Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 900.695
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

koliki vam je sot na wifiju, 4g-u,3g-u? prelazim sa rn2 na ovaj mobitel pa me to jako zanima...

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Cromaki kaže...
Brunocro kaže...

Kak meni onda piše no updates available. qualcomm iliti snapdragon imaš ?

Update je došao samo slučajnim korisnicima, uskoro će biti dostupan svima.

Btw, Snapdragon je SoC od Qualcomma.

mtk je kod mene , evo update nokia here crasha tj neradi. :( , google maps je OK ako ništa , bio sam na putu pa malo provjeravao btw.

update2: sad provjerio noki here i radi ! 

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 20:49 (joyjoy).
14 godina
protjeran
icip kaže...
lovacmaki kaže...
icip kaže...
Imma sd verziju rn3, global stable rom na njemu, sta ce se desiti ako skinem miui8 rom sa en.miui stranice i odem na updater i choose update package i odaberem taj rom? Bootloader mi je zakljucan. Jel se trebam prebacim na china stable da bi otkljuco bootloader, odobreno mi je unlock

Ne moraš otključavati ništa, update možeš napraviti i na zaključan ROM preko Mi Suite aplikacije.

ne moze izgleda

Ne prepoznaje ti uređaj. To se i meni dešavalo, skini kinesku verziju aplikacije i sve radi kao podmazano. Jedino sam ja dešifrirao taj kineski sa Google Translate na mobitelu. 

9 godina
neaktivan
Pa znam da je sd i qualcom jedno te ista stvar. Nisam nista drugo niti napisao
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Da li neko zna da li je moguce kod koriscenja 2 sim kartice razlicitih operatera podesiti da za jednu bude iskljucen mobile data a za drugu ukljucen. Kartice bi bile iz razlicitih zemalja , pa tako kada je jedna u roaming-u sa drugom bi koristio internet. Ako je moguce bio bih zahvalan i za info gde se to podesava.

Hvala unapred

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
gredence kaže...

Da li neko zna da li je moguce kod koriscenja 2 sim kartice razlicitih operatera podesiti da za jednu bude iskljucen mobile data a za drugu ukljucen. Kartice bi bile iz razlicitih zemalja , pa tako kada je jedna u roaming-u sa drugom bi koristio internet. Ako je moguce bio bih zahvalan i za info gde se to podesava.

Hvala unapred

U postavkama moras odabrati koju ces karticu koristiti za internet i ta ce se kartica koristiti za internet.  Za pozive imas odabrati default karticu kad kliknes na neki od kontakta da te ne pita stalno koju ces karticu. 

17 godina
Deutsch kaže...

koliki vam je sot na wifiju, 4g-u,3g-u? prelazim sa rn2 na ovaj mobitel pa me to jako zanima...

Kad sam ga kupio u 3 mjesecu (SD verzija 3/32) SOT mi je bio 7 - 7.5 sati. Kako koja nadogradnja SOT sve manji. Sada MIUI 8 beta SOT mi jedva izgura 5.5 sati. Sve isto instalirano kao prije 5 mjeseci. Non-stop upaljen wifi, data, 4g...

10 godina
Htio bi preći s 7.1.9.0.0 roma na zadnji Global stable MIUI 7 ili 8. Dobio sam odobrenje za otključavanje ali nisam otključao.
Moram li otključati? Moram li biti spojen na pc da bi prešao na novi rom ili mogu preko recovery ili nešto? Ima li MIUI 8 hr jezik ? Ili tek treba doći?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Jednom zauvijek, ne treba otključavanje moba da bi flešali službeni global stable rom. Hr jezika suprotno stalnim najavama ovdje na forumu da ce ga biti nema jos u službenom romu.
10 godina
neaktivan
@Nefil - Meni je sot sve bolji i bolji vidis.. s time da sam iskljucio 4g (ostao na 2gu) jer se na net spajam preko službenog moba (koji mi sluzi kao wifi hotspot) .redovito dobijam 9 sati pa i vise sota, a uz igranje igara (nba live npr) od 2 sata traje i dalje dobrih 8 sati ili blizu toga.

Probat cu uključiti i koristiti 4g pa da vidim kakav je sot u tom slučaju.

Prilikom korištenja mobilnih mreza dosta igra ulogu jacina i stabilnost signala, no signal u Zagrebu (gdje sam ja) je odlican tako da se moze napraviti dobar test sota uz 4g.
9 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Došao mi info za update mog Xiaomi Redmi Note 3 Pro na MIUI V8.0.1.0.LHOMIDG | Stable | 505M

E sad, jel netko već updateao? Kakva je baterija?

I da li treba napraviti factory reset nakon OTA updatea?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pitanje za Miui znalce;

dakle kad pogledam u security, data usage - piše mi šta sve mi troši data promet dok sam na mrežu spojen

tu sam ja onemogučio neke aplikacije ali zanima me da li mogu sve onemogučiti?

system apps troše redom: Android system, google services framework, google app, xiaomi service framework... itd itd, nakupi se i preko 10mb dnevno bezveze

zblokiro sam  neke appove koje sam zguglal da vidim kaj rade i nepotrebni su mi preko mreže, preko wifi nek sve radi, nema frke

Miui Global 6.8.18 Beta

RN3 pro

Nakon par dana korištenja Miui - moram reći da sam zadovoljan, autostart i permissions sam imao i na huawei-u prije pa mi nije toliko "strašno" valjda kao nekim korisnicima.

Zasada sve radi uredno bez nekog posebnog prčkanja po appovima (samo sam whattsup, viber i messenger zaključao da dolaze notifikacije i kad je ekran ugašen)

Imao sam samo jedan glitch zasad - dobio poziv i odgovorio a upalio se zvučnik i nisam ga mogao zgasiti. Nakon toga svaki poziv je bilo isto, ugasio mob i upalio i nije se ponovilo dalje. Možda sam ja nešto sa licem stisnuo ili je samo bug pošto je dev verzija ipak gore

O samom mobu samo pohvale zasad, to mislim da nemoram ništa posebno pisati, za 1200kn best buy. Evo prekjučer jedna ženska uspoređivala svoj Asus i plakala kak za 1500 kn baterija ne radi ni 3 sata sve skupa i kak se bugira i neznam kaj sve ne, sve mi žao bilo šta sam joj pokazao RN3 :D

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ipak na global stable miui 8 nema hrvatskog!?A bilo je govora da će biti...

0 0 hvala 0
13 godina
znm da nije prava tema za to, al zanima me da li Xiaomi Roidmi Car Charger da li se preko njega moze slusat glazba ako ukljucim usb?
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Nisam skuzio.. koji charger? Imas link?

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pimar kaže...

Ipak na global stable miui 8 nema hrvatskog!?A bilo je govora da će biti...

Nema nažalost, ali meni niti ne fali. Tako da i dođe s vremenom ja bi ostala na engleskom.

Evo danas mi došao updejt za MIUI 8  za sad mi se čini da je baterija malo bolja (da pokucam o drvo).

Sad se može namjestit Locale na Hrvatsku, makar neznam čemu služi :zubo:

Kameru moram još isprobat, ali ne nadam se nešto previše.

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Meni se cini mozda malo bolja kamera... 

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Pozz ekipa 

Evo ja sam danas isao napravit update na RN3 i mob vec 20 minuta stoji na pocetnom MI logu i ne mice se.Jel ima neko kakav savjet sta da napravim.

0 0 hvala 0
13 godina
cic kaže...

Pozz ekipa 

Evo ja sam danas isao napravit update na RN3 i mob vec 20 minuta stoji na pocetnom MI logu i ne mice se.Jel ima neko kakav savjet sta da napravim.

Pričekaj, meni je update sa MIUI 7 na MIUI 8 trajao isto dosta vremena.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI General Moderator
12 godina
neaktivan

Puno ti stoji,maksimalno 1/2 min.i onda treba pocne slagati sistem,

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Poštovanje

Nabavio sam xiaomi redmi note 3 pro 3/32 gb, e sad me zanima kako da provjerim ( ili kako da znam) da li je to note3  ili note 3 pro? , kojim softverom da to provjerim ili kako da do na telefonu vidim?

Na kutiji piše samo redmi note 3, a eačun  redmi note3pro

hvala

0 0 hvala 0
9 godina
Skines cpu z il tak neku app i pogledas koji je proc unutra, ak je sd onda je pro.. na svim kutijama je samo redmi note 3..
14 godina
bitanga1965 kaže...

Poštovanje

Nabavio sam xiaomi redmi note 3 pro 3/32 gb, e sad me zanima kako da provjerim ( ili kako da znam) da li je to note3  ili note 3 pro? , kojim softverom da to provjerim ili kako da do na telefonu vidim?

Na kutiji piše samo redmi note 3, a eačun  redmi note3pro

hvala

Settings - About Phone - CPU

Pro ima 6 jezgri (Snapdragon 650) , a običan 8 (Mediatek MT6795 Helio X10)

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

bok društvo

ima li ovaj naše mobitel mogućnost snimanja 360 videa, ako i da s kojom aplikacijom kamere onda

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Hvala na brzim odgovorima.

Da je note 3 pro, ima taj procesor ai vidio sam da mu je kamera 16 megapiskala ( a ne 13mp kao na note3)

0 0 hvala 0
13 godina

Tak je meni je trajalo nekih pola sata al sam se bio zabrinuo na pocetku,hvala na odgovoru.

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Imam dilemu koji Xiaomi naručiti.

Na Ali-u sam naišao na Original Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime  2/16GB  Snapdragon 650 za  176 $ putem DHL-a.

Isto tako sam naišao na Original Xiaomi Redmi Note 4 Pro Prime smartphone MTK Helio X20 ram 2/Rom 16Gb za istu cijenu također DHL.

Dvoumim se koji uzeti jer čitam da je Snapdragon bolji procesor od Helio X 20.

Kako je buđet malo ograničen ne idem na Redmi Note 3 Pro 3/32Gb za cca 204$. Da li je velika razlika u perfomansama ovog sa 2 i 3 G rama. Ne igram igrice i nisam zahtjevan korisnik.

Note 4 ima MIUI 8, a 3 MIUI 7.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2016 13:06 (stoop).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
stoop kaže...

Imam dilemu koji Xiaomi naručiti.

Na Ali-u sam naišao na Original Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime  2/16GB  Snapdragon 650 za  176 $ putem DHL-a.

Isto tako sam naišao na Original Xiaomi Redmi Note 4 Pro Prime smartphone MTK Helio X20 ram 2/Rom 16Gb za istu cijenu također DHL.

Dvoumim se koji uzeti jer čitam da je Snapdragon bolji procesor od Helio X 20.

Kako je buđet malo ograničen ne idem na Redmi Note 3 Pro 3/32Gb za cca 204$. Da li je velika razlika u perfomansama ovog sa 2 i 3 G rama. Ne igram igrice i nisam zahtjevan korisnik.

Note 4 ima MIUI 8, a 3 MIUI 7.

Ja bi se na tvom mjestu strpio i skupio pare za 4, sa 3 gb rama. Ako ti je hića uzmi trojku. Isto ima miui 8, jedina razlika je što je četvorka sa marshmalowom, a trojka pitanje dal će bit.

9 godina
Uzmi SD

0 0 hvala 0
10 godina
Imam note 3 pro. Ima li netko problema s audiom u filmovima. U nekim filmovima mi je super zvuk a u nekim samo neki čudan zvuk krči ubrzan i tih. Nepodrzan kodek ili što? Probao sam 10 video playera i ništa. Očito ne podržava mkv ili neki audio. Mp4 mi je sve ok. Molim pomoć ili objašnjenje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice