisla kad bude sve ostalo i dalje veliko.

Bio sam opet u cijelonoćnom googlanju pa sam došao do 90% rješenja. Preko ADB-a sam namjestio DPI na 360 (defaultni je 480) i stavio drugi launcher. Sad je jedino mali problem što je par ikona u notifikacijama strgano, ali s tim mogu živjet. Sad imam puno veću preglednost

adb shell wm density 360 && adb reboot

Ovo sam samo preko ADB-a morao riješiti, ostalo je riješio ZenUI Launcher

EDIT: Ima još jedan bug s ovom metodom. U Viberu sve slike su strgane. Ikone od kontakata i slike koje se šalju u chatu. Doduše, kad se te slike pogledaju u galeriji, onda su normalne pa si mislim da je tu problem do samog Vibera jer mu očito nešto oko scalinga ne radi kako radi na ostalim aplikacijama.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2016 22:18 (Grozni_Zabac).
11 godina
Baterija čudo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Evo moj rezultat do sada na 6.9.9
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Update baterije.

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

moje "normalno" korištenje, koliko se sjećam bila je i bolja baterija na 7.1.6. build-u, kasnija ažuriranja je malo više jedu

Napomena je da ne koristim 4G

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2016 13:56 (Opalaa !!).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Vidiš da ti je device awake cijelo vrijeme, zbog toga nemaš dobar battery life.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI General Moderator
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Da, google play service radi non-stop, uobičajeni problem, ali batery life je odličan....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Uobičajeni problem? Nebi rekao, to nebi smjelo biti tako zapravo. Ja nemam takvih problema.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
Nemam niti ja problema sa time.

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Pa nemam ni ja, samo što ti servisi drže budan aparat, a ako kome nije jasno nek pogleda ponovno vrijednosti koje sam stavio......

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

I meni drži nešto aparat budan. Možete mi reći, kako to srediti, hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
Opalaa !! kaže...

Pa nemam ni ja, samo što ti servisi drže budan aparat, a ako kome nije jasno nek pogleda ponovno vrijednosti koje sam stavio......

Ne razumijem. Po slikama gore jasno je da imaš navedeni problem a to nebi smjelo biti tako. Google Play servisi meni nikad nisu držali uređaj budnim cijelo vrijeme, ni na MIUI ni na CM13. Ja bi na tvom mjestu instalirao ponovno rom nanovo jer će ti baterija trajati dosta duže.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Jel ima još koji način za sredit to osim flashanja roma? 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Mozda pogledat kaj tocno u gplay servisima ga drzi awake.. moguce da je location history ukljucen, meni ga je to drzalo awake

1 0 hvala 0
14 godina
blackeagle29 kaže...
Mozda pogledat kaj tocno u gplay servisima ga drzi awake.. moguce da je location history ukljucen, meni ga je to drzalo awake

Evo to sam upravo napravio i čini se da djeluje,  trebam malo duže sačekat da se ljepše vidi na timelineu. 

Znači odite u permissions -  Google play services I lupite deny na location 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Konacno i meni ce doci izmedzu sest i devet sati navece , tako sam dobio sms poruku od DHL-a , jedva cekam stvarno , sta se mora u pocetku uraditi ili  pogledati imate li kakvih savjeta?

Trazio sam da stave  6.9.29 Rom posto sam cito da ga drugi hvale e sad vidjecemo kako i sta , nadam se jednoj doobroj makinji 

0 0 hvala 0
11 godina
I kakav je ovaj zadnji 6.10.13?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
zte3 kaže...

Konacno i meni ce doci izmedzu sest i devet sati navece , tako sam dobio sms poruku od DHL-a , jedva cekam stvarno , sta se mora u pocetku uraditi ili  pogledati imate li kakvih savjeta?

Trazio sam da stave  6.9.29 Rom posto sam cito da ga drugi hvale e sad vidjecemo kako i sta , nadam se jednoj doobroj makinji 

Telefon je zvijer ,evo me sad da vidim kako namjestiti postavke i ostalo ,uglavnom stiglo kako sam i trazio 6.9.29 ... idem da uzivam

13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Meni stoji jos CM 13.0 na mobu napravio par oni nightly updatea. Bateriju zaboravim kad sam napunio. Traje cca 8sati ekrana ili 6 sati ekrana i 2 dana standbya. Možda stavim 14.0 CM vidim da su ga ispolirali. Na miui mi se neda vracati al zadnji developer na kojem sam bio je radio super :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Može li mi netko reći koja je najjednostavnija metoda za instaliranje EU ROM-a. Htio sam ga isprobati zbog puno većeg SOT-a umjesto ovog kojeg imam sa (4 sata cca.), na globalnom romu mi trenutno jako puno Android sustav draina bateriju zbog ne znam kojeg razloga. Znam da se mora otključati bootloader, ali da li se treba napraviti repartition? Ili je to samo za neke mobitele (inače imam redmi note 3 pro)

Hvala

0 0 hvala 0
9 godina
Koji trenutno rom imas? Si probal global dev stavit, mozda na njemu nema draina
14 godina

Nisam još probao global dev, budem njega prvo probao staviti da vidim kako će funkcionirati. Taj drain se dešava kada mobitel imam na punjaču, kada se napuni onda počne vrlo brzo drainati. Osim ako ne napravim reboot, nakon toga postane normalno

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 11:37 (dino91).
9 godina
Ssaj bateriju, da vidimo kaj pise kaj trosi, jel ga drzi awake ili kaj :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

To se meni desavalo na sluzbenom romu. Odi u settings - installed apps - running pa klikaj na one zelene android system aplikacije dok ne nadjes neki QLC ili tako nekako, ne sjecam se vise, pa stisni stop i tako nakon svakog punjenja ili reboota

0 0 hvala 0
14 godina

Dobro je da nisam jedini :D .. Kako je problem riješen? Novi ROM ili reinstalacija istoga? Osim rebootanja i traženja što ga drži awake

Budem slikao kada se ponovno napuni baterija :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 16:21 (dino91).
9 godina
Trebas slikati kad se isprazni, pa da vidis kaj trosi.. moze sr i na samsungu i na svim mobitelima ak je do neke aplikacije, makar cesto muku zadaju google servisi, tj location history i takve stvari
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Kratkorocno rijesen na gore opisan nacin. Dugorocno rijesen prelaskom na xiaomi.eu rom :)

Jedino ne znam da li su xiaomi.eu developeri rijesili problem ili miui pa se slucajno potrefilo s prelaskom na eu rom, bitno da ga vise nema... 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Par dana koristim Global Developer Version 6.10.13 (MIUI8) na svom RN 3 pro, prvi dan je bilo sve u redu, dok sam jučer primijetio da mi aplikacija galerija (preglednik slika ) bloka…. Kao da ne može učitati slike i samo iskoči poruka ,  galerija je na žalost prestala sa radom , ili tako nekako….

Prvo mi se učinio da se to dešava samo sa slikama u  u HDR formatu, ali poslije sam utvrdio da se ista stvar dešava sa svim slikama.

U pokušaju da to otklonim napravio sam restart moba…. Radilo malo i opet isto.  Pomislio sam da mi nije nešto u redu sa SD card ( gdje mi je zadano mjesto za spremanje slika) …pa sam prebacio desetak slika na sam mob (internu memoriju)  ..nije  pomoglo

Koristi li tko još taj rom ?    Ako da,  ima  li isti problem?

@MASVA@  pitanje za tebe ( ili nekoga tko možda zna) odgovor….. radi se o kameri i navezao je za gore napisani tekst.

Naime gotovo uvijek koristim stable .eu rom-ove ( imao sam ga instaliran prije nego sam počeo ovaj developer isprobavati) . radi se o slijedećem.  Kad sam ga instalirao navedeni rom, kamera je radila par dana bez ikakvih problema sa uključenom opcijom u postavkama, dodaj vremensku oznaku na fotografiju, … i onda na jedno nakon par dana samo poruka….kameri se ne može pristupiti ( ili tako neka poruka, ne sjećam se ) uglavnom nije radila. Nakon isključivanja gore navedene postavke ,(dodaj vremensku oznaku na fotografiju), kamera je radila normalno i bez problema.

Zašto?    Samo na jednom, bez ikakvih izmjena ili dodavanja aplikacija iz čista mira.

Mislim, nije to neki problem koji bi mene, ( ili nekoga drugog ), spriječio da koristimo taj rom. Zanima me čisto informativno

Inače taj stable –eu rom ( xiaomi.eu_multi_HMNote3Pro_V8.0.1.0.LHOCNDG_v8-5.1 ) mi je više nego ok

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice