Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 898.274
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3
C64 kaže...
perhi kaže...

znači, danas sam odlučio naručiti xiaomi redmi note 3 pronašao sam ga na 2 stranice:

na Honorbuyu http://www.honorbuy.com/595-xiaomi-redmi-note-3-3gb-ram-32gb-gray.html#/rom-32gb/color-gray/shipping_insurance-no (ali bi me došao oko 223$ i tu znam da ne placam porez.)

i na AliExpressu http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-FDD-Mobile-Phone-MTK6795-Helio-X10-Octa-Core-5-5-1920X1080P/32547144072.html?spm=2114.13010208.99999999.261.gUTHUd (tu bi me kostalo 173$ sa AliExpress standard shipping ili 200$ sa DHL, ali tu ne znam hoću trebat placat porez, ne mogu nigdje pronaći. Pa me zanima kako bi bilo najbolje da ga naručim?) 

Ja sam uzeo pre 10-ak dana sa alliexpress (Top One) sa DHL (obavezno) i nisam platio porez.

Naručio u nedjelju, a stigao u petak

na Top One se sigurno ne placa, mozes uzet i kod mene na Grossoshopu ako si zainteresiran, cijena je ista kao u Top One i isto bez carine..  Ima jos mozda i Upbea Top na Aliju i mozda Fantacy koji salju DHL-om bez carine..  

Xiaomi akcija: http://offers-hr.grossoshop.net/
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Primjetio sam kako mi caca malo duze trazi neke aplikacije tipa kontakti sms jer su drukcije ikone nego na prijasnim mobitelima(samsung)  pa san skinia prvu temu koja baca nestk slicnu. 

Tema je na bazi Nugata i mogu je preporucit ako je neko oce koristit 

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

hvala na odgovoru, ali naručio sam ga u subotu preko grossoshopa za 204$ (187$ + poštarina: 16.45$), pa cemo sad vidjet kad ce doc :)

14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ja imam MIUI Global 7.1 Stabilna 7.1.9.0.0 (LHOCNCL) da li ce i za njega doci update znam da to nije original itd itd

ali me zanim,neko je prije napisao da dolazi dosta rjedje recimo jednom u mjesec samo neznam da li se to odnosilo i na ovaj moj rom??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Veća ti je šansa da te udari grom dva puta nego da na taj ROM dobiješ update ikada

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sasha2511 kaže...

traje akcija na RN3 Pro , ako nekog zanima info inbox..  :)

traje li još

9 godina
neaktivan
naravno.. javi se u inbox.. :)
Xiaomi akcija: http://offers-hr.grossoshop.net/
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Kako su iskustva sa kamerom, netko govori da je dobra, netko da i nije bas nesto...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Na cacinom mobu sad udria slike po savrsenoj svjetlosti i meni su odlicnu ispale,  i u kuci gdje su bile zastori/rolete zatvorene znaci malo tamnije

Moj xrn2 je izbacio malo losiji sliku dok je xrn3 izbacio realniju i bolju sliku.  A za nocno slikanje nisam jos probao,  tek kad narucim svoj mob. 

11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

hvala, zanima me i po noci kakve su slike pa javi kad bude.

Ja imam mi4 i slie su sasvim solidne, ali volio bih ako vec promijenim mobitel da imam bolju kameru a ne losiju

1 0 hvala 0
13 godina
ivan72478 kaže...

hvala, zanima me i po noci kakve su slike pa javi kad bude.

Ja imam mi4 i slie su sasvim solidne, ali volio bih ako vec promijenim mobitel da imam bolju kameru a ne losiju

Za mene je kamera najlošiji dio telefona. Za sve ostalo imam riječi pohvale ali kamera je li-la. Po dobroj vidljivosti slike su OK, ali pri slabijem osvjetljenju kvaliteta slika osjetno opada.

16 godina

Jel može netko okinuti par fotki npr. slabo osvjetljenje bez blica, sa blicem, dobro osvjetljenje, dnevne slike i sl.?

Nisam pronašao nešto puno primjera na netu.

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

rn3pro i službeno dobiva cm13, prvi nightly vjerojatno već danas...

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Danas naručen Xiaomi Redmi Note 3 Pro High 4G 3/32Gb Gray sa GS-a po cijeni od €198.63, valjda će brzo doć

2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Za mene je kamera najlošiji dio telefona. Za sve ostalo imam riječi pohvale ali kamera je li-la. Po dobroj vidljivosti slike su OK, ali pri slabijem osvjetljenju kvaliteta slika osjetno opada.

onda cu odustati od njega. Dosta mi je bitna kamera pa bih volio da je dobra.

10 godina
neaktivan
@razorinc
Gdje mozemo vise citati o tome?
To ce biti linkovi na xda ili bas moramo s neke druge stranice?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Jel itko provjerio koliko veliku SD karticu podrzava mob?Ne bi trebao imati problema sa 64Gb?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pise na GSMarena do 256, ja ne bih bas 256 stavljao ali 64 radi sigurno

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Imate li neke preporuke za boju uredjaja RN3 Pro?

Neki kazu da se LED notifikacije slabo vide na bijelom i zlatnom, a drugi se zale na ruzan crni okvir izmedju ekrana i kucista na istim.

Kako se vide navigacijske tipke na raznim bojama?
Za crni (sivi) nisam cuo neke primjedbe :-)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

fpozar bit će ovdje na listi uređaja https://download.cyanogenmod.org/

danas vjerojatno ipak ne, problem s serverom http://jenkins.cyanogenmod.org/view/All/builds

o sd karticama smo već pričali, međutim evo link working microsd report

1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
ivan72478 kaže...
MRSKI kaže...

onda cu odustati od njega. Dosta mi je bitna kamera pa bih volio da je dobra.

Zasto si mislio da ce mobitel od 1300kn imati slike na nivou s7? 

Mobitel ima najkameru u tom rang to je 100%

10 godina
neaktivan
Pričekaj novi model - Redmi 3 pro s Amoled ekranom i kamerom sa Sonyevim senzorom, zapravo duplom stražnjom kamerom koja daje hardverski efekt dof-a (pojednostavljeno zamućenja pozadine u odnosu na subjekt koji se fotka). Tu bi fotke trebale bit bolje, ali dosta je i do algoritma, tj. softvera.
Taj će model imat i senzor otiska s prednje strane te gorilla glass zaštitu ekrana.
Inače, nerealno je očekivati da će mob u tom cjenovnom rangu dat fotke na razini moba od cca 2400 kn koliko košta mi5 ili pak jos vise samsung s7.
Na kraju kraj, meni niti jedan mob nije blizu comba dslra i specijaliziranih objektiva, tako da mi je kod moba bitna kvaliteta fotke do neke mjere, da su slike oštre i detaljne na danjem svjetlu, odnosno da su prikladne za social sharing.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Taj mob izlazi vec 6.8., nece bit puno skuplji od redmi note 3 pro, zapravo će bit gotovo na istoj razini cijene kao i rmn3 pro 3/32 verzija (redmi p3 pro najslabija verzija dolazi s upravo toliko rama i prostora). 5.5. "" mu je ekran a trebao bi uz istu bateriju bit čak i nešto tanji i ljepšeg dizajna svakako od rmn pro (tu je i 2.5d ekran)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
skyactive kaže...
Pričekaj novi model - Redmi 3 pro s Amoled ekranom i kamerom sa Sonyevim senzorom, zapravo duplom stražnjom kamerom koja daje hardverski efekt dof-a (pojednostavljeno zamućenja pozadine u odnosu na subjekt koji se fotka). Tu bi fotke trebale bit bolje, ali dosta je i do algoritma, tj. softvera.
Taj će model imat i senzor otiska s prednje strane te gorilla glass zaštitu ekrana.
Inače, nerealno je očekivati da će mob u tom cjenovnom rangu dat fotke na razini moba od cca 2400 kn koliko košta mi5 ili pak jos vise samsung s7.
Na kraju kraj, meni niti jedan mob nije blizu comba dslra i specijaliziranih objektiva, tako da mi je kod moba bitna kvaliteta fotke do neke mjere, da su slike oštre i detaljne na danjem svjetlu, odnosno da su prikladne za social sharing.

ma razumijem, nego bih zelio promijeniti svoj mi4 pa da ne idem s konja na magarca.

Zar nije već izašao xiaomi redmi 3 pro?

9 godina
neaktivan

Zasto ja vidim cjene od 400 dolara i više 

Ako bude oko 200 dolara na sretan 

16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Postoji:

Redmi 3/Redmi 3 pro (5'' ekran)

Redmi note 3/Redmi note 3 pro (5,5'' ekran)

Redmi Pro (5,5'' ekran, dupla kamera, najnoviji uređaj, najavljena cijena 220-300$ ali mislim da još nije krenuo u prodaju)

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2016 0:15 (s0me0ne).
Moj PC  
2 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Imam ovaj rom na mobu dobio dopuštenje da mogu otključati bootloader i kada krene unlock stane na 50,sta da radim dalje.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Moras flashat kineski dev rom
9 godina
neaktivan
Možete te li reći koji rom da stavim i kojim postupkom,probao svašta pa se sve pomiješalo.
11 godina
neaktivan
Aha, e onda cu cekati xiaomi pro.
Valjda nece biti preskup
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice