Xiaomi Redmi Note 3
- poruka: 5.327
- |
- čitano: 896.601
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Rom ke xiaomi eu zadnji (bilo se pocelo dogadat i na verziji od prike mjesec dana..)
Kaj bi moglo bit?
Rom ke xiaomi eu zadnji (bilo se pocelo dogadat i na verziji od prike mjesec dana..)
Kaj bi moglo bit?
Mob nevalja eto kaj... Burkić(brat) kupio isti prije tjedan dana. Ja sam to slagao. Moj zaključak je da je mob smeče.
To tvoje štekanje se počelo događat čim je skeniran otisak prsta(obrisan je i odmah dobro...(znači kao i da ga nema)). Na koji ja neznam porihtat zaključavanje.
Aplikacije zaštekaju i bugaju redovito. Ukratko danas sam mu rekel nek to nosi natrag u dučan...
Govorim o verziji note 3 pro 3gb/32gb 1,8 ghz.
Ono kaj me najviše jebe je kaj sistemsk aplikacije bacaju rerklame...
Ti bokca.. NA MOBU JE SWIPE TIPKOVNICA, MX PLAYER, SYGIC I TO JE TO.
Kad ''SLAJDAŠ'' unlock po 2-3 ful screen reklame.. ma koja pm.
Kupio sam ženi IDOL 3 (Alcatel) 5,5 za manje love i nikad ga nebi mjenjal...
Jedina zamjerka Alcatelu je kaj se malo bolje zgrije..
Bemti ti Benchmarke.. koje smeče od mobitela... mrš smeče...
Mob ima 3 plusa: RADIO, InfraRED iiii tzo je to...
Ekran koma(nisam ziher još je naljepnica gore...(osvjetljenje preslabo)).. jbga ips led je..
Pretežak
Osobno sam mislio da če mise MIUI sučelje bolje svidjeti. Widgeti su koma... sam launcher tak tak.. dobro uvijek ima alternativa..
Jedno pitanje je.. ima neki normalni stablini rom da mu piknem da sve dela...
Znači ROOT I ROM..?!
Zdravo XD.. NHF kaj sam ovak uletjel u forum...
Nije do moba samog od sebe vec je neki bug na romu sigurno.
Meni se na Xrn2 to pocelo desavat nedavno a mobitel imam vec 1 godinu...
@Zver napiši koja verzija os-a je gore. ako baca reklame vjerojatno je vendor. ako je, onda nitko nije kriv osim tebe jer si krivo naručio uređaj. čisto sumnjam da bi reklame bacao na official romu, zapravo 100% sam siguran.
Nije moj mob.. buraz kupio u nekom dučanu u Zagrebu... da me j***** neznam kojem.. znam da je preplatil jer je dal prek 2000..
mislim da je 7.0.2 ili 7.2.0 rom nemam pojma.. rotat se neda s Kingo rootom drugo nisam probal nisam imal vremena..da se stavi adbloker..
i onaj search je kineski.. i pun k tog je kinesko... i onog smeča od app-a.
još malo če godišnji pa ak ne vrati mob pogledam na xda jel ima nekaj ogoljenog(CM)..
Proc je 1.8ghz.. dalje nemam pojma..
Uglavnom ja bi radje S4 ili S5 neg taj..
Ono što oču reč da kad jedno probaš flagship onda vidiš da ostalo nevalja.. kolko para tolko muzike...
Šta če ti mob ak bloka... ravno s njim u zid...
Zadnji koji mi je blokal je bil i9001.. nakon CM-a gore nije bilo nikad problema...
A naručit mob iz kine..Ja? nema šanse. Zadnja 3 stakla glupi kinezeri poslali u kuverti...
red_bull ne, nisam taj, hvala na pitanju. Registrirao sam se da provjerim gdje je najbolje/najpraktičnije naručiti RN3pro i sada dok čekam isporuku pročitao sam svih 100 stranica ovog podforuma i nisam našao taj bend test pa mi bilo zgodno za staviti.
Inače naručio 04.08 sa top one aliex i još je narudžba u obradi
Nikakav kingroot..
Otkljucat bl i stavit twrp i odabrat rom koji oces
A naručit mob iz kine..Ja? nema šanse. Zadnja 3 stakla glupi kinezeri poslali u kuverti...
Lijepo odi u Settings > About phone i napiši što točno piše pod MIUI version. Sigurno imaš vendor ROM i zato imaš neke beskorisne aplikacije za nas iz EU + reklame.
Dobro i sam znaš ako nečeš kupiti uređaj iz vana da češ ga kod nas platiti skoro pa duplo tako da ne vidim razlog čemu se čudiš. Bespotrebno vrijeđaš narod koji ti čini uslugu, uvijek se mali paketi šalju u kuverti sa zaštitom...
aikon jesu li te pitali dali je to kao poklon da ga pošalju brže ?
Mene su to pitali prilikom kupovine Redmi 3S, doduše ja sam rekao da nije već da je za mene tako da mogu pričekati koji dan, ali su ga poslali odmah drugi dan ujutro.
OTA, but the custom ROM can not. The global ROM is not with your language, the custom ROM is with your language. Butit's not translated perfectly. We are not sure if you mindthe language.
We suggest flashing the global one if you don't mind the language. It's not buggy as the custom one as well.)
Zadnja 3 stakla došla polomljena.. prije je uvijek to dolazilo upakirano u stiropor i sve ostale slične stvari.
Nije to više što je nekad bilo mili. Za prva 2 mi nisu vjerovali trečeg sam otvarao iz koverete snimajuči mobitelom. i onda mi kaže da če poslat opet.
Nema šanse. Toliko lošig iskustava da nema više šanse.
Auto Zagreb i dssam našem trgovcu pare...
Što se tiče moba jebga nemrem jer nije kod mene.. uglavnom ak je pametan vratiče ga..
Ja opet kažem svi ga hvalite a uređaj ima problema.
Zadnja 3 stakla došla polomljena.. prije je uvijek to dolazilo upakirano u stiropor i sve ostale slične stvari.
Nije to više što je nekad bilo mili. Za prva 2 mi nisu vjerovali trečeg sam otvarao iz koverete snimajuči mobitelom. i onda mi kaže da če poslat opet.
Nema šanse. Toliko lošig iskustava da nema više šanse.
Auto Zagreb i dssam našem trgovcu pare...
Što se tiče moba jebga nemrem jer nije kod mene.. uglavnom ak je pametan vratiče ga..
Ja opet kažem svi ga hvalite a uređaj ima problema.
Paketi iz Kine mi dolaze skoro pa svaki tjedan, samo čekam da me pošta stavi na blacklistu...
Do sada mi je došao samo jedan polomljen paket, uslikao sam ga i poslali su mi novi o svom trošku tako da ne vidim nikakav problem. Osim toga uvijek možeš naglasiti selleru da dodatno zaštiti.
Osobno sam isprobao sve Xiaomi uređaje, osim zadnjeg Redmi Pro, nikada nisam imao problema koji ostali govore a koriste neslužbeni ili vendor ROM tako da možda malo pretjeruješ.
Večina problema je softverska i da se popraviti za čas.
Jedino hw kaj mi smets su pixeli koji su zastekali.. i kvrckanje na jednom djelu plasticnom.
Pozdrav svima,
jučer sam imao malu nezgodu sa mobitelom. Zapeo sam od rub stola dok mi je mobitel bio u džepu i zadnja maska se malo udubila. Nakon toga mobitel se ugasio i prestao raditi. Ne reagira na nikakve pritiske tipki. Na slikama je vidljivo kako je zadnji poklopac malo udubljen i kako je limica mala na matičnoj lagano iskrivljena. Imate li kakve savjete što napraviti i kako? Bateriju nisam probao vaditi jer je zalijepljena i sumnjam da bih išta dobio time.
trebam bit na china stable da bi otkljuco bootloader? jel se isplati prec na miui8?
Pozdrav svima,
jučer sam imao malu nezgodu sa mobitelom. Zapeo sam od rub stola dok mi je mobitel bio u džepu i zadnja maska se malo udubila. Nakon toga mobitel se ugasio i prestao raditi. Ne reagira na nikakve pritiske tipki. Na slikama je vidljivo kako je zadnji poklopac malo udubljen i kako je limica mala na matičnoj lagano iskrivljena. Imate li kakve savjete što napraviti i kako? Bateriju nisam probao vaditi jer je zalijepljena i sumnjam da bih išta dobio time.
Bateriju ne moraš vaditi, ona ti ima konektor na matičnu ploču, odvoji ga, pa ga vrati. Ali mi se čini da si nešto podrobio tim udarcem na matičnoj i da mobu nema spasa osim druge matične.
Jeli netko od vas instalirao službeni Cyanogenmod 13 rom? Planiram si uzeti Redmi Note 3 Pro pa me zanima kako radi Cyanogenmod na njemu. Mislim si to flashati u slučaju da mi se ne svidi MIUI sučelje jer sam naviknut na stock Android.
red_bull ne, nisam taj, hvala na pitanju. Registrirao sam se da provjerim gdje je najbolje/najpraktičnije naručiti RN3pro i sada dok čekam isporuku pročitao sam svih 100 stranica ovog podforuma i nisam našao taj bend test pa mi bilo zgodno za staviti.
Inače naručio 04.08 sa top one aliex i još je narudžba u obradi
Jedini problem je što telefon na tom bend testu nije RN3 pro :)
Jeli netko od vas instalirao službeni Cyanogenmod 13 rom? Planiram si uzeti Redmi Note 3 Pro pa me zanima kako radi Cyanogenmod na njemu. Mislim si to flashati u slučaju da mi se ne svidi MIUI sučelje jer sam naviknut na stock Android.
Ako ćemo biti objektivni, gledat performasne (82000 antutu bodova u kombinaciji s radon kernelom i f2fs particijama), fluidnost pa i potrošnju baterije (1h sot na 10% baterije odprilike) cm će biti bolji od miui-a.
evo nightlies changelog, možeš vidjet da se radi na svemu
Također ako se želim vratiti na MIUI trebam li imati backup ili ?
Pozdrav,
Molim pomoc. Zena ima cca 9 mjeseci RN3 2/16 GB koji je dosao sa instaliranim ROM om MIUI 7.0 Stabilno 7.00.11.00 (LHNCNCJ). Do pred cca 3 tjedna je mob radio ok i jako je zadovoljna baterija joj je trajala najmanje 2 a neku puta i do 3 dana (nije zahtjevni korosnik). No sada je nesto pocelo gutat bateriju i kada ga skine s punjaca oko pola 6 ujutro navecer do 22 sata baterija padne ispod 20%. Ujutro kada ga skine s punjaca pocne joj bacat neke reklame i prikazuje neku kinesku aplikaciju. Sve sam pregledao i pocistio ali to ne mogu i dalje trosi nenormalno bateriju.
Zanima me da li postoji neki ROM da ga skinem direktno na mob i da pokrenem instalaciju s mobitela? Prije je je imala Xiaomi Redmi 2 na koji sam skinuo ROM (netko mi savjetovao ovdje) instalirao direktno sa moba i svaki petak su stizala azuriranja.
Eto ako moze netko pomoc bio bih zahvalan.
http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html
I staviš zadnju fastboot global developer verziju.
Ako je Mediatek onda otključaj bootloader i stavi Xiaomi.eu ROM
Koja je razlika osim što sve kasni dosta za developerom?
MTK je. Ali kako otkljucat bootloader? Nisam bas previse strucan za to. Moze uputa? Nije bitno koji ROM bitno da mob s njim radi i da se jednostavno instalira.